Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Látom, hogy mennyi hiányzik, de nem tudom mennyi fád van kirakva. Nekem is ez a gondom a cukorkával. Szeretném elhasználni, de nem tudom.

alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Kezdem azzal, hogy a harmadik ansu helyett a negyediket adtam volna be, ott több az ATP. A másikat, az volt a kevesebb megoldanám úgy, hogy instáznám ha van tartalék fám és instám is. Ebben az esetben elképzelhető, hogy menet közben az insta hatására megjönnének a hiányzó borostyánok is. Vagy hagynám a csudába és mennék inkább aludni, ha már lejárt a játékra fordítandó időm.;) A tapasztalat azt mutatja, hogy előbb-utóbb Scarlett vissza fogja hozni az elveszettnek hitt cukorkát.

Sali~*.*.*, PZoli64, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hát ez a baj nálam is, ha rászánom magam és felbátorodok, hogy kiszolgáljam, többnyire megszívom.
    5 fa van kinn, de kicsikék még és hogy őszinte legyek az estét már nem a gép előtt akarom tölteni.
    Kb azonosak voltak a mennyiségek, akkor még talán úgy gondoltam meglesz, de már fáradt vagyok ahhoz, hogy vacakoljak vele.
    Az a 80 ATP már nem fog földhöz vágni, inkább csak az a bajom, hogy ha néha rászánom magam a cukorka osztogatásra, akkor se mindig sikerül.
    Megyek is inkább TV nézni, nemsoká kezdődik a Survivor, bár azon is be szoktam aludni néha.

Utoljára szerkesztett: 10.11.23
    Goran, farmerSS, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Sali látom nálad sincs kép. Tőlem is ellopta valaki a tankomat, aki ellopta, azonnal adja vissza! Hol keressem?

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Húha, bakker, tényleg a tankod!
    Az avataros topicba volt a múltkor, hogy valami képfeltöltő oldal megszűnik és át kell helyezni valahová.
    Akkor még Fatum írt, (tudom nem így kell írni a nevét, de nem lelem az umlautos a betűt)
    hogy aki kéri annak megcsinálják, csak szóljon.

6. Sali~*.*

Nem csodálom, hogy lenyúlták, most jó ára van a vasnak!;)
    Talán maradhat az információ Fätumék topikjából hoztam, sajnos előfordulhat, hogy sokan nem is tudnak róla.
    ............
    "Arra kérlek benneteket, hogy aki szeretné a jelenlegi, vagy kedvenc bannerét áttelepíteni, az szóljon legyenszíves NE privát üzenetben, hanem ITT a topikban, és hozzuk hozzá Tündivel az új linket."..............
    Bővebben: #187

Sali~*.*.*, BlackPanther, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  7. kukori80

:D:D:D:D:D Nem adom oda vasnak, igaz, hogy régi, meg nyekereg, de nagyon jól lehet vele felébreszteni a hétalvókat. :D
    Kösziii, írjak oda, amit belinkeltél?

BlackPanther és alex0824 kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Nahá, hogy nem adod! Biztosan lementetted valahová a gépedre. Írj oda és tedd oda a képet is.;)

9. kukori80

Volt egy kis dolgom de most írok. Látom a Tied előkerült. :);)

BlackPanther, alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Csak megállapítás volt. De azt is tudjuk, hogy egy egy javaslat elfogadása és a megvalósítása között itt akár 1 év is eltelhet. Tehát nem biztos, hogy anno ez hiába volt akár többször is leírva.
    :)
    A szintekkel növekedő ATP igény miatt mondhatni biztos vagyok benne, hogy lesznek újabb helyek benne. Ha más nem, akkor a magasabb szintek elérésével párosulhatna, mert az azért nem lenne igazságos, ha egy kezdő gyopáros is akár 4-5 rekesszel kezdené a pályafutását. Azzal csak azt érnék el mint a farmnál, hogy bizonyos szinteket pillanatok alatt átugranának a kezdők. Lehet, akik a 30-at már elérik a bővítésig, azok kapnak majd egy újabb rekeszt. Bár én a 25. szint eléréséhez raknám be.
    :)

farmerSS, -gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Megcsináltam magamnak, nem tudok várni. Azért hagytam a bannereseknél mert nem tudom, hogy az enyém meddig maradhat, jó helyen van/lesz-e egyáltalán. Itt leírtam neked #660 hogyan csináltam.:)

12. kukori80

Hááát...... 3 hete elkezdtem a kis farmon az 5. szintig megcsinálni a feladatot és 3 nap alatt megcsináltam a piaci kofákkal. Amikor mi kezdtük, akkor nem voltak piaci kofák, ez most itt akkora segítség a kezdőknek, mint a farmon a kitehetők. Lehet, hogy azért rakták be, hogy többen gyopározzanak, ezt nem tudom, de hogy most sokkal könnyebb elérni a szinteket, az biztos.

BlackPanther, aida2330, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  13. kukori80

A képfeltöltés oldalról jó letölteni? Mert akkor megpróbálom és nem várok.

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Az még nem tudom, hogy ott jó helyen van-e, de egyenlőre sikerült. Majd jön Fätum és megmondja.:)
    Szerintem nem veszítesz vele, legfeljebb majd újra töltjük.

Sali~*.*.*, alex0824 és kukori80 kedveli ezt.
  15. kukori80

Köszönöm az eddigi segítséget, megpróbálom. De most fejezzük be, mert úgy repülünk innen, mint a vadludak Afrikába. :D

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem a mai ötleteidet, valami titkos kristálygömbből olvasva írod...:music:
    Jók lesznek azok a + rekeszek magasabb szintre is... csak jöjjenek;)

kakukkszegfű kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jó ötlet. Sőt, aki még csak ezután éri el, annak kettőt adnának. ;)

18. Sali~*.*

Szia!
    Az, az! Már mindjárt az elején.:D Meghozni a kedvet, ami majd az első lendület után úgysem sokáig fog tartani.
    Az úttörők meg örüljenek a csetlés-botladozásnak.:)

19. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Na végre nekem is sikerült, elértem a 20-as szintet :)
    Akkor most mennyi ideig kell pihennem? Nem szeretném, ha emiatt előnybe kerülnék azokkal szemben, akik anno kényszerpihenőt töltöttek el ezen a szinten! :)

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam működik kliensben mindkettő; sajnos az F5-öt mostanában gyakran kell használni, belefagy, amibe csak tud: piacba, gazdakörbe. Az entert is használom rendszeresen.