Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Bölcsesség ösvénye, gyártói jelvények, Növények.
    Vidd az egered a II. sz. jelvény fölé és kiírja, melyik szinten mi kell hozzá[/QUOTE]

Tudom hogy hol, hogyan állítok elő műkertész jelvényt. Azt nem tudom, hol BŐVÍTED őket. Vagy esetleg azt akartad írni, hogy a bölcsesség jelvényei raktár kapacitásának bővítése műkertész 2. jelvénnyel lehetséges? Nem mindegy

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Elfogadja.

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Közben más dolgom volt, de ha megnézed már láthatod. Igen!
    Tárolási kapacitást növelni CSAK a RAKTÁRBAN lehet!
    Igaz, hogy utólag, de ezt is írtam.
    Menj be a raktáradba!
    A lap alján látod a Bölcsesség jelvényei. Ott nézd meg, hogy tudod-e növelni már a tárolási kapacitást!!
    Mielőtt aktiválod, menj a két jómadárhoz és ott indítsd el a feladatot.​
    Szia!
    Úgy emlékszem, hogy igen. Sajnos nem jegyzeteltem, pedig kellett volna a segítséghez.
    Meg fogod oldani, csak körültekintően kell csinálni.;)

4. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Hagyjuk. 5. napja azért „nyavalygok” mert a 22. szint elérésekor – még Karcsiék megjelenése előtt – bővítettem minden raktárkapacitást, így Alice-nél a 11. szinthez kapcsolódó, Karcsinál a 18. szinthez kapcsolódó tárolási kapacitás növelésénél elakadtam. Lehetőségem a továbblépésre a 26. és 27. szint elérésekor lesz. Azzal a (10209) bejegyzéseddel, hogy:
    „A 22-szinten lesz Műkertész jelvény 2. szint bővítés”
    azt hittem valamilyen továbblépési lehetőség elkerülte a figyelmem.

Samborg, GA-BI-O-Farm és Bátyus kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igyekszem;) Bár most lecsó főzés közepén... néha azt sem tudom fiú vagyok e vagy lány....:music:
    Sajnálom:( Nekem az volt a mázlim, hogy jelvény hiányom volt a sok megrendelő kiszolgállása miatt;)

6. Sali~*.*

Egy kérdés csupán: A jelvények kapacitásánál elérted már a 32 db-t?

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ne felejts el nyomni nekik egy okét is!;) Ki tudja , hogy mire gerjednek:pxD

Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

xDxDxD Minden képpen:p Mindkettőt fel akarom paprikázni... hogy bekapják a raktárbővítési akciómat:p
    Tetszenek ezek a megrendelők;) Ott állnak.... és várják a sorsukat;) Hiányozni fognak ha eltűnnek majd...:(

9. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Igen
    Rögtön bővítettem, mikor lehetőségem lett rá

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sajnálom, akkor sajnos várakozni kell.

Sali~*.*.* és aida2330 kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Tudod, ez olyan, mint a nyúl a kalapból;) vagy Alfonzó bohócos, trombitás jelenete. Van másik!;)xD:music:Lesz másik....kettő már biztos, csak az idő kérdéses. ;) Kíváncsi leszek rájuk, "remélem" azok meg a 20-23 szintre lesznek kalibrálva....Nem szabad sietni!;)

Anulu73, -Holdfeny-. és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Bár Alfonzó is zseniális, de a "Van másik!" jelenet Eötvös Gábor zenebohóc érdeme.

13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a kiigazítást.
    Így van, az eredeti Eötvös Gáborhoz nevéhez kötődik.
    Valamiért nekem egy Alfonzós jelenet maradt meg, de lehet, hogy rosszul emlékszem:) Vagy, csak a hasonló alkat miatt asszociáltam Alfonzóra.:oops:

-Holdfeny-. és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Minden bohóc helyett van másik:pxDxDxDde tudod az én játékom nem úgy van beállítva....:p
    Nem szabad sietni???? :wuerg: Majd próbálok lassítani....8)
    Nagyon jó zenebohóc volt;)

15. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Szívesen átadom Karcsikát és Alice-t is, engem csak bosszantanak:D

aida2330, sutimami57 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Elfogadnám őket;) De a játékmester farmhoz kötötte őket...:wuerg:
    Pedig Cserenapon Gyűjteném a kis térenállókat;)

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ess eső essél , kukoricát vessél .

aida2330 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Hogy mindig történik olyan ami nem volt...
    Az erdész előfizetésem nem újult meg... Próbálom újra előfizetni... erre azt írja a bank... hogy már működik az előfizetés...:music:
    Az ember lánya fizetne... de nem hagyja a játék:oops:
    Aztán vettem átmeneti megoldásként 12 aranyért... s pár perccel utána észheztért és levonta a számláról is az automatikus újítást...
    Ki érti ezt...:music: Ja tudom, nem szabad sietni;)

19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Olyannyira nem, hogy mindhárom átalakítóm egyebet hozott.:wuerg: A megrendelők virágkoszorúja és gombakosara -3,-3-nál áll. Egyszer volt olyan érzésem, amikor a fákat arattam és ott jöttek ezek a felröppenők, hogy nem íródott jóvá. Szerintem előtte is ennyi volt. Még néztem is, hogy na, ezzel már elég lesz, talán.
    Nem gondoltam, hogy még ezt is figyelni kellene....
    Hiába ültetek, aratok egész nap, éppen csak csepegtet a rendszer....Majd, mielőtt lejár az ideje, akkor megkapom azt a 3-3 darabot.:music:

Nekem már 10-e körül elkezdte írkálni, hogy lejár az előfizetésem 18-án. Nem foglalkoztam vele, -egyszer akarta velem elhitetni tegnap, hogy nincs munkásom-, azzal sem foglalkoztam, mert még tartott az előző. Ma, van 18-a, automatikusan megújult a segítő páros.;)

Utoljára szerkesztett: 18.7.23
    Sali~*.*, sutimami57 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Így jártam én is, azóta csak egy havit veszek, holott engedné a másikat is. Viszont nem hiszem, hogy változott volna valami.
    Megyek a felvonóra. ;)