Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Eddig sikerült megúszni a teljes terület törlését.
    Amikor törlök akkor nálam alapból bent van a pipa, hogy a növendék fák törlése, ezért nagyon figyelek rá.
    Nem úgy a farmon, amikor is több mint 4000 trágyadomb ládát sikerült egyszerre kinyitnom.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Oda adta a napira is az ATP- t. :)

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép 7végét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    A mai UH eredményei. 3x 200-as. Végre most nem a röpik miatt veszítem az ATP-kat, most az UH tart be ismét!:wuerg:
    Még azt mondja, hogy bámulatos, nagyszerű és lenyűgöző, jó!8)
    Kezdhetnének vele valamit? Hogy gondolja Maaargit, noormális?

Hahacska, Sali~*.*.*, Akela és 6 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Napsütéses szép jó reggelt kívánok :)
    Nekem sajnos nem. De végül is annyira nem bánom. Váltottam 40 órásra, talán ott nagyobb szerencsém lesz.

***************************************************************************************************************************
    Elmesélem az éjszakai kalandomat: A történet éjfélkor kezdődött amikor megjelent Irina. Kiszolgáltam, majd visszaédesgettem egy cukorral. Tudtam, hogy át kell, hogy lendítsen a 23. szintre. Amikor végeztem Irinánál bezártam az ablakot és láttam, hogy már a 23. szint van kiírva...
    Se örömóda, se vállveregetés, se felugró ablak, egyáltalán semmit sem kaptam, még gratulát sem. Ha nem tudtam volna egyébként is, hogy minek a jogát nyertem el, akkor bizony neki kellett volna állnom kibogarászni ennek a szintnek az újdonságait. Járt valaki már így?

Sali szavaival élve ez nem normális.

A területet bővítettem, a fát kiváltottam, legyártottam belőle kettőt, a raktárból lesi, hogy kérik-e a megrendelők. Jelenleg 2-es szintű jelvényeket gyártok a rúnáihoz.

PS: Megjelent Barna az ő egyszerű késéreivel. Emelte a tétet. A héten megszokott és általában megkapott 15 gombáskosár helyett ma ezt kérte:[​IMG]
    még szerencse, hogy nem, fogott túlzottan vastagon a cerkája... Lehet, hogy úgy gondolta, több terület, több felröpi?

Utoljára szerkesztett: 22.7.23
    Kuzdern, -kidmama-, Bátyus és 5 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

Elkezdtem a gombára figyelni tegnap, erre ma Fülesnek oda adtam. :D
    Boltból akartam hozni, de ott sem volt.
    Felröpik összevissza jönnek, tényleg nem kell vele foglalkozni. Ezt most csak magamnak mondtam. :)

Anulu73, PZoli64, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  6. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Elérkeztem - több hete állás után - a 8. feladathoz. Az egyik feladatban 3 múkertész jelvényt kell legyártani, 3 db. éppen van a raktárban. Kérdésem az, hogy csak a feladat megjelenése után legyártott jelvényeket fogadja el. Köszönöm a segitséget.

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  7. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem is odaadta a 3 db instafát 400 ATP helyett, kicsit pipa voltam.

8. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Frissen kell készíteni a jelvényeket. ;)
    Okézd le a Főtéren a feladatot, utána készítsd el a jelvényt. Mindig Karesznál kezdj jelvénygyártás előtt:)

-kidmama- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    több hete nem tudsz állni benne, hisz bő egy hete kerültek játékba a küldetések :-D
    Kérdésedre a válasz igen, csak a feladat "elfogadása" / "felvétele" után legyártott új jelvényeket veszi figyelembe. :) hajrá

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm, de az idú amig nem tudtam a megrendelőkkel haladni, nagyon hosszunak tünt.

GA-BI-O-Farm, stb_farmer és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia, sziasztok.
    Szerencsés vagy....hozzám képest..
    Nekem ma 3 UH járt le, 2:1 arányban kb 1 óra különbséggel...
    ...na én Atp-t nem láttam...azaz de, itt a fórumon.
    Sikeresen sikerült változtatniuk az arányokon, ennél és a felröppenőknél is.
    Az rejtély hogy szándékosan vagy véletlenszerűen lett ez így...de nekem nagyon nem tetszik...

PZoli64, Samborg, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Jajj reggel nem volt érkezésem írni, korán keltem főzni, ráadásul még áram se volt egy ideig. Gondolom a késő esti éjszakai
    vihar megtette hatását.
    Gratula az ugráshoz:) Gondolom túl gyors voltál éjszaka a muksóknak, nem bírtak követni, vagy ők voltak túl gyorsak;)
    Az új fa igen szép tetszik nekem, de nem fogom feszt termelni, főleg ilyen anyagigények mellett. Scarlett egy kissé meg
    bolondult, aztán lehet majd a kövi kör se lesz jobb. Így fog távozni, ahogyan jött.:inlove:
    Még van legyártva 1 fám, azt kiraktam, aztán felejtős a dolog, bármennyire tetszik. Sajna már az az öröm sincs meg, hogy
    legalább a fákba gyönyörködhessen az ember:wuerg::music:

Sali~*.*, Akela, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szándékos. Látható az ablakban, hogy az esélyt jelző zöld körív rövidebb lett. Míg régen csak egy pici híja volt a teljes körnek (azaz kb. 95%-ban adta az ATP-T), addig most már nagyobb a hézag - olyan 80% körüli. Magamnál - bár nem jegyzeteltem - kb. stimmelhet is, de többen hoztak olyan eredményeket ide, amiből arra lehet következtetni, hogy nem teljesül a 80% (ugyanakkor nem teljes adatsort látunk...).
    A felröpi nem tudom, kevesebb lett-e, annyi biztos, hogy a megrendelők többet kérnek.

Anulu73, Hahacska, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia!

Tudod, ha előttem ott van egy szint amit láthatóan tudok teljesíteni, akkor játszom :)
    Nem vagyok hajlandó egy betegeskedő játék tempóját felvenni pont olyankor amikor a játék legizgibb részénél vagyok :D..

Úgy nézem okos döntés volt tőlem, hogy nem raktam ki az új fákat, enélkül is van mit termelni és nagyon nagy szükségem van máshol az alapanyagokra.

Azt hiszem a rúnákat sem váltom ki hozzá. Inkább berakom az 1. szintű jelvényeket az ÚH-ba, megkísértem a szerencsémet, hátha pont ott, pont akkor van...8)

A gratulát köszönöm:inlove:

PZoli64, farmerSS, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ne is rakd ki, én amennyire vártam annyira nem örülök neki. :sleepy:Tegnap első körbe már Barna is elvitt egy párat.
    Ennyi idő alatt még tán gyorsítással meg terméshozam növeléssel sem lehet letermelni 134 db-ot.
    Na mindegy is a Scarlett ideje lejárt, úgy hogy nem adtam be semmit. Most a kát féle tölgyet, meg tobozt kér, na meg persze
    borostyánt. Barna se kérte, úgyhogy hátha leszoknak róla:oops:;).
    Most kis pihi, aztán kezdődik az F1 időmérő:):):)

farmerSS, aida2330 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mi van akkor , ha én csak a 80 ATP vevőket szolgálom ki ?
    Igaz , napi szinten mondjuk 80 ATP , de ha ugyanannyit kér , mondjuk 10 barackért 30 és 80 ATP , akkor a 30 ATP-t minek szolgáljam ki ?
    És akkor marad növényem és fatermésem , és jobban haladok ?

17. FarmSámán

FarmSámán Junior szaki

Én tanultam a hibámból és az itt olvasottakból, úgyhogy ha kapok fát, akkor az megy egyből az átalakítóba. :D Mondjuk akkor van ezzel probléma, ha az összes megrendelő csak barackot kér, akkor vagy ki se tudom szolgálni mindet, vagy nem tudok jelvényeket gyártani. :music:

Pontosan 80%. :) Legalábbis amit látunk.

Hahacska, aida2330, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

No emlegettem és természetesen meg is jelent.. de toll a fülébe nem rakom ki és nem adok neki ebből kifolyólag :)

Jó szórakozást a versenyautókhoz :)

Szia!
    Okosan teszed, ha használod az itteni infókat. A dolog egyetlen szépséghibája csak az, hogy ez egy újonnan megszerezhető szinthez kötött fa volt amit most értünk el. Kipróbáltuk és nem jó semmilyen formában a a játékunkhoz.
    PS: Ha a tapasztalatainkat nem írjuk le, akkor itt nem lesz mit olvasni és megfogadni vagy elutasítani azt :D

nagymami2, PZoli64, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

halo!

Most, ha a képen látható állapotban törölném a fát, akkor az alján jelzett fákat kapnám meg?

aida2330, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Igen azt kapod meg :)

aida2330, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.