Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Biztos, hogy valami alapján eldönti a rendszer, ez tuti. Csak nem tudom konkrétan mik alapján.
    Nekem mindig csak annyi magom van amire éppen szükség lehet! Régen sokan kérték, de hát a korral ez rég alább hagyott egy ideje! Mára csak 1 megrendelőm maradt.
    xD
    Téged szeretnie kellene, hiszen azért elég jól haladsz és kiaknázol minden lehetőséget.
    :)

HéricsBáró, genka53, Netudki50 és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Á, dehogy. Nem vagy egyedül.:D

genka53, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Sali, én is csatlakozom. A 40 órás UH-ra nagyon morci vagyok, jó lenne, ha kivennék a többi nyereményt és csak a TP maradna és nem a méreg. Báár, tegnap és ma kegyeskedett TP-t adni, de előtte nagyon rosszul viselkedett.

4. Sali~*.*

Szia Kakaska!
    Tudom miról beszélsz, sajnos átéltem hasonlókat. Volt olyan is, hogy 3-ból 2 nem ATP. Tegnap kis vigasz volt, hogy az ATP helyett cukorkát adott. Kicsit jobb mint a semmi, igaz megdolgoztatott az újabb lehetőségért.
    Ha az a feltétele akkor vegyik ki, de akkor honnan lesz az ott kapható cuccokból? A boltból?

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Rakják be a megrendelőkhöz nyereményként. Több megrendelő kellene és ha nem tudunk mindenkit kiszolgálni, akkor is jobban lehetne haladni. A 400 ATP helyett nem szeretnék 12 hajtass fát.

kincsembogaram67, genka53, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Maximálisan egyet értek veled. Azért az ár/érték arány a 400 ATP esetében kritikán aluli. A 68.000 csp. értékért cserébe nagyon alul értékelt felszerelések.

7. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok. :) Hol lehet erről olvasni, értesülni?

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Szia!
    Kérlek kattints a erre #1 vagy erre Új prémium előfizetés ;)

9. kincsembogaram67

Szia Sali. :) Alice kiszolgálva a főtéren. Tegnap sok mindent tudtam teljesíteni amit kért. Nagyon örültem. No de szegény ácsoroghat még a Vérbükkig. xD Füles Karcsinak még talán 1-2 hét, mire megkapja amire oly nagyon áhítozik. Aktiválom be a jelvényeket szorgalmasan. Az Alpesi gyopárral mit csináljak? Ültetem, de nem kell senkinek. A jelvényhez is csak az Alpesi Rózsát kéri. :music:Így maradok a megszokott szép rózsaszín rózsánál, azt fogom ültetni. Biztosan Te is sokat haladtál előre. Szép estét kívánok, jó munkát a farmocskádon. :inlove: Ui: Jó ez a Gyopár, egyre jobban tetszik. ;) Van a pajtában sok gyümölcsfa / a megrendelőktől is kapok már /, tuskók, virágok és virágmagok. Megy az átalakító folyamatosan. Számolok ezerrel, hogy ne legyen dugulás sehol és legyen mindig meg amit kér Fedor és Scarlett. Mindent köszönök.

Hú ha, ez szuper. :) Így is Prémium tag voltam mindig. Tuti, hogy ezt sem hagyom ki. Biztosan kint van a hírfolyamban is, de először idejöttem be. :inlove: Hálás szívvel köszönöm Sali.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.10.23
    Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Szerintem is megéri a különbség.;)
    Mutatom az utat: Hivatalos hirdetmények......:)
    Nagyon ügyes vagy! Ne zavarjon, hogy a főtéren ácsorognak, ez a dolguk. Majd dolguk végeztével elköszönnek.;)
    Az alpesi gyopárt is kiváltottam. Éjszakára a felröppenők miatt ültetem, érésideje 8:24. Ha megnézed többek között 1 db. alapfaanyagot kér.
    Én szeretem ültetni, maxra fejlesztve 84 a csp.-e, az UH-ba szívesen dobálom kiegészítésként.

Utoljára szerkesztett: 24.10.23
    Sali~*.*.* és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  11. kincsembogaram67

Én pedig megyek utánad az úton, mert látom, hogy ez helyes út. Az Életben sem sok embert követek, itt inkább fordítva van a helyzet. Annyi mindenben segítettél már. Hálásan köszönöm. Igen, megéri a különbség és jól kitalálták. Csak hallgatnak itt ránk. ;)

Én is este ültetem el. Hova dobálod? Jaaaaaa ... az újrahasznosító. xD Látod? Már azért ragadt rám valami, nem irkáltál hiába. ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.10.23
    Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Szívesen segítek bárkinek. Tudod még emlékezem a kezdeti kétségbe esésedre, mikor sajnálgattad a rengeteg csillagot.
    Igen, igen. UH.-ba, ahol ha szerencsénk van ATP-t kapunk cserébe.;) Örülök, hogy megszeretted a Gyopárt. Meg kell szokni, kicsit agyalni, kombinálni kell, de fog az menni látod.:) Megszokod és piff, paff kirázod a kisujjadból. :inlove:

Sali~*.*.* és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  13. kincsembogaram67

Én nagyon sokszor kapok tapasztalatpontot az UH- ból. 100 - 200 TP. Tegnap volt először, hogy csak jutalmat kaptam. Agyalni és kombinálni kell biz a :). Attól nem tartok, hogy a kisujjamból ki fogom rázni a Gyopit. xD Fogok én még itt nyűglődni és ,,zaklatni,, téged drága Sali. :inlove:

Sali. Mit kell akkor majd csinálnom a Prémium előfizetéssel, hogy a Prémium pluszra tudjak váltani? Jaj. Kikapok, mert ezt a kérdést nem itt kell feltenni. :music::D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.10.23
    Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Annak csak örülni lehet, ha ATP-t kapunk az UH-ból. Szerintem annyi cuccért megérdemelnék a gazdák, ha csak azt adna.
    Ha édességet, az egy újabb esély az alpesi tapasztalatpontra, de ismét be kell adogatni ezt, azt. Nem zaklatsz, inkább azt mondanám, hogy kiváncsi, érdeklődő vagy. :inlove:
    Átvittelek az Oázisba, ott folytathatjuk a beszélgetést, kicsit szabadabban.;)

15. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Kíváncsi voltam, milyen a kertben lévő munkások használata, megvettem 2 napra aranyért.
    Inkább arról írnék, milyenek a felröppenők: 13 területnyi alpesi gyopárra kaptam 26 virágkoszorút, 21 gombakosarat és 11 kulcsot!!!
    Kézzel aratva ennek a mennyiségnek a fele sem jön össze! Tudom, ezt már sokan írtátok, de így látva is: szóval még egy elég inkorrekt dolog szerintem, mert ez nem csak több, hanem sokkal több!

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Akkor még nem beszéltünk a ritkábban felröppenő ásó, lepkeháló, metszőollókról. Amikor nem hosszabbítottam meg a
    munkásokat, 1 hétig nem kaptam egy nyamvadt ásót sem, ami pedig kellett volna a feladatokhoz, hogy kosbort tudjak előállítani.
    Minden porcikám tiltakozott a munkások megvételétől, de kénytelen voltam újra megrendelni.
    Nem éppen etikus dolog, de ez az elejétől így van.

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem vagyok ugyan biztos abban, amit írok, de szerintem nem inkorrektség van a háttérben, hanem hibás programozás. Az a gyanúm, hogy kézi aratásnál a növény teljes ágyását learatja, és legfeljebb egy felröpit kapunk (még nem tapasztaltam egyféléből többet egy ágyás aratásakor). Gépi aratásnál minden ágyásmezőt külön arat, és mindegyikből jöhet felröpi. Mondom: ez csak feltételezés, amit a megfigyeléseim alátámasztanak; de nem teszteltem ki részletesen a jelenséget.

-gyöngy-581, farmerSS, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  18. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Mivel most használom először, nem tudok állást foglalni, de elfogadom, amit írsz.
    Viszont ez nem új jelenség, rengetegszer szóba került itt a fórumon és gondolom külföldi oldalak fórumain is. Ebből adódóan merem feltételezni, erről a "fejesek" is tudnak, de nem történt változás. Ha programozási hibának fogadjuk el, mert lehetséges, akkor is lett volna idejük javítani rajta valamelyest, vagyis visszakanyarodtunk, nem korrekt ez a beállítás és arra ösztönöz, fogadj fel munkásokat, ha haladni szeretnél!

19. Sali~*.*

Szia Toma!
    Most arattam 16 ágyás /16x4 kocka/ gombát egyszerre és munkásokkal:
    A felröpi mennyiségem:
    Ez pedig egy gyopár aratás felröpije, ugyanakkora területen és módszerrel:
    Azt vettem észre, hogy minél hosszabb érésidővel rendelkezik egy növény annál több röpi jön a földekről.

20. Sali~*.*

Szia!
    Áthoztalak ide, mert engedély nélkül, feleslegesen nyitottál egy topikot.
    Ha a Bölcsesség ösvényén kiváltottad az Ansu barackfa első runáját, akkor már nincs más teendőd mint előállítani magát a fát. Lenyitod a s.baracfa alatti kis zöld nyilat, majd rákattintasz az Ansu barackfára mutatja a hozzávalókat és kezdődhet a gyártás, ha minden hozzávaló rendelkezésre áll.