Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  ha Segítségkérő topikba hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor igen, mi Modik meg tudjuk nézni, hogy hol tartasz a beadásnál. Az segítség az ellenőrzésben, ha be tudod határolni, hogy melyik nap (melyik időszakában) kezdted az adott feladatsort.
  A Kérdőjel azt jelenti, hogy folyamatban van a küldetésed.
   
  alex0824 kedveli ezt.
 2. lovolde

  lovolde Utánpótlás-írogató

  Köszönöm!
   
 3. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Ha ez lenne a legnagyobb hiba.... de jó is lenne;)
   
  kincsembogaram67 kedveli ezt.
 4. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  "Így könnyű cukorka akciókat csinálni, ha Irina előtte egy hónapig, itt ott gyűjtöget a cégnek!"

  Na látod? jót tettem az egész díszes kompániának azzal, hogy félrenéztem az órát, és ezzel hozzájárultam a jövőhöz, egy egész cukorral, amit nem kértem vissza. Lehet indítani a cukorkavásárt, azok számára akik költeni akarnak rá xD:cry:xD
   
 5. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Értem, hogy gondolod, de sajnos ez a jelenség is része annak az alapvető hibahalmaznak, amely a játékot az egész története során végigkíséri. A kezdetektől jelen van, hogy a játékos oldalán látható adatok és elvégzett tevékenységek nincsenek szinkronban a szerverrel. A játék simán enged bármit csinálni, majd megpróbálja ezt a szerver tudomására hozni. Ha sikerül, minden oké. Ha nem, akkor ...; nos, akkor nem történik semmi. Így jártunk és kész. Valójában a programnak gondoskodnia kellene erről a helyzetről. Addig ne engedjen tovább, amíg az adat a ténykedésemről el nem jutott a szerverig. Vagy legalább szóljon, dudáljon, villogjon, mittudomén... De sunyin hallgat, hátha nem jövünk rá...
  Számtalan hiba vezethető vissza arra, hogy ez az adatszinkronizálás nem történik meg. Visszafelé is, pl. amikor a farmon is a Bahás szintet látom, vagy látszólag nem kapom meg a felreppenni látszó farmaranyat.
  A játéknak gondoskodnia kellene arról, hogy minden adat valós és aktuális legyen, hogy minden tevékenység, amit én elvégzettnek látok, annak az eredménye eljusson az adatbázisokhoz. És akkor nem lenne ott Irina sem, amikor valójában nincs ott. Fel sem merülne nyitogatós naptáraknál, hogy visszazáródott a láda. Sokáig tudnám sorolni.
  És nem lenne szükség arra, hogy - ritka, főleg technikai jellegű kivételektől eltekintve - frissítsük a játékot. Egyszerűen tarthatatlan, hogy a fejlesztők hozzáállása szerint nem hiba, amit egy frissítés megold. Dehogynem.
   
 6. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Ha nem vásárol senki semmit... bedől a játék;) Kellene a fizetős játékosok:music: A gyopárra is;)
  Persze.... De kicsit érdekes ám az hogy itt költeni senki sem akar... - mert bezáródott, ki sem nyílt... stb... a pénztárca...
  Deeee mindenki profizmust vár.... :oops::oops::oops: Kcsipénzért, kicsi minőség:sleepy::(
  Én simán választanám a fizetős de hiba mentes játékot... s egy gyengébben futó meg legyen ingyenesen játszható:music:
  Jah, hogy ezzel nem leszek népszerű...xDxDxD Tök mindegy mit írok... azt egyesek lépten nyomon próbálják cáfolni... kevés sikerrel:p
   
  Utoljára szerkesztett: 2.10.23
 7. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Ez messze nem ilyen egyszerű. Először is, az a modell, miszerint az alap játék ingyenes, és akciók keretében lehet vásárolni egy csomó mindent, elég hatékony. Az előfizetéses modell sokkal kevesebb játékost jelent (az ingyenesség sokakat bevonz, ez a szerepe), és egyedi akciókkal sokkal több pénzt lehet kiénekelni a zsebekből. Semmit sem oldana meg az előfizetés.
  Továbbá ilyen közvetlen kapcsolat a befizetések és a hibamentesség között nincsen.
  Egyrészt az általam körvonalazott hibakupac a kezdetektől érint fizetős játékelemeket, pl. a munkásokat.
  Másrészt akár fizetsz, akár nem, a hibamentesség alap. Hiába vett valaki csak egyetlen egyszer egy titokfát, akkor is abban a játékban költötte a pénzét, ahol ez a hiba a játék alapvető funkcióira is hatással van, pl. egy aratásra. Aki pedig ingyenesen játszik, az az üzemeltető szempontjából potenciális vásárló, neki is jár a hibamentesség, hiszen a hibák nem csábítóak.
  És harmadrészt, ennek a hibának a kijavítása valószínűleg adatbiztonsági és sebességi / játékélménybeli problémákat okozna (de ez csak feltételezés a részemről), vagyis szerintem nem pénzkérdés. Persze lehetne úgy működtetni a játékot, és úgy megírni a programot, hogy ezeket a problémákat kiküszöböljék, csak az túl sokba kerül. Vagyis valahol mégis csak pénzkérdés - de az ehhez szükséges összeget nem takarná be egy korrekt előfizetési díj.
   
  Utoljára szerkesztett: 2.10.23
 8. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia Toma!
  Én eddig rendszeresen elég sokat költöttem a játékra. De a gyopárra nem fogok amíg ott így működik minden ahogy jelenleg. Van egy keretem amit nem lépek túl. Nekem szónokolhat akárki, akármit erre a válaszom: költsön az aki akar és akinek jó így is a játék jelenlegi állapotában.
  Látom a javítási szándékot, csak nekem nem igazán elég még. Csodára várok? lehet, de akkor is várok, hogy a malacperselyt újra törjem.
  PS: Egyébként nem érzem úgy hogy lemaradnék bármiről ami fontos nekem azzal, hogy a gyopira nem költök annyit, mint anno a farmnál tettem. Talán egy fél szinttel vagyok lejjebb azoknál akik nem úgy gondolkodnak, mint én. De ez addig nem is fontos a szememben amíg én élvezem a játékot, márpedig én élvezem :D
   
  Utoljára szerkesztett: 2.10.23
 9. gelu59

  gelu59 Haladó

  Gyopárvölgy ,virágzó ág ,honnan tudom megszerezni ?
   
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 10. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  A virágzó ág felröppenő, a fák aratásakor kaphatod az Északi erdőkben, bármelyik fából röppenhet fel.

  Virágzó ágÉszaki erdőn / Minden fábólAlpesi megrendelők kérhetik
   
  gelu59, PZoli64, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
 11. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Képzeld, kolléga fejtett 15 kb babot és ő sem kapott ásót. :D Ezek szerint neki is géppel kellett volna. ;)
  Szia!
  Igen, nagyon reggel volt és ahogy elküldtem a fehér csokiról, innen olvasva már tudatosodott a problémád. :) Nem mertem akkor írni, hátha betarkállik az avám. :D ;)
   
 12. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Teljesen mindegy melyik játékrészre költünk... ugyanazt a kasszát töltjük8)xDxDxD
  Nyugdíjas az idejével fizet:music: Nekem az kevés van... mással kell pótolnom;)
   
  Bokalmgazda kedveli ezt.
 13. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia Apja :d
  Pedig egy kis alpesi rózsaszín jól mutatna a sok csokin xD:cry:xD Esetleg kék ami egyébként lila... Vagy csak én látom lilának a kékfüvet? :music::D:D
   
  alex0824, GA-BI-O-Farm és apja_72 kedveli ezt.
 14. zsoxxya

  zsoxxya Törzsjátékos

  Segitsetek legyszi!

  Alicenel a 23as szinten novelnem kellene az elhasznalodo tarolokapacitast. A raktar legelso sora az elhasznalodo, vagy van masik tarolo amit majd novelhetek? Jelenleg minden fullosra van fejlesztve.
  Elore is koszonom a valaszt!
  Szep estet mindenkinek!
   
 15. kincsembogaram67

  kincsembogaram67 Fórum mestere

  Segítek egy kis gazdának, aki kb. 2-3 hete kezdett el játszani. A főfarmon a 76. a Bahán a 190. szinten van. Lement a CSP- je, de pikk, pakk szinteket lépett. Ezt onnan tudom, mert itt ülök mellette. :):):) Nekem nincs egy hónapja, hogy megküzdöttem a Gyopárért. Hú első fa, jajjj de jó. 1 rúna aktív... szuper. Most pedig nézek ki a fejemből, hogy nem haladok semmire. 600 FA- at költöttem, ha nem többet annak reményében, hogy no.... most belehúzok. De csak lehúztak. Nem is értem, hogy gondolják valóban ezt a ,,tájfun sebességet,,. >:(>:(>:( Sokat kérdeztem itt a gazdáktól, kik sokat segítettek. Magamtól is rájövök már dolgokra. :D Arra viszont valóban rájöttem, hogy mi lettünk a Gyopáron a Hegylakók. xD:oops: Olvasom az itt leírottakat és elszörnyedve veszem tudomásul a tényeket. :cry: Gőzerővel török előre. xDxDxDxD már a 8. szinten vagyok, annak is a legelején. Ti hogy csináljátok, hogy ilyen magas szintet értetek már el? Valaki mondja meg. Nem hiszem el, hogy nem lehet valamit tenni annak érdekében, hogy örömmel játszunk, és ha már fizetünk is ugyan legyen értelme, legyen egy kis sikerélményünk is. Kitartást gazdák és jó munkát Nektek. :inlove:
   
  PZoli64, alex0824, -kidmama- és 3 más kedveli ezt.
 16. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  ez a 4 fejlesztés kell Alice 23-as küldetéséhez, ha elérted már a 28-s szintet a Gyopárban, akkor tudod legkorábban megcsinálni. Mivel nem írtad, hányas szinten vagy, és az ellenőrzéshez nem adtál adatokat, így csak ennyivel tudok segíteni.
  Ha ez alapján problémát tapasztalsz, akkor Farm név és ID megadásával gyere, kérlek, egy segítségkérő topikba.
  upload_2023-10-2_21-44-39.png

  A képet innen hoztam:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324697
   
 17. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia!

  Idő idő idő idő.... Ne költs feleslegesen... 8)
  Küldj egy baglyot;) Kérlek... -Holdfeny- pont nélkül címre;)
  Holnap lesz időm válaszolni;)
   
  aida2330 és kincsembogaram67 kedveli ezt.
 18. zsoxxya

  zsoxxya Törzsjátékos

  Koszonom szepen a valaszodat! Meg 1x tudom fejleszteni majd a 28-as szinten. Jelenleg a 25oson vagyok, es 4000re fejlesztettem.
   
 19. lovolde

  lovolde Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Bár nagyon régóta játszom, de sohase volt az a késztetésem, hogy mindig, mindenhez hozzászóljak és a fórumon éljem a napomat. De most azért egyet megér a dolog. Szóval tegnap feltettem a 12 ásóra vonatkozó kérdésem. Nagyon korrekt választ, segítséget kaptam dolphintől. 7-nél tartottam délután, majd a kérdés után rögtön kaptam estig még négyet. Hurrá! What a surprise! Gondoltam este telepakolom az összes földet az általatok ajánlott rózsával, gombával, kékfűvel és papucskosborral, csak jön reggelre az a fránya utolsó, 12.
  Szerintetek mennyi ásót kaptam én, a kis kézzel arató skót? Nullát. Tanulság? Na, az nincs. Esetleg amire vmelyik más játékos célzott. Szólj hozzá sokat, arass munkásokkal stb. Ps: a kedvemet nem veszik el, időm van, a játékot szeretem. Peace! ;)
   
  zsoxxya, PZoli64, Sylja és 4 más kedveli ezt.
 20. Bokalmgazda

  Bokalmgazda Fórumprofi

  Szia!
  Én is költök a játékra,igaz nem sokat.Nálam viszont pont fordítva van.Én a gyopárra költök inkább mostanában (a farmnál maradt a prém és néha valamennyi F.arany vásárlás).Ha nem lehet belépni,teljesen mind1 ki hova költi a pénzét.
   
  zsoxxya, PZoli64, alex0824 és 3 más kedveli ezt.