Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Gratulálok! Akkor már hamar a végére érsz. Hogy tervezed a számláló leállása után? Művelni fogod a számláló leállása ellenére is a gyopárt?

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma reggel 400 atp és 24 hajtass fát adott az átalakító...:music: Érzi a leállás szelét;)
    Mert ha megáll a számlálómakkor az újrahasznosító is meg fog állni...:music:

3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Tessék ??? Még a 34 is nagyon messze van, a 35 meg újabb 50 ezer atp.
    A 8 órást napi 2x, a többit csak 1x szolgálom ki, ezekből legalább fix az atp, ami így kb. napi 6-700 atp. Az átalakító 4-800-at ad 48 óránként, /kivétel a mai napxDxDxD/, mert sose éjszakázom azért, hogy időben átvegyem. Na ennek fényében kb. 3-4 hónapra van a 35. szint. Addigra meg szerintem bőven ideér/vagy nem a "változás".
    Ha mégsem, akkor addig hébe-hóba semmi költéssel folytatom.

4. Sali~*.*

Szerintem jól haladsz. Ha van elég röpim és hozzávalóm akkor élek a visszahívással is. Max ami hiányzik, meggyorsítva lehozom.
    Véleményem szerint hamarabb eléred/elérjük a 35. szintet, mintsem kényszer leállás nélkül folytathatnánk a játékot.
    Ez ebben a játékban megszokott trend.

5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagy nehézség árán elértem a 24.-dik szintet. Sokat veszítettem a hétvégén ,mert nem-igen tudtam tevékenykedni az állandó lefagyás miatt. Mivel volt sok Édes cserém, így ezért tudtam ma szintet lépni. Sajnos nagyon kifogytam a termésekből, de mivel most se tudok ki-be pakolni semmit, gondoltam jövök ide írni. Olvasgattam, hogy sokan már a 30. szinten is túl vannak, nagy gratula érte.

Sali~*.*, aida2330, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  6. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Van barackfám, meggyfám és bükkfám (2-es jelvény miatt). A fenyőt még nem váltottam ki, egyenlőre nem is terveztem.
    Viszont ma Fedortól kaptam egyet a beadandók után. A kirakásnál is szerepel, vagyis elvileg ki tudnám tenni.
    Eddig nem kértek ilyet a megrendelők, most hogy bent van és még 20 órán keresztül az átalakítóba sem tudom tenni, így kérhetik addig?
    Vagy most mi a helyzet ilyenkor?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Kérhetnek bármit amit szint ügyileg elértél;)
    De jellemzően figyelembe veszik mi van kiültetve... persze ez nem szentírás:music:

8. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Pont ezért nem váltottam ki, nem akartam még egy plusz fával foglalkozni, főként hogy mégy csak 10 területem van hozzá.
    Eddig amúgy sosem kérték, csak abból a háromból, amit kiváltottam!
    Amúgy az összes jelvényemet felhasználtam, hogy fullon legyen az összes pöttyöm az ösvényen, erre írtam, nem tervezem egy darabig kiváltani.

alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Több játékostól olvastam már ilyen játék taktikát...
    Működik náluk;)
    A legnagyobb veszteséged az lehet, ha kérik... és nem szolgálod ki;) veszítesz.. néhány Atp-t....

10. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Igen, én is így fogtam fel a dolgot, mielőtt kiváltottam, nagyjából (ennyi oldalt lehetetlen szinte) átrágtam magam az itt leírtakon és az ismertetőn.
    Köszönöm a válaszaid! Szép estét!

alex0824, -Holdfeny-. és SparrowC kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Kinél milyen az időjárás most a kertek alatt?
    Nálam szép napsütéses esős idő van még több mint egy órán keresztül. Ültettem is rózsát.
    Tetszik, hogy süt a napocska és az időjárásbónusz is működik a láthatatlan esőben.
    :)

Kuzdern, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Alex! Jó reggelt mindenkinek!

Nálam közben reggel lett és elbújt a napocska. Vihar van,- villámokkal, esővel-, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Megyek is, beszedem a napos időből maradt növényeimet és ültetek valami viharost;)

13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok
    Nálunk -4 van és derült égbolt, a kocsik csonttá fagyva az udvaron.
    Szerencsére ez a barack és meggyfáimat nem érintette, a rózsák is jól vannak.
    Egyébként a hétvégére csak kimondottan Írina kedvéért készültem fenyő tobozzal.
    Szerintetek kérte? Jó, mindenki más vitte így nem ment kárba. De persze, amikor kifogytam
    a fenyő tobozból, akkor az utolsó látogatásánál azért beszólt, hogy kellene neki jó pár toboz.
    Kivételesen nem balhéztam vele, elengedtem üres kézzel.
    :)

14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Nálunk is mínusz 4 van;). De, a jövő héten már 6 C° lesz hajnalban és napközben 13. Aggódok nagyon, hogy visszamegy a maci a barlangbaxD:music:.
    Irina megütötte magát, már megint:D. Tőlem most gyopárt és cikóriát vitt, nem nagy tételekben. A fenyőtobozokért most a többiek kilincseltek. Nem kértek keveset:oops:

alex0824, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  15. lovolde

lovolde Utánpótlás-írogató

Kérlek, segítsetek! Füles Karcsi a 23. szinten kéri, hogy használjak 5 sebességnövelőt az északi erdőben. Kb. 15-öt szórtam rá és mégsem történt semmi. Szóval a kérdésem, hogy mire gondolt Karcsi? Mi az a "sebességnövelő"? Nem az, ami az érést növeli? Hajtass fát vagy az instafa? Köszönöm!

16. Sali~*.*

Szia!
    Kérlek menj be a raktáradba és ott nézd meg, hogy hogyan néz ki a sebességnövelő. /rakétára hasonlít/ Ezzel lehet az előállítási időt csökkenteni.
    Sok sikert, ne feledd Karcsinál előtte leokézni a feladatot!

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Sebességnövelő a rakéta; ezzel tudod a termelési helyeken a termelést felgyorsítani. Tehát a fák előállításakor vagy faanyag, humusz, stb. gyártásakor használhatod. A pajtában az Elhasználódók között találod.

alex0824, GA-BI-O-Farm, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  18. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

Egy kis műszaki támogatást kérek :hogyan érdemes legeredményesebben ill. praktikusan használni az édes cserét ?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. lovolde

lovolde Utánpótlás-írogató

szuper vagy! köszi, sikerült!

Köszönöm Neked is! Sikerült.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.1.24
    alex0824 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Szia!
    Én csak akkor használom, ha azonnal ki tudom szolgálni érkezéskor a megrendelőt...
    Így időveszteség generálása nélkül teszek szert némi + Atp-re;)