Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia, sziasztok
    irigyellek, hogy békésen, türelmesen ki tudtad várni a mostani fennakadásnak a végét. bár csak én is ilyen lennék. sajnos én másképp vagyok összerakva. épp sikerült a gyopároson vmiféle egyensúlyt találnom, mikor jött a leállás és valamiért a leállás utáni indulásnál nálam minden borult, újra a káoszé a főszerep :)). látom már többen vannak a 23-as szinten is, hát vannak, akik tudják hogy kell csinálni, meg vagyok én, aki csak ámulok és bámulok. gratulálok minden játékosnak a 23. szinten, kiemelném holdfényt, akit az utóbbi napoban hiányolok, aki a 23-as szint elérése mellett még a farmon is a 256-os szintre lépett. hogy a fenébe csináljátok ezt ott fent? nem értem, de nagy gratula.

kovácspissti, zsani_apja és aida2330 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A megrendelők is kevesebbet fognak kérni, ha jól olvastam. Azt jól teszik, mert a tegnapi belépés óta 1 db, azaz egy darab Gombakosárra várok, de hiába.

Kukackukac, alex0824, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  3. aboga

aboga Aktív író

Értelek... azaz megpróbálom érteni :) 240 - es farm szinten vagyok , a Gyopároson nemrég léptem a 21- es szintre, de .. de igazán ! Halvány lila fingom sincs néha mit miért csinálnak, mit miért kérnek... stb.. stb. Napos idő? Esős? Borús? Akkor ezzel mit kezdjek ?? Szóval ha találkoztam is a tudatossággal az csak egy futó kaland lehetett... Türelmem és kitartásom fogyóban, de a makacsságom egyre nő :) :)

PZoli64, alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad felvetett kérdésekre a választ simán megtalálod a GYIK-ban :), "csak" információ hiányban szenvedsz ami némi olvasással bepótolható, de itt a csevegőben is sok hasznos tanácsot olvashatsz az ideírók írásaiban.
    Türelemre és makacsságra érzésem szerint nagy szükség van a haladás érdekében :), de sietni nem nagyon érdemes, mert látod a hivatalos bejelentéseket, most kezd alakulni úgy a játék, ahogyan annak kellett volna lennie az első pillanattól. Az élen járók talán úttörők, abban, hogy segítsék a haladásban a lassabban mozdulók játékát, kritikával, véleménnyel, a tapasztalatok megírásával.
    További jó játékot kívánok és sok türelmet és makacsságot :)

Kuzdern, PZoli64, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  5. aboga

aboga Aktív író

Nagyon szépen köszönöm. Igazad van, majd mindent innen tanulok, lesek el. Neked is minden szépet kívánok.

aida2330, alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Egyszerű a válasz! Egyszerűen pénzzel ! Ezt a "taktikát"már Holdfény is leírta. Gyorsabban halad, aki vásárol cukorkákat, gyorsítókat, farmaranyért vált ki megrendelőket, stb. Semmi ördöngösség vagy lényeges taktika, gondolkodás nem kell hozzá, csak a játékra szánt pénz. Ami természetesen nem baj, de semmi misztikum nincs a gyors haladásban.
    :)

Anulu73, Crispello, gyulagazda45 és 10 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Minden félreértés elkerülése érdekében itt nem 5000 FT-okról van szó, hanem annál jóval többről. Pont ezért húztam meg egy vonalat, keretet egyébként én is a farmon is és a gyopin is, hogy eddig ha elfogy a keret akkor tovább nincs.

Utoljára szerkesztett: 26.7.23
  8. alex0824

Persze! Ezt én is tudom. Én is száguldottam már a farmon és máshol is anno és tudom mi mibe került. De aztán ez elmúlt. Semmi fantasztikus tehetségem nem volt vagy ördöngös technikám. Egyszerűen megvásároltam a gyors haladást! Miért? A franc se tudja végül is. Talán simán jó érzés volt gyorsabban haladni mint mások. Bár így utólag visszanézve értelme nem volt.

Anulu73, -Szemecske-, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  9. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Igen én viszonylag jól viselem az ilyet, nem versenyzek senkivel, a magam tempójában haladok. Számomra ez csak egy játék, nem ez a legfontosabb az életemben. Bár azt elárulom, hogy farmerama függő vagyok én is xD:p szóval hiányzott nagyon a játék. A Gyopároson még csak a 18 szinten vagyok.

Anulu73, PalMa, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És ennek az akcióknak van értelme ? https://board-hu.farmerama.com/threads/különleges-akciók-csevegője.15318/page-14#post-1334008

Szerintem , hét végére , ha nem kiabálom el , elérem a 13. szintet .

És ezekre az újításokra mít szólsz ? :D

11. -greycat-

-greycat- Aktív író

Azt akartam, de elsőre nem hozta fel a jelvény-előállítási részen, csak amikor "felhasználni" akartam volna, bár még nem értem el a jogosultsági szintet. Megoldódott, köszönöm!

alex0824 és Sylja kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Bár nem tőlem kérdezted, hanem Alextől. de én mondom rá, hogy végre! Végre annyit gyárthatok egy-egy játékelemből amire szükségem van, nem kell órákig lesegetnem azt, hogy mikor jár le a 4 darab gyártása, hogy indíthassam a következő négyest, hogy legyen a következő ültetésre. Nagyon örülök neki, hogy megkapjuk, remélem gyorsan jön :)

aida2330, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  13. Sylja

Sylja Fórumgróf

A jelvény-előállítási rész alapból az Arborista jelvényeket mutatja, jobb oldalon a Fák felirat mellett van egy kis háromszög, amivel elő lehet hívni a lenyíló menüt, azzal pedig a növényekhez tartozó Műkertész jelvényeket.

-ericat-, kukori80 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. alex0824

Tetszenek! Hasznosak!

aida2330, kukori80, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Most az jó, vagy rossz, ha én nem érzékelek ebből semmit? Simán gyártom éjszakára a vetőmagokat, a gyopiról léptem be a fórumra (ez nálam nagy szó mert elég vagylagos, vagy sikerül, vagy nem...) Szóval minden viszonylag normális ütemben működik.
    ***********************************************************************************

A Gyopárvölgy területen az alábbi változások léptek életbe:

https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Új-terület-különleges-ajánlatok.23689/#post-1334076

Utoljára szerkesztett: 26.7.23
    Anulu73, GA-BI-O-Farm, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  16. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Hát ez nálam nagyon nem így néz ki, mint ami az ismertetőben szerepel. (11-es szinten vagyok)
    - alpesi növények nálam nem 1450, hanem 900
    - bölcsesség jelvényei 12 és nem 20
    - anyagok előállítása az 200 és nem 550
    Még sorolhatnám...

alex0824, -huusi- és farmerSS kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jó reggelt!
    Úhh, olvaslak Titeket, mondjuk én már kiléptem olyan késő este, így nem érzékeltem semmit.
    Ma reggel leszedtem mindent, amit le kellett, remélem így is marad.
    Ma leginkább hozzá se kezdenék az eventhez, megint annyi minden jön egyszerre.
    A baj, hogy holnap péntek s akkor én már leginkább a hétvégére készülök.
    Na majd meglátjuk mi lesz.
    Kicsit kavar van a fejembe, most akkor a hétvégi bahás event 3. része nem holnap lesz, hanem augusztusban?
    Mármint erről beszélek.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-játékok-hétvégi-küldetések-event.23742/

Utoljára szerkesztett: 27.7.23
    aida2330, alex0824, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  18. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok. Milyen fát érdemes ültetni, hogy az átalakítóba tegyem faanyagnak? Eddig nem volt gond az egy virágmag előállítás miatt, de mától már nagyobb mennyiség kell és nem figyeltem, leírásban nincs benne.
    A segítséget előre is köszönöm!
    GN

19. -gyöngy-581

Szia Gabikám :)

Szerencsére nem jött be Alex és kukori megérzése. Nincsen nálam sem semmi érzékelhető hiba. (Remélem nem is lesz)
    Viszont azokon amiket felsoroltál én is elgondolkodtam. (Nem kezdek neki az eventnek ma, inkább holnap. Most szerettem volna megírni a csevegőben a döntésemet, csak láttam, hogy idézett valaki, ezért jöttem előbb ide)
    Szia!
    Nálad azért más, mert még előtted vannak a szinlépésekből adódó bővítések amiket elnyersz majd egy-egy szinten. Bővebben itt olvashatsz róluk:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    Sok sikert és jó játékot a Gyopáron is :)

PZoli64, alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem tudom, nekem ma le kéne termeljek jó sok gazt, a minijáték megvár. Pénteken én leginkább vásárolok, készülődök,
    pláne most, érkeznek haza a gyerekek a Bulgáriai nyaralásból vasárnap éjjel. Szóval a szokásos hétvégei főzésen kívül kell majd
    felvigyek hozzájuk is valami kaját, mert éjszaka érkeznek.
    Kiváncsi vagyok a gyopis fejlesztésekre, javításokra, remélem kicsit már jobban
    figyelnek a játékosok által leírt anomáliákra.
    Ez meg itt a kompenzáció khm...
    https://board-hu.farmerama.com/thre...s-csomag-2023-07-27-08-01.23855/#post-1334128

Anulu73, PZoli64, alex0824 és 3 más kedveli ezt.