Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A pingvin csak hétvégén van

2. csizmadiaeta

csizmadiaeta Fórum-zöldfülű

sziasztok segitséget kérek hogy tudok jelvényt szerezni mert megvan a barackom de nincs jelvényem

juliannakoczkas kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Na én pont erre várok a 4 felhőm holnap reggelre lesz aktív és a jégszarvasom is.
    Igaz erre oda kell figyelni annak, aki este is arat, mert akkor este le kell szedni a felhőkről a dekorokat, de nálam eddig sikerült.
    A mamutok szépen fognak ezzel gyarapodni, főleg prém előfizetéssel, naponta 2* leszedhetők.
    Nem beszélve a a Tp-je is messze a legmagasabb a dekornak:)
    Na mondjuk megküzdöttünk érte, mert szerdától- szombatig ki kellett azt az ösvényt járni, hogy mit hogyan csináljunk:)

genka53, -gyöngy-581, ördög0 és 4 más kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Minden nagy aratás reggel történik nálam, és akkor minden aktiválva van, ami épp akkor él. A mamutok miatt 1 nem felfejlesztett hangárt használok este is, hogy így 2x beleférjenek a napba. 3 naponta pihentetem csak este a mamutokat, aztán 3 napig megint napi 2x tudom őket aratni így és nem kell belemennem az éjszakába.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Várakozó állásponton vagyok... Fa építéshez kevés az alap humusz... de tele a raktár... tele az átalakító:wuerg::oops: várnom kell amíg az utóbbi újra indítható lesz!:music:
    Ma meg lesz a 6. szint!:inlove:

6. GA-BI-O-Farm

Hát építs össze 1 barackfát, ha nincs teli a raktárad, a barackfa mindíg jól jön:)

7. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Segítséget szeretnék kérni !! Hogyan tudom bővíteni , az anyagok előállításának kapacitását ? Tele van a raktár !! Nincs hová tennem a megtermelt dolgokat !! Előre is köszönöm !!

8. -Holdfeny-.

Humusz kell ahhoz isxDxDxD délbe tudok valamit kezdeni;)

9. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

köszönöm szépen!

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Menj az Északi erdőben az Ácsműhelybe (ahol a fákat lehet előállítani), abban az ablakban kattints a bal alsó sarokban levő,"Bölcsesség ösvénye" feliratú kék gombra, azon belül a "Gyártói jelvények" fülre. Az "Alkotórészek" ablakrészben a zöld + jelre kattintva tudod beadni a jelvényhez szükséges hozzávalókat.

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Most lett elegem a Gyopárvölgyből! Az első megrendelőm (Fedor Pigwidgeon) napok óta Virágzó ágat kér Alpesi sárgabarack mellé, de a Virágzó ág napok óta nem jön. Lehet hogy én nem fogom fel, hogyan lehet Virágzó ághoz jutni. Azt hogy sikerült a normál farmnál megnehezíteni a kilépést (F5, majd angol nyelvű hibaüzenet, vagy állandó ki-, belépés) csak dicsérni tudom. További ilyen remek újításokat kérek és akkor nyugodt szívvel hagyom abba a Farmerozást. Akik szeretnek mazochistává válni, azoknak jó szórakozást kívánok!

juliannakoczkas, PapaMangó és kampo kedveli ezt.
  12. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Akkor nemsokára Krampuszfuttató leszel...xD viszont valami nem stimmel az ismertetőben a szintrendszer táblázattal...megnéztem nemzsu német linkjét és szerintem ott szerepel helyesen...

13. csillag020455

csillag020455 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném meg kérdezni hogy reggel mikor beléptem a gyopárosba csak 1 megrendelő volt a pingvin, a második megrendelő eltűnt. Megnyitottam 5 szinten az új területet. Valami hiba az eltűnése de a többi farmon sincs. Elnézést ha már esetleg írtak róla, nem volt időm visszaolvasni.Előre is köszönöm . Sok sikert a gyopároshoz mindenkinek aki elkezdte.

14. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Ha az anyagok előállítása rész van tele neki a raktárban, azt csak a 12. szinten fogja tudni bővíteni...vagy gyártani kell valamilyen fát, vagy ha tud, akkor az átváltóban kell indítani valamit...

15. -Holdfeny-.

Krampuszfuttató:music::pxDxDxD Egy ilyen ördögi területen...:p

16. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Adler csak hétvégén van jelen...szombat és vasárnap és 6 óránként frissül...

17. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Tényleg... Eskü... Nem. Érdekel a 2500 csillag... De nem lehetne valahogy kikapcsólni, eltüntetni ezt a felvonos grafikát... Meggajdul a teló a kezembe mióta ez van... Nem akkarom és nem is dogom csinálbi ezt a gyopár völgy dolgot!!!!

18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Igazad van, nálam a fák kapacitása lett növelve és eszembe se jutott ehhez megnézni az enciklopédiát, mert ide azonnal elfogadta a jelvényt.

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egyetértek, én elsősorban ezért kezdtem bele a völgyezésbe...
    Pontosítok: a négy felhő hatása összesen 28% (10+10+5+3), és ha mind aktív, akkor a 40 órás dekor érésideje 28:48.

hóóvirág, genka53, Anulu73 és 9 más kedveli ezt.
  20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Azt olvastam néhány hozzászólásban, hogy a második megrendelő csak hétvégén jön.