Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. suba_klara

  suba_klara Fórumőrült

  Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem, hogy amit úgy hívnak, hogy Instafa azt hol tudom beszerezni? Netán aratáskor jön, vagy meg lehet venni? Köszönöm a választ! :)
  Itt meg szeretném jegyezni, hogy a Gyopárvölgy bármennyire is összetett ( talán ezért) és haladatlan ,az egyik nagy kedvencem lett! Igaz nemsoká még csak a 18 szintet érem el ,de pozitívan állok elébe. :)
   
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 2. farmerSS

  farmerSS Rutinos

  Sziasztok !

  Mindkét muksinál a 17. szinten tartok, és nem állítanám, hogy boldogságot hoztak. Az erdőm egy katyvasz, amiből faanyagom csak jó sokára lesz, mivel eleve mindig van kint 3 vérbükk, most meg még 4-et ki kellett tenni a feladat okán.
  Viszont Alice drága a 18. szinten 10 Mandzsúria barackfa kihelyezését kéri, ami ki sem volt váltva - ráment az összes jelvényem -, viszont 1 előállítása se olcsó, nade !!! 10 db-é ???
  Ami viszont nagyon meglepett ma reggel! Tegnap este szintbe hoztam a két kofát, hogy a megrendelői igényeket hátha egyszerre tudom teljesíteni, és annyira igyekeztem, hogy a 8 órás Fedornál elfelejtettem Alicénél és Karcsikánál elindítani a tevékenységet és ma reggelre mindkettőnél így is ott volt a pipa.
  Gondoltam ez csak vakszerencse volt, így ma reggel próba-cseresznye alapon mindkét kofától indulva adtam be a két 16 órásnak a megrendelést ismétlés nélkül, és Alicénél és Karcsikánál is pipa lett.
  Ami viszont a legjobban kiakaszt, az az ÁSÓ hiánya. Alig bírtam összekaparni a 12 db-ot, most meg megint kellene 5.!!!, hogy újabb 5 db. papucsot készíthessek + 4 amerikai bükköt is, amihez szintén nem kevés minőségi faanyag kellene.
   
  kukori80, Kuzdern, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
 3. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  itt találsz róla információt:
  Idézek a linkről:
  • 3 különböző trágyatípus érhető el az Északi erdő területén.
  • Ezek főként vásárlás útján szerezhetők, de különböző események és az alpesi megrendelők is adhatják jutalmul.
  https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23674/#post-1291217
   
 4. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Az instafa sajnos nem vehető meg csak úgy a piroskosárból. Meg kell várni amíg a megrendelőktől kapsz nyereményként, vagy vásárlási akcióba hozzák be a játékba.
   
  aida2330, suba_klara, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
 5. suba_klara

  suba_klara Fórumőrült

  Köszönöm szépen , Dolphin és -gyöngy- ! Bocsánat, régen írtam már és hirtelenjében nem tudtam hogyan idézzek.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.9.23
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 6. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Ezt amit itt leírtál megfigyelés képen én is tapasztaltam és nagyon jól esett, hogy akkor is törődik a játékunkkal a rendszer, ha mi kicsit figyelmetlenebbek vagyunk. Pozitív változás, de nagyon megkönnyíti a játékunkat.
  Köszönjük szépen:D
   
  farmerSS kedveli ezt.
 7. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Ez határozottan tetszik;) Végre van sokaknak tetsző változás;)
   
 8. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem kell minden alkalommal leokézni. A lényeg, hogy az új feladat megjelenésekor egy ! (felkiáltójel) van a főtériek feje felett. Ha egyszer belépsz, és leokézod a feladatot, ez ?-lé (kérdőjellé) változik, és onnantól kezdve számolja a beadásokat.
  Továbbra is probléma, hogy semmi sem jelzi, hol tartunk, hány darabot számolt el - ezen mindenképpen kellene változtatni. Kár, hogy két hónap alatt nem sikerült...
   
  zsoxxya, PZoli64, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
 9. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Apró siker is siker....:music: Legalább nem rosszabb lett;)
   
 10. sutimami57

  sutimami57 Fórum elő legendája

  Sziasztok! Szeretnélek meg kérdezni Benneteket, két dolog nem tiszta nekem. Alice 18. szinten az ismertetőben az van írva, hogy 1 db.európai vörösfenyőt kér, és 10 db mandzsúriai barackot. Alice ablakában a beadásnál a fenyőből is 10 darabot kér. Melyik a valódi?

  A másik kérdésem az lenne, hogy 19. ablakban 20 magot kell ki rakni. Hogyan lehet meg oldani, amikor csak 16 db. fér ki?

  Meg köszönöm, ha valaki válaszol, mert magamtól nem tudtam ki találni, hogyan is vannak ezek........
   
  kukori80, Kuzdern, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
 11. farmerSS

  farmerSS Rutinos

  Szia !

  Épp itt tartok én is, sajnos a 10 db. a jó mindkettőnél. A guta ütné meg az étvágyát, a barackot is alig bírtam kiszenvedni, a papucsosról meg ne is szóljak, erre itt van ez a két "csoda-fa!!!"
  Kétszerre teszem majd ki a magokat, vagyis négyszerre, mert vargányából is 20 magot kell kirakni. Remélem majd a masina megjegyzi. A megrendelőknél is okosan cselekedett. Csak el ne felejtsünk Alicéhez emiatt bemenni többször.
  Hála a szamár szüneten van, Irinára vár, aki csak szombaton érkezik.
   
 12. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  már délelőtt javításra került az ismertetőben az elgépelt adat, 10 db az európai vörösfenyő is. Elnézést kérünk a sajtóhibáért.
  upload_2023-9-28_14-57-17.png
  A második kérdésre vélhetően az lesz a megoldás, hogy két vetést követően lesz meg a feladat teljesítése.
   
  PZoli64, -gyöngy-581, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
 13. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Gyorsan haladtok;) Én csak araszolok;)
   
 14. sutimami57

  sutimami57 Fórum elő legendája

  Szia! Köszönöm szépen a választ! Gondoltam, hogy a rosszabbik lehetőség az igazi. Brutális elvárásaik vannak, nekem sem volt egyszerű eddig el jutni. A fáknál már olyan kupi van, hogy azt se tudom, merre vagyok arccal.......Minden be van kavarva. Karcsi nálam szabadságon van, mert várja, hogy el érjem a 26. szintet, ami még sokára lesz.

  Szia, Dolphin!Köszönöm Neked is a választ! Tegnap meg nyitottam az ismertetőt, és még ma is ott néztem, mi következik, de most frissítem én is. A magokat én is kétszerre gondoltam be vetni, remélem, úgy is jó lesz. Kellemes délutánt!
   
 15. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Jóóó reggelt.
  Szia. Nálam is akkora kupi van, hogy ihajjj. :D:D Karcsinál várom holnap reggel a megrendelőket, nem tudom visszahívni őket, mert üres a pajta:D:D, így kénytelen vagyok várni. Alicénél a 17. feladatnál ácsorgok, ki kell váltani a Kankalint, de nincs hozzá jelvény, most azon dolgozok. Elég nehéz feladatokat raktak be. De a fahiány a legnagyobb baj. :cry: :cry:
   
  Sali~*.*, sutimami57, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
 16. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Kitartás, majd megoldjuk ezt is;)
   
 17. sutimami57

  sutimami57 Fórum elő legendája

  Szia, Kakaska! Nálam is áll a zűrzavar. Üríteni kell a fa telepet, hogy legyen 10 üres lyuk. Nekem egy szintig vár a csacsi, közben Alice is megy szabadságra, mert a bővítések nem mostanában lesznek. Ameddig tudok, addig megyek velük, aztán vissza rendezem a területet.
  Elég is ennyi első nekifutásra. :) :)
   
 18. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Még pár feladatot tudok menni, utána nekem is szabi lesz a 28. szintig. Viszont jövök panaszkodni a megrendelőkre, iszonyatosan figyelnek. Ahogy learattam az Eu. fenyőt és a Kosbort, azonnal kérték. :cry: Alig várom, hogy kész legyek és vissza tudjak rendezni mindent. Nagyon ajánlom a megrendelőknek, hogy térjenek észhez, mert ha nem tudom kiszolgálni őket, azzal ATP-t veszítek és úgy nem jó üzlet ez nekem.
   
  Sylja, GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
 19. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Na nemár....:eek:o_OxDxDxD Nálad is figyelnek arra mit termelsz:music: Én éjszakára azt ültetek amit adni akarok nekik;) reggel jellemzően azt is kérik;) Persze lehet ez véletlen is:inlove:
   
 20. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Szia Kakaska!
  A 10 Mandzsúriai barackfán túl vagy már? Igaz, hogy a feladatok elvégzéséért ATP-t is kapunk, de észbontó igények vannak. Eddig nálam csak a borostyán volt nagyon kevés, mára eljutottam oda, hogy az ásókért is sóvárogni kell. Viszont a koszorú és a kosár jön, rendületlen, ami nem baj, de lehetne valamiféle egyensúly a röpiknél is.
  Rejtély, hogy ilyen megrendelési mizéria alatt miért nincs akció? Elsősorban Insta fára és társaira gondolok.