Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem ismernélek, írtam volna valamit. :D ..., ami nem csak a Gyopira igaz. ;)
    Szia!
    Ki van ez találva, mint a Legyen Ön is milliomosban a 40 millás kérdés. :D

Utoljára szerkesztett: 25.7.23
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Nagyon érdekes amit írtál, köszi. Rossz irányba halad a világ.
    Viszont soha nem gondoltam volna, de hiányzott ez a kis szutykos Gyopár. :D:D

Anulu73, dudute2, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  4. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Nekem ez a kiesés nagyon nem tett jót gyopáros szempontból. Pont a leállás előtt pár órával indítottam el a növényekre, a fákra és az UH-ra egy plusz mezőt, így 30 kulcs ugrott. Igaz maradt még 32 órám, de az nem 72.
    Ez van, ilyen az élet :)

Kergekacsa, zsani_apja és agi770 kedveli ezt.
  5. agi770

agi770 Törekvő

Én véletlenül két 48 órás farmmunkást indítottam. Ilyen még nem történt. Figyelmetlen voltam, így jártam....8)

Kergekacsa és PaySkin kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Nálam most nagyon jól szalad a játék. Még a talicskázókat is lekerüli. :D ;)

PZoli64, -gyöngy-581, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  7. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A Gyopárvölgyi Falu főterén Füles Karcsi arra kér, hogy a 14-es szintemen készítsek el 1 Alpesi kékfű magját, ami csak a 17-es szinten érhető el. Ez nem ellentmondás? Esetlegesen a közel 2 napos kimaradás miatt borult fel a rendszer? A számomra ez azt jelenti, hogy Füles Karcsit a 17-es szintemig elfelejthetem. Ha valaki megnézné az állításom helyességét: Farmnév : franyo121, ID : 36281016 Köszönöm, ha foglalkoztok a problémámmal.

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az ismertető pontosan tartalmazza a kéréseket: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1330454
    Igen, várnod kell a 17. szintig.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Szép Új Világ

10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Mivel sikerült besurrannom még, valami csoda folytán bejelentkeznem a támadás idején, így nekem nem hiányzott. Inkább bosszantott mert baromi lassú volt. A fás területen értelmetlen volt bármit csinálni. A növényes működött, lehetett ültetni, aratni de nagyon nagyon lassan, perceken keresztül forgott a betöltővirág. Inkább kínszenvedés volt mint szórakozás. A megrendelők kiszolgálhatóak voltak. Na ez volt hétfőn a második hullámban. Kedden viszont már a harmadik hullámban teljesen telített volt a sávszélesség a zombikkal, már nem fértem be közéjük.
    Ezért nem szeretném a tervezett önjáró buszokat, kamionokat és sorolhatnám.
    Mi van ha meghekkelik és a busz nem megáll a megállóba, hanem felhajt oda a várakozok közé. Mi van ha a kamion vagy teherautó nem halad a sávjában, hanem átmegy hirtelen a szembe sávba.
    :oops:

Anulu73, maszilva, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

2023. július 27-én, csütörtökön körülbelül 16:00-kor (CEST) a következő fejlesztéseket hajtják végre az Edelweiss-völgyben:

)
    • Az átalakítóba és a Crafting Stationbe bekerült a gyártási lapok egyedi gyűjtésének lehetősége, így kiválaszthatja, melyik lapkát vegye fel először.
    )
    • A konverterhez hozzáadtunk egy gombot, amellyel kiválasztható a kézi megtétel nélkül szállítható maximális erőforrás.
    )
    • A Crafting Stationben a többgyártási lehetőség is bekerült
    )
    Minden gyártódobozban maximum 10 darab azonos típusú tétel választható ki egyidejűleg gyártásra.
    A gyártási idő fokozatosan növekszik.
    )
    • A leltárba bekerült néhány szimbólum, amelyek azt jelzik, hogy a tárolókapacitás eléri a korlátját, vagy azt elérték.
    )
    • Változások történtek a kategóriák tárolási kapacitásában:
      • alpesi növények
      • Építőanyagok
      • Bölcsesség jelvények
      • Egyveleg
    • Csökkentette az Alpine Harvest és az ügyfelek által kért cikkek mennyiségét.
    Üdvözlettel:
    Farmerama Team

-------------

De , további , de ugyanaz infók , egyéb külföldi oldalakon

https://board-pl.farmerama.com/threads/dolina-szarotek-zmiana-niektórych-funkcji-gry.91515/#post-2572142

https://board-de.farmerama.com/threads/jodel-da-del-di-update-für-die-alpen.117551/#post-5528865

továbbá egyes kategóriák jelenlegi tárolókapacitását növelik:

TipológiaFrissítse a leírástJelenlegi növekedésÚj növekmény
    RaktárAlpesi betakarítás : kapacitásnövelés900/300/400/4001450/450/550/550
    RaktárKézműves anyagok : Kapacitás növelése200/200/150/150/150550/250/200/200/150
    RaktárBölcsesség jelvényei : A képességek növekedése5/7/9/118/12/15/20
    RaktárEgyéb: kapacitásnövelés200/100/100300/250/200
    • Alpesi jutalékok : a kért cseppek mennyiségének csökkentése
    • Alpesi jutalékok : a szükséges alpesi betakarítás mennyiségének csökkentése
    Mindezek a fejlesztések nem az utolsók! ;)

A fejlesztőcsapat elkezdte vizsgálni az alpesi küldetések, az alpesi éghajlat és az alpesi fa átalakítási költségeinek fejlesztését. Amint :D

------------

Tisztelt Farmerek,
    mivel törődünk az Alpokban töltött élvezetekkel, úgy döntöttünk, hogy bevezetünk néhány fejlesztést, amelyek nagyrészt az Önök javaslataiból származnak, és sokkal élvezetesebbé teszik a Protez-völgyben való játékot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek biztosan nem az utolsó fejlesztések. Csapatunk már vizsgálja a falu, az időjárás és az általános faszükséglet lehetséges változásait.

A játékban 2023.07.27-én 16:00-kor bevezetett fejlesztések áttekintése:
    • Lehetőség a legyártott cikkek egy gyártási helyen történő átvételére mind a konverterben, mind a gyártóállomáson
    • A konverterben egy gomb, amely lehetővé teszi egy adott gyártáshoz szükséges cikkmennyiség beszúrását
    • Lehetőség akár 10 egyforma cikk egyidejű előállítására egy gyártóállomáson egy gyártási helyen
    • Az adott kategória raktári maximális töltöttségét jelző mutatók
    • Megnövelt kapacitás a raktárban az alpesi termények kategóriában
    • Megnövelt kapacitás a raktárban a Termelési anyagok kategóriában
    • Megnövelt tárolókapacitás a Bölcsesség jelvényei kategóriában
    • Megnövelt kapacitás a raktárban a Vegyes kategóriában
    • Csökkentett előugró elemek követelményei az alpesi munkákban
    • Az alpesi növényekre vonatkozó igények csökkentése az alpesi rendeknél
    A fejlesztéseket a Protěžové údolí / Discussion szálban vitathatja meg .

Reméljük, hogy tetszeni fognak ezek a változások.

Utoljára szerkesztett: 26.7.23
    Anulu73, zsu34a, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na én annak örülök a legjobban, hogy egy gyártási területen egyszerre több fát, vagy gondolom növénymagot lehet gyártani.
    Aztán meglátjuk mit hoz a többi változtatás.
    Azért remélem a holnap kezdődő eventekbe nem fog bekavarni a módosítás.

maszilva, kukori80 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Ha egyszerre több mindent lehet bedobni, egy véletlen kattintással megoldodik a raktár kapacitási probléma .
    Soha nem lesz teli , inkább üres lesz mindig , és ha éjjel nappal gyártjuk , 4 rublikában , akkor se lesz teli a raktár .

Samborg és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

Dehogy is, mondjuk jobb lenne olyan lenne mint a malom, de most max.16 területen lehet ültetni, kvázi a fele se.
    Na azokhoz mire négyesével legyártod a magokat, kihúllik a hajad. Igy legalább egy fajtából egy helyen le lehet gyártani többet.
    Miért kéne éjjel nappal gyártani? Tudod mit akarsz legközelebb ültetni, hát legyártod hozzá a magokat, ennyi.
    Miért lenne annyi a raktárkapacitásnak? Így is annyi mindenre kell figyelni, hát majd arra is figyelünk.
    Egyébként is alapból, csak 2 termelési helyed van, + 1 mikor megvásárolod a termelési előfizetést, +1 amikor főkulcsért
    váltasz ki 1 helyet.

PZoli64, Sali~*.*, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Úgy értettem , hogy nagy nehezen legyártom mondjuk a fa anyagot a rózsának, aztán véletlen beállítok 10 meggyfát , oszt huss , volt nincs faanyag .
    Ezáltal gyárthatom újra humuszt a mamuszt stb ....

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Gabi. Több mindennek is örülök. Örülök, hogy az átalakítóban külön tudjuk leszedni a beért dolgokat. Nekem ez probléma volt. Elég jó fejlesztések lesznek. Csak így tovább..... :) Még a végén megszeretjük. :D:D:D

Anulu73, PZoli64, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

Na de miért gyártanál le 20 meggyfát? Mondjuk nálam minden fából van kinn 2, barackból 9.amit felváltva szedek le.
    S ugyan ennyi van tartalékba, nem 10.
    A növényeknél érdekesebb az, mert ott jelenleg 16 mag kell max. Akkor elindítok 8-8 magot 2 helyre és kész, nem kell a
    gép elé szaladgálni vagy itt ülni 5, vagy 30 percenként, ha hosszabb gazt állítasz elő.

18. HéricsBáró

Lehet azért , mert váratlan csere event van ? :D:inlove:

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

Igen az is jó, majd kisasoljuk hogyan mi hogyan is működik valójában.

20. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Igen fiam is mesélt az ilyen támadásokról (Ő programfejlesztő informatikus, javítja a hibás programokat is, újakat is ír, olykor több ezer sort kell átnézniük), mindjárt mondta nekem, hogy akár napokig is eltarthat. Ilyenkor a hackerek olyan adatmennyiséggel bombázzák a szervert, hogy mi játékosok ezért nem tudunk bejelentkezni a játékba. Sőt ha nagyon elvetemültek, akár pénzdíjat ún. váltságdíjat is kérhetnek, ha a vállalat informatikusai nem tudják megoldani a problémát gyorsan, van rá példa, hogy inkább fizetnek, mert nagyobb a vállalat anyagi kiesése a bénulás okozta károkkal. Most itt nem a farmra gondolok, hanem pénzügyi vállalatokra. No ilyenkor mindenki várja az informatikustól, hogy 5 percen belül oldják meg a problémát, ami azért nem olyan egyszerű. Persze van amikor csak a bosszantás, a program hírnevének a rombolása, illetve az erőfitogtatás a cél, ki a jobb informatikus - győzzön a jobbik! Nemrég a Pécsi Tudományegyetemen a Neptun rendszert bénították le ilyen rosszindulatú hackerek. Akkor a hallgatók, tanárok sem tudtak belépni, nem tudtak jegyeket beírni, a hallgatók nem tudták leadni a szakdolgozatukat stb. Ott sem egy-két óráig tartott a baj. Ez pedig egy játék, én hál istennek türelemmel viselem az ilyesmit és tényleg őszintén köszönöm, hogy most van játék.

Anulu73, zsu34a, maszilva és 10 más kedveli ezt.