Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Jajj, pedig már majdnem elszaladtam Dolphinhoz;) Azt hittem, hogy nálam van valami hiba. Azért, mire ezt a mennyiséget feltöltöd terményes óllal, vagy 0.13 értékű almafával....:oops:, inkább nem folytatomxDxDxD. Biztos kapunk ajándékba azt is;)

Majd tudsz!;) Hova szaladnál? Leelőzöd a csapatot:D

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nem vagy te olyan, hogy szaladsz fűhöz-fához.;) Még akad amit belehajigálok, az XL-es ólak, fák, terményesen, rengeteg potyog a kerékről is.
    Milyen ajándékra gondolsz? Felugró ablakban?:D

3. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Azért mert szelektív a látása, de az is lehet, hogy csőlátása van.

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Áááá, dehogy!:p Ami tegnap is jött, hírlevélben;). Minden héten jöhetne....:music:
    De, tényleg menni akartam, hidd el...csak előtte benéztem volna a Gyopár ismertetőjébe;).
    Most, egy kicsit lusti voltam:D

Talán ez segítség lehet....

5. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Akkor nem sietek sehová. A területet is rögtön bővitettem, amint elértem a 22. szintet, csak tudnám minek, igy is alig birok fákat gyártavi, örökké tuskó gondjaim vannak,Ezt miért nem adják FA-ért?

6. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A csapat ezen a héten kétszer is megpróbálta kijavítani, de nehézségekbe ütközött, ezért továbbra is dolgoznak a végső megoldáson.

Viharos időben fordul elő azoknál a játékosoknál, akiknél aktivált alepnrose viharos időjárási rúna, akiknek buffja a növényágy meghosszabbítása. Ha nincs elég helyed a terjeszkedéshez (4 helyett 5 mező), a játék úgy gondolja, hogy a terjeszkedés a következő elérhető üres telek, ezért a hosszú időtartam.

Ha viharos idő várható, gondosan tervezze meg növényágyásait, hogy elkerülje ezt a problémát, amíg meg nem találja a megoldást.

----------

Sziasztok gazdák,

csak egy kis tipp, ha jelenleg nem juttok előrébb a 7. küldetésszinttel, mert a jelenlegi szint már teljesen ki van dolgozva, akkor vegye figyelembe, hogy még van lehetőség a tábor további szintekkel bővítésére.

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Végig olvastam a lemaradásomat mára, jó sokat írtatok..

Úgy gondolom, hogy én eléggé le vagyok maradva tőletek, hiszen eddig a 22 és fél szintemen a kertben két növénnyel haladtam: a rózsával és a gombával, de ezt sokkal ritkábban ültettem. Az erdőben kiváltottam minden fát (maximumra fejlesztve) és területet. Minden kapacitást bővítettem amit lehetett és engedett a rendszer.

Az este gombapörköltet főztem, megettük a gombát vacsorára, kevés van a jelvényekhez, ültetem, de nem hajtom meg extrákkal. Úgy gondolom ráér beérni a maga tempójában ahogy azt megálmodta nekünk aki kitalálta. Még két kertész jelvényem hiányzik.

Új gazt nincs kedvem kiváltani és még kényszert sem érzek rá, kecsegtethetnek bármivel is. Ez persze még változhat, ha a játékban bármi elmozdulást látok pozitív irányba.

upload_2023-7-14_15-58-48.jpeg Alexnak :)
    Tartalombővítés

Szia!

Én nem dőltem be neki!
    Mennyit is nyersz tp-ben ezzel az egésszel? Megfontolandó, kérlek számolj egy picit utána...? Talán három nappal korábban léphetsz szintet, de ennél biztosan nem többet.
    Az én napi tp-bevételem: kb 1200 ATP ha nincs Irina és a hétvége. Az összes feladat ad 2240 ATP-t ezért érdemes mindent kiváltani? Majd egyszer igen, ha már semmi mást nem tudok csinálni. (viszont általában 3 cukorkát használok naponta el, tehát még több is lehet, nem szoktam számolni, de bőven megvan amit magamtól elvárok)

Utoljára szerkesztett: 14.7.23
    PZoli64, juliannakoczkas, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Hol van Holdfény ? :inlove:Ki mutatja nekünk az utat ? :cry:

juliannakoczkas és alex0824 kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A Napfény :D xD
    Ennyire fogni kell a kezed itt a Gyopáron? :p

Sali~*.*, juliannakoczkas és alex0824 kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Korábban írta, hogy ezekben a napokban Miskolcon fog világítani!
    A mai nap 0:43-tól 17:27-ig!
    :)
    Szerintem napit akartál írni, mert napi 2 x570 ATP-t lehet kb kiszedni a megrendelőkből az 1140ATP/ nap. Szóval 2 nap alatt cukorkázás nélkül megvan az az ATP mennyiség amit a küldetések jelenleg adnak. De 3 cukorkával és az újrahasznosítóval 1 nap alatt is megkaphatod bőven azt a mennyiséget (2310 ATP). És Irinát én sem számolom a dologba. Nekem elférnek ott a figurák ahol vannak. Lehet nagy igényű vagyok!
    :D

PZoli64, Sali~*.*, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Igen, itt tündököl, Miskolcon...

PZoli64, Sali~*.*, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Javítottam és kiegészítettem a cukorkákkal. Köszönöm szépen a kiegészítést és, hogy figyeltél rám :)
    Nincs véletlenül telihold? Mert akkor Jancsika telten is élvezhetné :D:DxD

14. HéricsBáró

Igen , mert szeretném tudni , hogy mit nem tudok csinálni , amit más már igen .

juliannakoczkas és alex0824 kedveli ezt.
  15. Ninett79

Más? Vagy Holdfény? :p A 12-es szinteddel, csak nyugiba legyél... Vagy elérted már a 13. szintet?

juliannakoczkas, sutimami57 és alex0824 kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Még nem értem el a 13. szintet , mert egyre gyakrabban nem kapok ÁTP-t az átalakítóbol .xD:cry::inlove:

17. alex0824

Remélem nem Ők hagyták az autójukat az elkerülőn, mert 3 nap alatt elhordtak ott egy autót az orkok.
    talán egy Ford volt. Első éjszaka csak a kerekek tűntek el alóla, reggelre téglákon állt. Aztán következő reggelre már ablakok és kárpit sem volt az autóban. Délutánra kb az alváz maradt belőle. Mint a hiénák és a keselyük, az állati tetemet, úgy lecsupaszították csontig csori autót. Itt nem mindegy hol parkolsz le! Öregbítik Miskolc jó hírnevét!
    Ha minden igaz, akkor ma vagy holnap megugrom a 17. szintet, bár még mindig nem tudom minek csinálom, mert a 25. szint még baromi messze van. Majd egyszer csak rá jövök.
    :D

18. Ninett79

Ahogy más sem... Sajnos ez lett az új Divat, ATP csak limitált szériában kapható...
    Igen, azt olvastam. Barbárok, s nem értem,hogy ez mire jó?
    Nocsak, neked is kell egy Kis holdfény,hogy rájöjj a dolgokra?

19. alex0824

Az a durva, hogy kattintgatok itt jobbra balra. Tudom, hogy nem szórakoztat még mindig. Tudom, hogy számomra nem éri meg a bele fektetett idő, az anyagi részéről meg ne is beszéljünk, hogy ablakon kidobott pénz minden ráköltött fillér. Tudom, hogy a farmos haladásomhoz az égvilágon semmi köze. ÉÉÉs mégis kattintgatok! Ki érti ezt? Lehet csak azért csinálom, hogy tudjak írni róla a fórumra. Akkor viszont én nem játék, hanem fórumfüggő vagyok?
    :wuerg:

PZoli64, Sali~*.*, Sziszi1950 és 5 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Nem tudom Alex,hogy mi bajod. Erre neked kell rájönnöd. :D
    Én lassan csinálgatom,de nem érdekel. Ma is egyzer voltam odafenn... Majd este talán még felnézek.