Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Hálás szívvel köszönök Neked is mindent Sali. Már nem vagyok szomorú. Nézegetem, kutyulgatok, kevergetek. :) Örülök hogy ,, megismerhettelek Téged is ,, . :) Csodálatos Gazdák, Játékosok vannak és ez örömmel, boldogsággal tölt el. Köszönöm a linket is. Ígérem belemélyedek. Jó egészséget és minden szépet kívánok számotokra Gazdatársak. :inlove::)

Dereng már valami. Hálás szívvel köszönök Neked mindent. Itt fogok visítani, ha valamit nem tudok. Vigyázzatok magatokra szuper jó Gazdatársaim. :inlove::)

Örülök, hogy írtam. Itt van a helyem közöttetek. Egyszer csak elérem a 25. szintet. A játék a lényeg. Nagyot küzdöttem a sok csillagért, de úgy látom, hogy nem fogom megbánni. Kulcsot már tudtam venni :) :) :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.9.23
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Tudod a lényeg, játszál a magad kedvére. Egyre érdemes figyelni. Mivel a raktár férőhelye kevés, csak azokat a hozzávalókat állítsd elő amire a termeléshez szükséged van. Érdemes ott kezdeni a napi tevékenységet.;)
    Köszönöm szépen, hasonlókat kívánok én is neked. Ha elakadnál, vagy nem egészen értesz valamit, gyere és kérdezz, segítünk.;):)

3. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Jövök és kérdezek. Jó lesz ez csak jól el kell sajátítani a tennivalókat. Annyira aranyosak vagytok. :inlove: Hálás szívvel köszönök mindent.
    Már a 2. szinten leszek hamarosan. Egy kis aranyat rászántam, de bánja kánya. ;) Olvasok szorgalmasan. :)

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Ügyes vagy, hogy mindjárt a második szintet taposod!;):)

Jó lesz az, majd meglátod. Szép a grafika, igazán lehet benne gyönyörködni. Még most is a barackos a kedvencem, amikor szinte hullámzik a szélben a fák koronája.:)
    Ha, van tojás,-tehéntej,-kecsketej fád, azokat érdemes beállítani a termelésbe a farmon. Igaz, nem tudom, hogy a farmos kamrád mit rejt, de a későbbiekben hasznos lehet az átalakítóban. A Bahán kesudió, fagylaltbab, kefevirágfa,kakaófa, csak, hogy néhányat említsek, aminek jó az értéke. A folyamatos termeléshez sok-sok farmos alapanyagra is szükség lesz.
    Sali már írta neked, de tényleg csak azt termeld először, amire szükséged van, mert nagyon hamar megtelik a raktár. Mindenből az 1 csillagos legyen készleten. Humusz, kis szerszámos és alap fa. Az újrahasznosítót etetni viszont nagy szerszámossal érdemes, később is, de amíg kevés a raktárkapacitásod mindenképpen. Kevesebb helyet foglal.
    ha, mégis bedugul a rendszer, akkor is van megoldás. Piros csengő jelzi a raktárban azt a terméket, aminek elérted a maximális tárolható mennyiségét. Sárga, ha már közel a telítettség. Ezt érdemes mindig ellenőrizni, mert alkalmanként nem tudod beszedni a fák termését, vagy nem tudod kivágni a fákat. A felröppenőket elveszted, ha megtelt a tárolód.
    A megrendelők kiszolgálása, jelvény, gyümölcsfa és alapfa gyártás lehet a gyors segítség a duguláselhárításra.
    Ha, van szabad rekesz, akkor az újrahasznosító indítása.

Na, szóval! Hajrá! Cél a Domb, első körbenxD:music:Aztán, majd alakul...

kincsembogaram67, Sylja, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  5. bazsge

bazsge Haladó

Köszönöm szépen!

kincsembogaram67 és Dolphin kedveli ezt.
  6. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A kerti ásó felröppenőt milyen fa adja, már kb. 2 hete egyetlen darabot sem kapok, igy nem tudok se fát, se növényt előállitani, amihez ez az egyik összetevő. Köszönöm, ha választ kapok.

7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    A kerti ásó a Kertben, növények aratásakor röppenhet fel és a papucskosbor magjához van rá szükségünk.:)
    Itt is érvényes, hogy a hosszabb érésidejú növények jobban adják a felröppenőt.
    A papucskosbor magjához az összes összetevőt ITT láthatod.:)

Utoljára szerkesztett: 6.9.23
    Sziszi1950 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elcserélném Fedort, hátha valakinek tele van a hócipője vele, mint nekem. Alig használt, viszonylag jó állapotban van, csak a keze lyukas néha... és a gyógyszere gurult el.. Nekem pedig tele van a hócipőm tőle..:cry:
    Ha valakit érdekel a csere /akár ráfizetéssel is/ Röptessen egy baglyot a farmomra. Jelige: Virágzó ágat Fedornak.

A múlt héten még annyi virágzó ágam volt, hogy már meghaladta a 100-as számkört, törölni akartam belőle, most pedig az éjjel elment üres kézzel.. Hová lettek az ágak? Nem tudom, talán a hét végén vitték el a megrendelők. Sajnos nem figyeltem rá, hogy mit kérnek, de most nincs belőle egy darab sem. Reggelre visszajött szerencsére nem ágat vitt, így már el is ment.
    Jelenleg krónikus borostyán hiány ütötte fel a fejét nálam, de majd ma napközben alakul /remélem/xD:D
    A 26. szint kézzelfogható közelségbe került, már csak 4 jegyű a hátralévő mínuszom:D

9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia! Jó reggelt!

Nálam is ez volt a múlt héten. Fedor huszasával kérte a virágzó ágakat, előtte töröltem belőle ,mert nagyon sok volt.
    Törlés után viszont, szinte leállt a felröppenése. 1-1 darabot kaptam.:( Még most sem tért igazán magához a rendszer. 48 virágzó ágam van. Fedor néha kér virágkoszorút, de többségében a virágzó ágat kéri jelenleg.
    Nagyon tetszik a felajánlásod, de kösz, nem kérem!xDxDxD Van saját telhetetlen FedoromxD:cry:

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Ahogy nézem a felröppenőket, egy aratás és bajban leszek megint:
    Még 10 akármi kell és bedugulok megint... Vihetné a virágkoszorút, de sajna nem kell neki:cry: Én pedig törhetem a fejemet, hogy mit töröljek már megint, hogy ne veszen el semmi számomra értékes...

PZoli64, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Igen, látom, hogy mindjárt bajok lesznek...Én a fák és a kosbor hozzávalóit csökkenteném. Hacsak nem akarnék egyszerre 32 vérbükköt, 18 európai vörösfenyőt, illetve 62 kosbor magot gyártani. Vagy szeretnénk, de nincs elég tárolási kapacitás hozzá. Kulcsod is van szép számmal. Rekesz sincs annyi;) Az pótolható,ha nagyon megszorul az ember fia/lánya:)
    Én így gondolnám,de persze mindenkinek más a prioritás.:music:

EZ az én készletem:)

Utoljára szerkesztett: 6.9.23
  12. -gyöngy-581

Megfontolom, bár a kosbort nem váltottam még ki és nincs is szándékomban. Várok vele, hátha jönnek az új kívánságokkal a térre az állatkák és pont erre vágyik valamelyik :)

aida2330 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Pl a kulcs törlése megoldás lehetne....:music: de mindenki másmódon csinálja;)

14. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    A Fedorért adok egy Fülöpöt, mert nem győzöm a gombakosár mániáját kielégíteni.
    Virágzó ágból van 179 darabom, gombakosaram viszont egy sincs.
    Az is igaz, hogy tegnap egyszer sem arattam a növényesben mert nem volt rá szükség, de ma majd többet aratok.

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos nagyon változó az igényük... de nálam... cukorkás visszahívás nélkül törölgetnem kell a felreppenőket.. hol ezt hol azt:music:
    De legalább az újrahasznosító csak 1 esetben adott sallangot Atp helyett ezen a szinten!
    Lassan én is ott tartok, hogy a jelvény tároló is feltelik... utána meg tényleg csak egy egy aratás kel majd a megrendelők miatt:wuerg:
    Történhetne már valami8)

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Örülök , hogy a légetőbb problémákra derültek fények , főleg , hogy a felkiátójel végre jó helyre került ! :D

A mai frissítés a következő hibákat tartalmazza:
    • Egyes dekorációknál a felkiáltójel másképp van elhelyezve, mint a többi dekoráción
    • Az oldalsávok mindig megjelennek a városban
    • Az arborista jelvényeket előre kiválasztják, amikor megnyitják a Bölcsesség ösvényét az alpesi kert területén
    • A kombinált csomagok szuperértékesítésére vonatkozó szövegek egy része hiányzik
    Ezenkívül a Protěžové údolí számos fejlesztést vezet be:
    • Aktív gyártás esetén a készülő objektum ikonja most megjelenik.
    • Az Alpine vásárlói igényei módosultak.
    • Növelték a felugró tételek esélyét az ügyfelek számára.

PZoli64, Gio, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Na, végre! Tekertek a pop-méteren;)xD..... Csak úgy záporoznak majd a felröppenők;)

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És mihez kezdünk több raklap felrepivel ? :inlove:

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Legózunk;)

-gyöngy-581 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Majd beadjuk az UH.-ba, hátha azt is bevezetik, ne kelljen törülgetni.
    Lehet azért van értékük, csak még nem jutottak el odáig.;)

nagymami2, aida2330, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.