Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Sali! Jó reggelt mindenkinek!

Értem én, DE! Pontosan azért tettem fel a kérdést, mert tudjuk, hogy a feladatszabás a 11. szint magaságára lett megfogalmazva. 11-től 22-ig mindent IS megcsináltatok, tehát ez, így ahogy van értelmetlen.:wuerg:

Pár napja kaptunk Moderátori választ, hogy várják a központtól a hivatalos értesítést. Az még nem érkezett meg, tudtommal.:music:

Kuzdern, alex0824, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Aida!
    Egyet kell értsek Veled! Körbe néztem külföldi fórumokon is, ez a válasz, amit írtam. Mármint, hogy a későbbiek során lesz lehetőség a játékosoknak fejlesztésekre. Persze, majd a magasabb szinteken!
    Tudod mit? Nem érdekel! Emiatt nem rontom el a játékos napjaimra szánt időm. Legfeljebb ott álldogál a Főtéren vagy Aliz vagy Karcsika az idők végezetéig. Egy figurával több, vagy kevesebb, kit érdekel? Még ki kell keresnem, hogy melyik is fogadja el a Műkertész jelvényeket, mert ha éppen a másiknál csinálnám a feladatot igazán hatalmas pofára esés lehetne.

Sali~*.*.*, Kuzdern, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Sziasztok. Kérnék egy moderátor, hogy legyen szives utánanézni, hova tűnt az ansu barackfám learatott termése. Már többször furcsának találtam, hogy leszedésnél nem szaporodott a gyümölcsöm, de mindig azt hittem én nem jegyeztem meg jól a számát. De most az egyik megrendelő kért 118 ansu barackot, és nekem a raktárban csak 49 volt. Kitettem az ansu barackfát majd vártam hogy beérjen. Még gondolkodtam tegyek-e rá termésnövelőt, de úgy döntöttem nem érdemes hiszen csak az első termés ami 5 db-ot ad és a termésnövelővel is csak 6 db-ot. Nem érdemes rátenni. Majd leszedtem a gyümölcsöt mikor beért, és érdekes módon a raktárban levő szám nem változott. Ugyanúgy 49 db maradt, pedig 54-nek kellene lennie.

4. Sali~*.*

Szia!
    Mivel itt nincs állandó moderátori jelenlét, kérlek a kérdésed valamelyik segítség kérő topikba tedd fel. Segítségkérő topic

5. Farm_Tadity_

jaj köszönöm, hogy szóltál, nem is figyeltem hova irok, mert olyan mérges lettem.

6. Sali~*.*

Szívesen! Tudom bosszantó, megértelek, de nem ér annyit ez a játék!
    A farmneved és ID számod is add meg, hogy tudjanak segíteni. Egy géptakarítást is eszközölj, megspórolod ezeket a köröket.
    Sok sikert, legyen szép 7végéd!

Sali~*.*.*, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  7. Farm_Tadity_

Nagyon köszönöm, és tudom, nem szabad dühösnek lenni, de néha nem sikerül. További szép napot, és kellemes hétvégét.

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia, Sali! Nálam is ez a helyzet, a jobbnál jobb intézkedésekkel teljesen le rombolták a játék kedvet. Ezt olvastam én is, amit írtál, hogy nem foglalkoznak a 7. ablak problémájával. Nekem is lesz a 22.-en a jelvényes fejlesztés, aztán ennyi. Egyszerűen nincs miért csinálni ezt az egészet, már a szotyis domb sem vonzó, ezzel a hozzá állással, amit felénk mutatnak. Simán hagyom a földeket is, ha éppen nincs fa, vagy mag. Abszolút nem érdekel. El áll az üresen is.

Anulu73, Kuzdern, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Igen a 22 szinten csak a jelvénytároló kapacitását lehet növelni. Igaz nem akartam, mert elfértem a 21 jelvénnyel, de ez volt
    az ára annak, hogy tovább tudjak menni. Igaz jelvényem se volt hozzá csak 2, így 2 napig gombáztam, hogy meglegyen a 4 db
    2-es szintű jelvény. Így aki a 22-höz közelit, addigra le tudja gyártani a jelvényeket és amikor odaér a feladathoz, hogy
    növelje a kapacitását bárminek, akkor meg tudja majd tenni.
    Nem akartam magam alá írni, ezért ide írok.
    Karcsinál kell a 7-es feladatba, de nem zavar be a másik. Előbb lerendezed Karcsit, aztán visszamégy Alice-hoz és onnan csinálod az ő kívánságát.

Utoljára szerkesztett: 15.7.23
    alex0824, farmerSS, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Én érzem úgy, hogy van egy kis anomália sorrendben? Így is lehet, tény, de már a 17. szinten kiválthatod a földterületet, fölösleges azért a 18-ra várni.

Fissítés:

Itt újra idézhetnénk a zölddel írt mondatodat;)

Komolyra fordítva a szót, amit hiányolok, hogy nincs megszabva, hogy adott feladatnak hányas a szintkövetelménye. A leírásból látjuk, hogy a 11. illetve 18. szint környékére van kalibrálva a feladatrendszer.
    Méltánytalannak érzem azokkal szemben, akik azért nem tudnak a gazdaköriben haladni, mert előrébb járnak.
    De, vannak még csodák és a hivatalos tájékoztatóban kaphatunk pozitív választ is. :music:

Anulu73, alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Pontosan ezt néztem ki magamnak én is, de még nem tartok ott, hogy ténylegesen csináljam is. Jelvényekre, és főleg gombára lenne hozzá szükségem.
    Ami engem jobban zavar az az, hogy bele akarnak rondítani a terveimbe, hogy a rózsával és a gombával haladjak és rá akarnak kényszeríteni egy növény kiváltására a bölcsesség ösvényén. Emiatt erősen gondolkodom azon, hogy folytassam-e egyáltalán a feladatok megoldását. Tegnap már kiszámoltam és le is írtam, hogy olyan nagyon nem éri meg. Ennyi ATP-t a megrendelők is adnak, ha kiszolgálom azokat.
    Nem is gondolkodnék rajta, ha nem lenne olyan ronda ott a grafikában az a két kék plecsni...

12. Sali~*.*

Köszönöm a megerősítést. Azért kicsit aggódom, hisz a területkiváltás ott a feladatok között még. Minden területet kiváltottam, ha valóban az I-1 területről van szó, az akkor már megtörtént, nem lehet gond. Még 2 jelvény /ill.2-2/ azt majd eldöntöm kit fogok vissza, talán Karcsikát? :D
    Mivel sorban haladok a növényeknél is, ott nem lesz akadály.;)
    Nem tudom kinek írtad? Sajnos a várakozás nem az erősségem. Most azonban a műkertész jelvény gyártásának anyagszükségletei lefoglalnak. Nem sietek sehová, csupán csak haladni szeretnék.;)
    Egyébiránt meg van/vannak is mások is. Pl. A kertben valami oknál fogva megnövekedett a növény előállítási idő egyes gazdáknál.:wuerg:
    Szia Sütike!
    Nyugalom Sütike! Juszt se hagyd magad felbosszantani. Haladunk, ahogy haladunk, érjük már el azt a dombon a kitűzött célt, azt kész.
    Nem azért csináljuk mert húha, de nagyon megéri, hanem azért mert ahogy Hajni szokta volt mondani.:D
    Most vettem észre össze kell vonnom a hsz-em.

Sali~*.*.*, alex0824, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

Persze, hogy nem éri meg, főleg így, hogy mindent utólag egyszerre zúdítanak ránk.:wuerg:
    Viszont úgy voltam vele, ez az ára, hát legyen bakker. :cry:Kiváltottam a nyamvadt kék fűvet, meg termeltem belőle amit kért a feladat.
    Most úgy vagyok vele, legalább hosszú gaz. Már nem kell semmit csináljunk a 25-ig, csak majd a 23 szinten a szép barackkal foglalkozni:) Így éjjelre ültetem vegyesen a gombával, több lesz a felröpi min a rózsából. Ha valamelyik megrendelő kéri, hát
    had vigye.Rózsa meg megy nappal meg amikor le tudom szedni, cirka másfél óránként.;)
    A két plecsnin ne aggódj, amikor végzel lesz egy csillag a fejük fölött, aztán eltűnnek és üres lesz a főtér, reményeim szerint jó sokáig.

A terület kiváltással nem kell aggódj, az már alapból ki lesz pipálva, hiszen ezek gyakorló feladatok, már rég be kellett volna
    rakják. Arról nem a játékosok tehetnek, hogy előrébb járnak, mint a fejlesztők.
    Azt se értem mit tökörésznek azon a hülye kapacitás növelésen, rég meg kellett volna oldják azt is.
    Viszont most uzsgyi vissza a konyhába, lassan végzek.....,mire megsülök:)

Anulu73, alex0824, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Általánosságban kérdeztem, nem idéztem be senkit.:)
    A megnövekedett érésidő viharban fordul elő, ismert probléma. Másfél hete próbálják javítani....
    Van róla hivatalos is.;)
    Tegnap HéricsBáró is hozta ismételten, korábbi hsz-ben.

15. penczjani

penczjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! elakadtam az első feladatsor 5. feladatánál mivel a barackfa rúnám teljesítve van de nem pipálja ki.

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A pontos feladat ez:

Vagyis, nem a barackfát kell feloldani, hanem annak az 5. rúnáját (IS).

Ellenőrizd, az a rúnád ki van-e váltva.
    Az utolsó lakatig kell elmenned a rózsaszín ösvényen.

Sali~*.*, alex0824, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  17. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Lehet vissza kellett volna, még 10 perc kellett ahhoz meglegyen az a barack amit Irina kért!
    Na meg gyorsan el kellett volna tirhítani azt a fenyőt az újrahasznosítóba, amit az egyik megrendelőtől kaptam!!!! Mert belépve, Irina ezzel fogadott már megint a barack helyett:

Anulu73, Sali~*.*, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

Nálam szinte mindig tobozokat kér Irina, ma vissza is tapsoltam. Szeretem a fenyőket kinn tartani, abból csinálok 3-as
    jelvényeket az UH-ba.:)

Sali~*.*, alex0824, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! :)

Tanulság: amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapraxD:cry:xD

Ha olyan fát kapsz ajándékba amivel nem szeretnél foglalkozni, legrosszabb esetben tessék kitörölni, ha más UH stb helyed nincs ahová hasznosíthatod :)

Végül is átmentél az osztályon 17-es vagy már? :inlove:

Az én mai tanulságom... nekiálltam füvezni, engedtem a nyomásnak. Amilyen lüke vagyok már a füves rúnákat nézegettem, holott tudom, hogy úgy sem fogom használni semmire sem..:cry::cry:

PZoli64, alex0824, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  20. tompaker

tompaker Törekvő

Sziasztok.
    Tudna valaki segíteni abban, hogy a temékek előállitásában, mikor változtak meg az értékek. Pl. humusznál a legdrágább növény a terror- tolyásnövény 25,92 ér. Így aztán fene drága lesz előállítani bármit is.
    Üdv mindenkinek
    Tompaker gazda.

Anulu73 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.