Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Csinál ilyeneket nálam is, próbál megzavarni. Az a baj, sokszor sikerül is neki. :D

-gyöngy-581 és kukori80 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Engem aztán nem fognak, abban biztosak lehetnek. :D Örüljenek, hogy alapon játszok. :D
    Vettem volna cukorkát is, de elkéstek vele, most már nem kell. Egyék meg ők.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Tartok tőle, hogy felfedezte, hogy Neked ilyenednek is kéne lennie xD:cry:xD

sutimami57, kukori80 és zsani_apja kedveli ezt.
  4. kukori80

Ha ez valamilyen expedíció, akkor kutakodjon másnál. :D Engem meg hagyjon békén. :D Nagyon kíváncsi vagyok, ha most nem kap, akkor mikor fogja legközelebb kérni. Lehet, hogy csak egyszer bepróbálkozott és többet nem látom. De érdekesnek találom az egészet, mert a Nyáricseresznye már ősidők óta ki van váltva és egyszer se kérte. Nem látom a logikát.

5. -gyöngy-581

Hasonló cipőben járok én is, a papucskosborral és a mandzsúriai barackkal én is. A barackot egyszer kérte Barna, azán cukorral visszahívtam, de változatlanul maradt a kért tétel, többször eddig nem. Kosbort is csak egyszer vagy kétszer kértek, már nem emlékszem rá. Ott már nem ismételtem.

sutimami57 és kukori80 kedveli ezt.
  6. Klárika51

Klárika51 Járnitanuló

Sziasztok! ID:36255600 vagyok.Kérdésesem a Falu főtere Füles Karcsinál a jutalmak begyüjtésénél miért írja azt "Tárolási kapacitás elérve".Szerintem a raktáramban van hely.Segítségeteket előre is köszönöm.

7. Sylja

Sylja Fórum nagymestere

Szia!
    A táblázatból (#9) úgy látom, Karcsika ajándékainak begyűjtéséhez az Elhasználódó, valamint az Anyagok előállítása rekeszben kell hely. Mindkettőt megnézted?
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor inkább egy segítségkérő topikban jelezd a farmnév és ID szám megadásával, pl. itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-kezdők-és-haladók-részleg.19474/, ott gyakoribb a moderátori jelenlét.

Utoljára szerkesztett: 21.9.23
    Sali~*.*, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Cukorkás szép napot!

Végre megérkezett a cukorka vásár;) Így egy darabig a saját tempómba tudok haladni;) Kíváncsian várom a következő szintet;)

aida2330 kedveli ezt.
  9. apumbiapa

apumbiapa Törekvő

Szia ! Nálam is ez a probléma, a raktáramban pedig bőven van hely.

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Segítségkérő topicba hozd a problémát, s kérlek ott írd meg a Farm neved és Farm ID-t is. Ezek nélkül nem tudunk segíteni.
    Köszönöm

aida2330 és apumbiapa kedveli ezt.
  11. apumbiapa

apumbiapa Törekvő

Köszönöm az útbaigazítást. Már indulok is.

aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  12. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Azt kérdezem, hogy az átalakító miért csak akkor működik amikor benne vagyok a játékban. Mindig így volt?

13. -Holdfeny-.

Csak akkor működik ha elindítod... de elindítás után akkor is telik az idő ha kilépsz;)

aida2330 kedveli ezt.
  14. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Nálam sajnos nem így működik. Még délelőtt elindítottam faanyagot és humuszt is.Még mindig nincs kész. Pereg a számláló de nem halad!

15. -Holdfeny-.

8 órásat is tudsz indítani....:music:

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha hibát tapasztalsz és ellenőrzést szeretnél, akkor kérlek gyere egy Segítségkérő topikba és add meg a Farm neved és az ID-dat.
    Enélkül csak találgatni tudnék, de azt nem szeretnék.
    Köszönöm.

aida2330 és kukori80 kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma Fülöp kissé elszállt magától, mert adva van alapból 752 alpesi rózsám és kér tőlem 864 darabot.
    Normális?????

sutimami57, PZoli64, Sylja és 4 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Időnként Fülöpnek vannak ilyen húzásai. Volt, hogy egész napon rózsát termeltem neki:wuerg:
    Mondjuk még mindig jobb, hogy rózsát kér és nem gyopártxD

sutimami57, PZoli64, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia!
    Tartok tőle, hogy nem az, de sajnos tenni ellene nem igazán tudunk. Ismerős a képed, nálam is volt már ilyen....
    Jön a hét vége ilyenkor szokott nálam megkergülni Barna, ha Irinát érzi a levegőben... :DxD:D

sutimami57, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Jóóó reggelt.
    Szia. Látom, hogy beadtad a felreppenőt. Ilyenkor én csak a legvégén adom be, mert ha nem tudom teljesen teljesíteni, akkor nem éri meg elpazarolni a felrepit pár ATP-ért. Inkább megtartom a következőre, mert úgyis nagyon nehezen gyűlik.
    Szia.:D Már előre rettegek Irinától, mert megbolondít mindenkit. :D Nálam 2 napra felborul az élet, csak nem tudom, hogy miért. :cry: Irina elcsavarta Barna fejét, csak erre tudok gondolni.:D

PZoli64, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.