Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon jól látod a dolgokat. :) Én személy szerint nem nagyon görcsölök rá, néha sok ez nekem már. Főleg, így nyugdíj előtt 5110 nappal. :D

PZoli64, Sali~*.*, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  2. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Szép reggelt! Szeretném megkérdezni,hogy virágkoszorú honnan szerezhető be? Köszönöm.

aida2330 és Koppi kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A virágkoszorú az Alpesi kertben az egyik felröppenő, minden növény aratásából röppenhet fel.
    Bővebben itt #4 olvashatsz róla is.

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek szerint 1 korosztály vagyunk, csak kicsit előbbre vagyok ez esetben, mint Te ugyanis nekem már 7 éve küldik a nyög, akarom mondani a nyugdíjat... :)

5. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Köszönöm a gyors választ, de ez a felröpi napok óta nem jön, virágzó ág jól jön, de ez nem.

aida2330 kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, stimmel. Azaz, nem stimmel.
    A legutóbbi két nagyobbacska fejlesztéssel a Gyopárvölgy sokkal játékosbarátabb lett. Kevesebb időt igényel (számomra ez kulcskérdés), nem kell 5 percenként beszedni az elkészült fákat/növényeket. Kényelmesebb az átalakítás, összetettebbé vált a játék. A Gyopáron való molyolás élvezetesebbé vált.
    Mindez azonban nem változtatott azon, hogy a Gyopár továbbra is egy céltalan mókuskerék (oké, egy sokkal komfortosabb mókuskerék). Csak a szintlépés a cél, semmi más. És a szintlépéshez ATP kell, az ATP szerzését pedig nem könnyítették meg, sőt. Egyfelől ott egy új megrendelő, vagyis elvileg több ATP jöhet. De a megrendelők többet kérnek, mint korábban. Azzal, hogy a felröpiből is jóval több kell, többször kell aratni, továbbra sem elég a napi 2-3-4 belépés. Az újrahasznosítóban pedig csökkentették az ATP esélyét.
    Alex kiválóan kifejtette korábban, hogy a haladást nagyon is kézben tartja a BP: nagyon ügyelnek rá, hogy a gyorsabb haladást kizárólag pénzzel lehessen megvalósítani (termelési hely az újrahasznosítóban, cukorka a megrendelő visszahívására, trágyák a termelés növelésére és gyorsítására; a területek növekedésével pedig már a munkások sem lesznek megspórolhatóak).
    Azaz a haladás nem lett egyszerűbb, de a tevékenykedés igen.

Koppi, agi770, kovácspissti és 12 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

A virágzó ág az Északi erdőben a fák aratásából reppenhet fel. A virágkoszorú viszont a kertben a növények aratásából.
    Itt is érdemes figyelembe venni, hogy a hosszabb érés idejű növényekből jobban jönnek a felröpik.
    Szorgalmas aratás, a türelem meg hozza a várt eredményt.;)

Boccio71, Sali~*.*.*, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  8. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Köszönöm.:inlove:

aida2330, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. m.schumi1976

m.schumi1976 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Lenne egy olyan észrevételem ami szerintem másokat is érinthet és javításra szorulhatna. (nem a kezdő vagy közepes gyopárosoknak hanem akik az elején elkezdték és haladósan ténykedtek)
    A Gyopár főterén a két várakozó mindegyike a 7. szinten kér egy raktárbővítést. Igen de aki már a 22.szinten van és haladva csinálta a gyopárt és mindent kiváltott mint bővítés, annak erre nincs lehetősége csak a 26. szinten.
    Szeretném kérni az illetékeseket, hogy ezt az anomáliát orvoslják ha lehetséges, mert ha további feladatok lennének itt a farmer nagyon elakad.
    Ha nem ide kell írni azt is megköszönöm, hogyha leírjátok hova tegyem meg mindezt.
    Gondolom ez nemcsak engem érinthet aki gyorsabban, haladósabban próbálja - próbálta - a Gyopárt.
    Köszönöm

PZoli64 kedveli ezt.
  10. aroka20

aroka20 Utánpótlás-írogató

Szia én is így jártam.

11. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. Ugyan ez volt nekem is a problémám én is azt hittem csak a 26. szintnél tudok tovább lépni de tettek be bővítést a bölcsesség jelvényét 55-re emelték és akkor az kizöldült és a 22. szinten fel tudtam vinni 55-re és megoldódott a probléma sőt az összes feladatot végig tudtam vinni.

aida2330, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ezek nagyon jó változtatások lettek, örülök ezeknek. Bár a tuskó termelésemre oda kell figyelnem mert pillanatok alatt bevágom őket az átalakítóba a rózsákhoz, aztán pislogok, hogy hol vannak, kellenének máshová is.
    :D
    Bátor vagy, hogy lemered így írni! Nem mindenkinek tetszik ha elárulják a titkot, hogy a mikulás nem létezik!
    8)

Boccio71, -BombadilToma-, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Yes-Yes-Yes ;)

alex0824 és kukori80 kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Tegnap azt írtam, hogy kezdek pulykakakas lenni, most már az is vagyok. Ma mindenki megbolondult. Megint egyebet kaptam Tp. helyett és Scarlett is olyanokat kér, ami nincs. Így nem lehet haladni. :cry:

Boccio71, aida2330, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szia Kakaska!
    Ezért ne menj át pulykába, nem ér annyit az egész Napraforgódomb.;) Benyomják a féket, ahol tudják, itt vagy szuperezel, vagy toporgunk. Nem vagyok hajlandó a felröppenők miatt gyorsítani. Majd lassan is odaérek, talán.

Boccio71, Sali~*.*.*, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia Sali, látom, hogy behúzták. 2 napja várok 2 db Virágkoszorúra és nem adja. Azon is jó lenne ha változtatnának, hogy amikor már csak pár darab felrepi hiányzik, akkor ne kérjen már 44-50 FA-t, hanem arányosan kérjen.

Boccio71, aida2330, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Na de most őszintén, hova rohannál? Reggel, ha nagyon korán kelek, vagy későig fenn vagyok, akkor 2* majdnem ki tudom szolgálni
    a megrendelőket, de csak úgy van meg a felröpi, hogy a reggeli aratással meglesz. Most is úgy állok, kéne 16 gombakosár és
    van 8, na az ma már nem fog összejönni, majd reggel megadja a fű meg a gyopár. Scarlettnek talán meglesz az a hiányzó 4
    borostyán. Aztán majd holnap egész napon azt fogom gyűjtögetni, úgyhogy 1* lesz kiszolgálva.
    Én egyenlőre élvezem ezeket a kényelmi funkciókat, hogy több minden előállítását elindítom este, reggelre kész van.
    Tulajdon képen sokan szívtunk, mint a torkos borz 7 hónapig. Akik most kezdik sokkal könnyebb dolguk van.
    Nekünk viszont meg van az az előnyünk, hogy már közelebb vagyunk a szotyidombhoz, mint decemberbe voltunk.;):)
    Jelentem nem lett meg a borostyán, 8 barack, 2 alpesi vörösfenyő, 2 amerikai bükk-ből. Láthatod nem is cukorkáztam, csak reggel meg most tudtam volna majdnem kiszolgálni. Visszafogták a haladást rendesen én meg nem vagyok hajlandó e miatt idegeskedni.:)

Utoljára szerkesztett: 3.8.23
    PZoli64, aida2330, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

.. és még közelebb vagyunk a játék indulásához képest. Emlékszek, azt hittem soha nem jön össze a csillag mennyiség a Gyopárhoz, most meg itt vagyok mögötted. :D

GA-BI-O-Farm, aida2330, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia Gabi, nem szeretek szöszmötölni, így vagyok kódolva. :D Szeretek gyorsan haladni, de nem engedik.

Sali~*.*, alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

Én se szeretek, de ha nem megy én nem erőltetem. Ahol tudok gyorsan haladok, vagy teljesítek, ahol nem, hát nem.

Sali~*.*, alex0824 és kukori80 kedveli ezt.