Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, nálam nincs ennyi harang. :D Ma kaptam megint cukorkát a megrendelőtől, van már 49 db. :D
    Ha nem tudod kivárni, akkor csinálj belőle jelvényt, azt be tudod adni az UH-ba.

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Gombakosár az alpesi kert minden növényéből reppenhet. Bővebben itt: #4

Sali~*.*.*, aida2330, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Szia Sali, hol tartasz?

alex0824, szöszi50 és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sziasztok!
    Szia Kakaska!
    Ma értem el Karcsika 25.kívánságához. Még Fülöp kiszolgálása várat magára, erre legközelebb reggel kerül sor.
    Jelenleg a 29. szintre léptem. Nézegetem a jutalmat Karcsikánál, mit ne mondjak nem estem hasra sem tőle.:D 15 kulcs.
    Pont ez az, amire egyáltalán nincs szükségem, de megoldom. Kitörlök 15 kulcsot, helyet csinálva az új kulcsoknak.
    Te merre kapirgálsz?
    Szia Alex!
    Ne fogd vissza magad, add csak oda az édességeket, ha úgy érzed jó cserét csinálsz.
    Használtam én is, mert már sajnáltam bizonyos röpiket kukába tenni, lásd gombakosár, koszorú. Érdekes borostyánból és ásóból még eddig soha nem ment a kukába. A többi röpiből igen, pontosan a helyszűke miatt.

alex0824, Sali~*.*.*, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Óóóóó, gratulálok. Te voltál a mércém, mert eddig együtt haladtunk, de lepipáltál. :) A 28. felénél járok, de mostanában nagyon lassan megy a zöld csík.

6. Sali~*.*

Köszönöm szépen a gratut.:)
    Volt idő mikor te vezettél, ezt neveztem fa hiányos időszaknak. Azóta kicsit egyensúlyba kerültem. Nem gyűjtögetem a cukorkákat, majd lesz másik, vagy nem, de nem várom meg, hogy megolvadjon. Gyártom a jelvényeket, a növényes kicsit macerásabb mert a megrendelőknek is mindig növény kell. A megrendelők is fel-fel ajánlgatják a cukorkát, főleg olyankor mikor tudják, hogy úgy sem fogom teljesíteni, éjszaka már leszoktam a kapálásról.

alex0824, Sali~*.*.*, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Lehet, hogy én is fel fogom használni a cukrokat, mert annak semmi értelme, hogy a pajtában álljon. De sajnálom olyanra felhasználni, amikor csak 1-2 tételt tudok adni.

8. Sali~*.*

Igen, 1-2 tételért nem érdemes, de ha már adott idő alatt be tudsz segíteni valamelyik termeléssel, fatermés vagy növény akkor van értelme. Igaz, hogy ravaszok ezek a megrendelők, mert ebben az esetben fogy az instám. Amíg van nincs gond, ha meg majd elfogy akkor aszerint játszom. Játszom és nem nyüglődök.;)

alex0824, Sali~*.*.*, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egy két tételért kár felhasználni:( Persze Te tudod;)

-PANKU- és kakukkszegfű kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A 40 órás UH-n azért elgondolkodtam! Remélem nem cukorkákat fog adni, hanem ATP-t!
    Jól hangzik a két cukorka. De sokkal előrébb nem vagyok. A két cukorkával ha vissza is hívok két 16 órás megrendelőt, akkor is az csak 470-480ATP azaz 70- 80 ATP-vel szerezhetek többet, mintha a 400 ATP-t kapnám. És ott van még az is, hogy a visszahívásnál ha pl nincsenek meg a felröpik, akkor az 110ATP minusz, tehát csak 360-370 ATP-t szerezhetek. Jobb lenne a biztos 400ATP mint a lutri. De felfoghatom úgy is, hogy a két cukorka ajándékkal gyakorlatilag a 400ATP egyenértékű, csak az egyikkel még külön kell foglalkozni, a másik meg mondjuk úgy, hogy potya. persze a visszahívással lehet olykor szerezni gyorsítókat, meg fákat, magokat is, de még mindig jobb a potya.
    Az UH-ba mennek a nagy szerszámkészletek, annak az alapanyagaiból mondhatni kifogyhatatlan vagyok, jönnek a farmról, erre gyopis dolgot már nem használnék. Volt amikor faanyaggal működött az UH, de nálam is voltak bizonyos változások, amit megmagyarázni nem tudok, de egyik napról a másikra késéssel tudtam csak indítani az UH-kat mert bár semmit nem változtattam a faanyag nem lett meg időre. Talán több rózsát kértek a megrendelők. Bevallom nem figyelem, termelek és beadok. Most megint egyensúly van.
    :)

PaySkin, farmerSS, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  11. kardvirág1

kardvirág1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni hogy hol lehet csinálni vagy kapni gyümölcs szedőt? Légyszives segitsetek Köszönöm
    !

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Felröpiként kap(hat)juk fák aratásakor.

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Szia!
    Gyümölcs szedőt /felröppenő/ az Északi erdőn minden fa aratásakor kaphatunk.:)
    Szia Alex!
    Igen, egyetértek abban, hogy az UH a nem kevés csp összegű bedobálásáért fixen adjon ATP-t. Sajnos nem így tervezték, szerintem direkt a játékosok bosszantásáért. Azonban, ha már nem ATP-ad még mindig jobb a cukorka a többi egyéb sallangnál.
    Szépen kérlek, tégy lépéseket, hogy csak ATP-t kapjunk, legalább lenne egy biztos pont a megszerezhetőségüket illetően.;)
    Nekem is jobban tetszik az amivel már nem kell bibelődni.
    Nálam is a szerszámkészlet, luxus humusz a nyerő, azonban itt is figyelek, hogy nehogy túlzásba essem, mert a gyújtóssal egészítem ki a fentmarad összeget. Igen, ha már az elején tudtuk volna amit ma már tudunk, jobban boldogulhattunk volna.
    Gyöngy írta is a kisebb farmjáról, hogy milyen remekül lehet haladni most a Gyopáron.

Sali~*.*.*, farmerSS, aida2330 és 5 más kedveli ezt.
  14. alex0824

Sokkal barátságosabb lenne ha az ATP-ket fixen kapnánk és a többi lehetséges dolgot, még ha kisebb eséllyel is, de pluszként.
    Írhatnék erős kritikákat. De tapasztalat, hogy sok játékos nem tudja felfogni, hogy nem az ők és a játékuk, szokásaik, taktikáik becsmérléséről szokott az ilyen szólni, hanem, hogy esetleg egy visszajelzésnél legyen mire hivatkozni egy kedvezőbb változtatásért, ami vagy lesz, vagy nem lesz.
    Már igyekszem elkerülni az ezekből születő vitákat, amilyen messziről csak tudom.

PZoli64, farmerSS, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

A tapasztalatom az, hogy inkább nem lesz. Lásd borostyán, a megrendelők mérhetetlen étvágya több esetben.
    Játszani szeretne a nagy többség, nem pedig robotolni. Most azért teszünk-veszünk, hogy haladjon már az a ződcsík.
    Valahol a végtelen felé felsejlik a Napraforgó domb apró darabkáinak egy-egy része. Közben fogy a valós pénzem, a FA-m, a pajtám tartalma, no meg néha a türelmem is.
    Esetleg a fentieken kívül nincs valami hasznavehető információd? Ígérem, nem állok bele senkibe.;)

Sali~*.*.*, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  16. alex0824

Meg kell várni a tartalombővítést (új terület). Előbb utóbb ideér, és akkor a mostani dolgok lehet jobbnak tűnnek majd és gyorsabb lesz a haladás is, még változatosabb lesz a gyopár. Februárban csak beesik, ha hamarabb, az sem lenne baj.

PZoli64, GA-BI-O-Farm, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Óh, köszönöm! Hol van még február?! Azt mondod tartalom bővítés? Beszállnak a játékba az állatok? Vagy termelési síkon jön valami más? Megyünk a bányába?

Sali~*.*.*, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  18. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Elértem a 11-es szintet, az ismertetőben azt olvastam, hogy érkezik új megrendelő Barna Fülöp személyében. Nekem eddig nem érkezett meg. Vagy ő is hétvégi megrendelő lenne? :music:

19. Sali~*.*

Szia!
    Barna Fülöp a 12. szinttől érkezik 16 óránként. Ami kér az növények és növényekből szerezhető felröppenők. Ajánlatainak száma 2-4.

Sali~*.*.*, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Olyan sokszor leírtuk már ezt az ötletet...:music: Azt gondolom egyszer továbbítva is lett... minimum...8) Legalább is remélem!
    Sajnos barátságtalan újrahasznosítót tart megfelelőnek a játékmester...:oops:

-PANKU-, kakukkszegfű és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.