Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Érdemes gombát ültetni, kiváltani? Mert nálam most kért először, de ha továbbra is temérdek rózsát kér, meg még egy rakat gombát is, bár nem tudom a költségét, idejét, akkor meggondolandó. Nehogy a rabja legyek ennek is :DDDD
    A költségét néztem most, nem vészes.

2. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszönöm szépen :) Tehát, ha egy sorba végig gyopárt teszek és a két mellette (jobbról-balról) lévő sorba bármilyen másik növényt, az úgy jó?

PZoli64 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Igen, az úgy jó:). Érdemes jegyzetelni, ha van hozzá kedved. A terméshozamok növekedése miatt is. Legalább az elején, amíg nem látod át, hogy mi, mire hat. Milyen kombinációkat és milyen sorrendben érdemes ültetni.;) Itt már az időjárás is számít!

Szia!
    A gomba aura bónusza, ha ki van váltva a Bölcsesség ösvényén +1 termést biztosít ágyásonként. Balról jobbra ültetve, minden 2.sorba gomba és utána közé a rózsa +2 rózsát produkál kockánként.
    A Kert indulásakor , júniusban-júliusban nagyon sok hozzászólás volt itt a csevegőben a gomba pro és kontra témában.
    A döntés a tiéd. :)

Utoljára szerkesztett: 7.11.23
  4. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

aida2330 kedveli ezt.
  5. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Nagyon szívesen. :)
    Gyere, ha elakadnál! De akkor is, ha "csak" megosztanád a tapasztalatodat.;)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Szia. Nekem 400 a tárolási kapacitás és a 24. szinten vagyok

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Volt egy frissítés amikor picit feljebb alakították a számokat... :music:
    A táblázatok nem frissítettek... - erre egyszerűen nincs kapacitásuk a moderátoroknak:wuerg:
    Nem ez az egy táblázat ilyen... :oops: De szerencsére ne befolyásolja a játékunkat... 8)

-PANKU- és kakukkszegfű kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A kicsikémen én is belevágtam tegnap a lecsóba, viszont lehet, hogy csak nekem furcsa, de az Átalakító és az Előállító ideje itt nem feleződik. A legnagyobbak készítése 8 óráról indul... nem pedig 4-ről.
    Nem emlékszem, hogy ez szinthez lett volna kötve pár hete, amikor "újításként" módosításra került. Végigbogarásztam a GYIK-ot, de semmit se találtam erről. Nálad is a magasabb idő van/volt ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Prémium plusz...

PZoli64, aida2330, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

köszi !!!!
    Hogy én mennyit filóztam ezen a felező időn, de rá nem jöttem volna, hogy ez a bibi oka.

11. -Holdfeny-.

A kicsiken nem vagy prém+ tag:music:
    De ettől függetlenül minden elismerésem a tiéd... 8) Én nem tudnám több farmon művelni a farmot...:wuerg:

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    És sem vettem prémet a kicsire, de simán megcsináltam pár nap alatt anélkül is minden erőfeszítés nélkül. Először segített a főtéri feladatok megoldása, aztán már csak lelassított volna, ha hagyom, így az átalakítót használtam és meglett a dekor.
    Sok sikert hozzá.
    PS: újra olvastam amit írtál, igen nálam is normál idővel működött az átalakító is.
    Aratót azt viszont vettem 48 órásat FA-ért. Elég is volt az 5. szinthez az ideje. :)

farmerSS kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Az átalakító ma nem sok jót hozott... :music: Drága várakozás volt az utolsó 40 óra... :oops:
    Annak megérheti aki a kis farmokon aktivan játszik, hiszen a dekor jó szolgálatot tesz...8)
    De még ez sem visz rá az újrakezdésrexDxDxD

14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nekem is csak a dekor a lényeg. Napi 2-3 belépés, barackozás - és talán valamikor még a 10. szint is beköszön, de az nem fontos.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én ott hagytam amikor kitettem a dekort többet nem léptem fel a gyopárra. :)

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

xDxDxD így már érthető:)

Most az lenne a szép hogy ha az 55 szintre növényt duplázó dekor kerülnexDxDxD

-PANKU-, kakukkszegfű és aida2330 kedveli ezt.
  17. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

55-ös szint? nem vagy magadnál? sztem a játékmester gondol az idősebb korosztályra is. nem úgy, mint te :))

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove:

Erről az 55. szintről jut eszembe:music: Nagyon másként játszol mint én.... 8)
    Hol tartasz cukorka vásárlás nélkül... - mert azt látom, hogy nem veszel8) hiszen a szomszédom vagy:inlove:
    Legutóbb mikor erről beszéltünk a 27. vagy 28. szintre gyúrtál... :p Most merre tart a szintszámláló? :music:

19. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia, sziasztok

a 30. szinten vagyok én is. örülök neki és tudod miért? biztosan nem én vagyok az egyedüli, aki cukorka és egyéb gyorsítók vásárlása nélkül is elért már a 30. szintre, csak vmiért nem ,,publikálták,,a fórumon. mi vagyunk a bizonyíték arra, ha kifogások helyett a megoldásokat keressük, ha van rá elegendő időnk, van kedvünk a játékhoz, akkor lehet így haladni. mi vagyunk az egyik véglet. a másik véglet, amit én úgy nevezek ,,a porhintők,, amikor hetente olvasom, hogy ,,áá, engem már nem is érdekel a játék, unalmas, nem érdekel a zöld csík, nincs benne semmi kihívás, nem is tudom, vegyek-e még cukorkát (sutyiban azért vesz) ha vki esetleg rákérdez, akkor azt válaszolhassa, igen most még vettem...a két véglet közt vannak a csendes, szorgalmas vagy kevésbé szorgalmas játékosok, akiket valóban nem csak a zöld csík haladása érdekel, játszanak, szórakoznak. esetleg olvasnak a fórumon. de nem kommentálnak, nem foglalnak állást senki véleménye mellett, vagy ellen. a kérdésedre a válasz : hát erre tartok én :)

zsu34a, kosagi, Crispello és 9 más kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ma elértem a napraforgó dombot:inlove::inlove::inlove:
    Ez volt a cél, most már nyugi van haladok majd ahogy sikerül:p
    nem váltottam + prémiumost,mert anélkül is megy és más finomságokat sem vettem és nem is fogok8)
    további jó gyopárkodást mindenkinek;)