Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Az aktuális, jelenleg hivatalos ismertetőben most is a 23. szint szerepel, a játékban viszont 22-t ír ki, amikor a területre mutatunk az egérrel. Valahol hiba van. ;)

alex0824, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Köszönöm szépen a bemutatást. Mindjárt le is esett a rózsaszínű szemüvegem!:sleepy:
    Ehhez jön még az is, hogy eléggé erős a gyeplőszár, vissza is tartanak bennünket.
    Ez már nem az én hibám.
    Kérlek jelezd a hibatopikba, ott utána tudnak nézni, esetleg javítani.

3. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nem tudom, kinek volt gondja vele, engem nem igazán zavar 8), de azért jelentettem. ;)

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A mai frissítés a következő hibákat tartalmazza:
    • Egy hibaüzenet jelenik meg, amikor egy feladatsort teljesítenek a faluban.
    • Dekorace Znamenitý stůl s občerstvením a Síla shůry mají rozbité animace.
    Ezt a problémát a héten már javították:
    • Az alpesi növények növekedése viharban nem működik megfelelően, ha nincs elég hely a területen.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. nyuszisz

nyuszisz Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Pár napja az alábbi történt: a falu főterén teljesítettem a feladatot, de a nyeremény megjelenése helyett azt írta, hogy szerverhiba. Azóta csak egy feladat jelenik meg kettő helyett. Üdv.

6. kidmama

kidmama Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget!
    Sikerült feloldani!Nem a bagolynál hanem a következőnél akartam feloldani.

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Ügyes vagy! Lényeg, hogy sikerült és a legközelebbi feloldásnál már tudod, hogy a picit kinyílott lakatnál kell kattogni.
    Kívánok további jó játékot, sok sikert!;)

Sali~*.*.* és aida2330 kedveli ezt.
  8. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Szerintem hamarabb kapsz választ, ha ezt a gondot valamelyik segítségkérő topikban jelzed, pl itt: Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg), ahol gyakoribb a moderátori jelenlét.
    Feltétlenül add meg a farmnevedet és az ID számodat is, hogy segíteni tudjanak.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Szia!
    Kérlek jelezd az észrevételed a hibatopikban. Hibák, problémák (kezdő és haladó részleg)
    Ne feledd az ID számod, farmneved megadni.

Sali~*.*.* és aida2330 kedveli ezt.
  10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    Hát igen jó lenne, ha a farmról fel lehetne használni a csillagot, az aranybanánt, mindenhol minden ki van váltva.
    Ne csak az állatokat, terményeket, növényeket kelljen a völgybe beadni.
    Ebből is fogyhatna, mert csak gyűlik és nincs semmi amire felhasználhatóak.
    A szerszámok végtelen mennyiségben állnak a raktárban.

11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Álmodozzunk csak. A mandragóra és társait szerintem a fáknál, vagy a nővényeknél is bevethették volna, mert igy amennyi van sokunknál semmit nem jelent, csak felidegel, amikor a kerék csak szórja értelmetlenül.

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A 23. szintet jó lenne... 14 nap alatt kipipálni;) Remélem sikerül;)
    Jött ennél jobb is:music: De legalább ez működikxDxDxD

13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ne felejtsd el a téren állókat!;)
    Lehet, hogy valamelyik igényli a területfoglalást! Hacsak, nem vagy még kész velük;)

Sali~*.* és rózsabimbó kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szintlépési láz:inlove: Sokan szenvedünk benne időnként;)
    Az új szintek bevezetése óta 3 alkalommal kaptam az egyszerre aratott 3 átalakítóból csak Atp-t... a többi alkalommal szerencsés esetben csak 1 valami mást... de ez ritka volt... A kiakasztó az volt amikor mindhárom egyebet adott...:oops:
    Én türelmes ember vagyok.... de ott én is becsuktam a laptopot... és elmormoltam egy imát a játékmester felé...8)

15. rózsabimbó

rózsabimbó Járnitanuló

Nem jó helyen akartam aktíválni,de már sikerült.

aida2330 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Szia!
    A kivetítés nem gond... ha tudod, hogy ezt teszed;) Szeretem a napsütést... És igen a mélyet is meg kell tapasztalni, hogy értékeljük az apró jó dolgokat is;)
    Új nap.... Ma kiderült, hogy amiről közel 6 éve magyarázok az tényleg úgy van...:wuerg: Nem örülök neki... de legalább nem érzem magam hülyének... - na erről majd máshol;)
    A főtéri muksónak én is jelvényt gyártok... de a megrendelők is viszik...8) a hozzávalókat... így ha minden jól megy akkor már csak 1 jelvény kell...:music:
    Ez a 23. szint nem hozott sok újat... egy új fa... picit több hely a növényeknek...8) Jöhet a következő... és akkor már majd közeledni kezd a Napraforgó domb is;)

17. nyuszisz

nyuszisz Utánpótlás-írogató

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Hm... valamiért Füles nem fogadta el a jelvény gyártást.... - próbálkozom újra....
    - Lehet az a baj, hogy az egyik jelvényből 2. szintűt csináltam, menet közben;)

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

https://kepkuldes.com/images/fe5a9b7fd93e419b2dfdfe6b4b2f4a2e.png
    Szia!
    Nem mindig jön ez a felugroló. :) Hamar el is tűnik, mondjuk most nyugodt voltam és figyeltem mindenre. A megrendelőknél szoktam kezdeni, akkor helyén van minden nagyjából. Mondjuk most nem volt egyszerű a bejutás.

Samborg, PZoli64, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja!

Ehhez a játékrészhez nyugalom és nagy fokú türelemre van szükség, Idegesen, kapkodva nem is érdemes nekiállni, mert hibázik az ember lánya/fia :)és persze felröppenőt veszíthet, ha valami nem fér be a tárolóba.

Én is ott kezdem mert egyrészt kíváncsi vagyok, másrészt ha viszik, akkor azzal hely szabadul fel :) és még ATP-t is kapok :)

A felröppenőkről csak annyit, ha reggel nem kérik akkor majd kérik este... minden darabra szükség van, kivéve az építéshez szükségeseket azokból szoktam törölni.

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.