Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ma ilyen képekkel gyarapítom a Gyopis mappámat. :D

.barbi1. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ilyen veszély nem fenyeget:music: Még csak félig van a tároló:wuerg:

-PANKU- kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!
    A Központtól az alábbi választ kaptuk a témában:
    az előfizetések egy hónapra érvényesek, a vásárlási felületen módosításra fog kerülni a 30 nap 1 hónapra.
    Február 29 napos volt, ezért jelent meg ott a felugró ablakban 29, viszont a 31 napos hónapokban 31 napra volt érvényes a látszólag 30 napos előfizetés.
    Az ismertetőt is módosítjuk ennek megfelelően.
    Azt nem tudjuk megmondani, hogy a módosítás a felületen mikor fog megtörténni, addig türelmeteket kérjük!
    Megértéseteket köszönöm!

-gyöngy-581, Sali~*.*, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Köszönöm;)
    Ha jól rémlik, volt erről már egy rövid tájékoztatás! a javításig igyekszünk észben tartani;)

-PANKU- kedveli ezt.
  5. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok. Ültet valaki extra ágyásmezőben illetve extra üres sorral? Az lenne a kérdésem, hogy ezeket jó és hasznos- e használni? Ha igen, miért? Küzdök a gyopárral régóta, de ezekre még csak most figyeltem fel. Jobb későn, mint soha. :D Előre is köszönöm a válaszokat.

Utoljára szerkesztett: 20.3.24
    farmerSS kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Igen, használom az extra ágyásmezőt a kicsi farmomon, mivel ott nincs arató, így kevesebb a felröppenő is.
    Elültetek középre egy sor gombát, két oldalára gyopárt, aminek jó hosszú az érésideje, és ha kitolok egy-egy ágyásmezőt, akkor azzal növekszik a betakarítási idő, így időmtől függően akár többször tudok egy-egy kockát learatni és a gyopárból általában mindig jön felreppenő. Mivel a gomba által több a termés is, így a 32 órás átalakítóba nem kell farmos javakból készítenem semmit, mindig gyopárnövényt rakok be.

Más: ma reggel furcsa dologra figyeltem fel. A nagyomon a 35. szint 14980 ATP-n állt meg, ezzel szemben most 14750 ATP-t mutat. Fogalmam sincs, hogy a leállásom óta mikor és mitől csökkent 230-el az atp-számláló.:oops:

7. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Szia!Kaptunk Rackótól 250 ATP-t,azt levonta nekem.14715 van most.

8. -Holdfeny-.

Akkor ez az oka az elmozdulásnak... :music: Mert pont egyik nap csodálkoztam rá a számlálóra...;) hogy kevesebbet mutat 144058)
    Azt hittem hiba...:oops: Azért jó lenne ha lassan újra indulna a számláló;)

-PANKU- és Bokalmgazda kedveli ezt.
  9. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Nagyon szépen köszönöm a bő és hasznos információt.

Sali~*.* és farmerSS kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ez teljesen normális! A 35. szinten a parkolási díjat vonják le!
    :D

Swartsch, Sali~*.*, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

xDxDxD Akkor hozzon Rackó sok sok Atp-t;) Ennyivel is kevesebbről indulunk majd;)

-PANKU- és alex0824 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet SMS-ben is fizetni a díjat? upload_2024-3-21_21-49-14.png

Swartsch, Kuzdern, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Köszönjük szépen a visszajelzést, továbbítva lett a jelenség a Központ felé.
    Egyelőre nem kaptunk rá választ, amint lesz információnk közölni fogjuk veltek.
    Szeretném kérni, hogy a továbbiakban ne offoljátok szét a Gyopáros csevegőt.
    Köszönöm szépen:)

Swartsch, alex0824, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Csendes és cukorka mentes napok vannak:wuerg:
    A megrendelők a héten meghozták az első fát:inlove: Nem estek túlzásba....:oops:

-PANKU- és alex0824 kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok!

Régen jártam erre és ennek kapcsán lenne kérdésem: Ennek a téren tétlenkedő Alicénak hány szint van még a tarsolyában? Ugyanis a másik társa már csak arra vár, hogy ugyan lépjek már föl a 26. szintre.

Van szotyi dombom közben és a 10-10 (európai fenyő és a barátja a mandzsuriai barackfa fák már ott vannak az erdőben.)

16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Dani!
    Elhoztam Alice kívánalmait, ime:
    Alice Gamsbart:

SorszámaElső lépésMásodik lépésHarmadik lépésKüldetéshelyeJutalom
    1Átalakítás: 2x zöld üzemanyagÁtalakítás: 3x alap humuszÁtalakítás: 2x kis szerszámkészlet150x AEP
    2x sebességnövelő
    2Előállítás: 1x alpesi sárgabarackfaAratás: 5x Alpesi sárgabarack-160x AEP
    1x Édes csere
    33-as alpesi szint elérése2x Fedor Pigwidgeon megbízó teljesítése-170x AEP
    3x "Hajtass fát"
    4Átalakítás: 6x alap faanyagÁtalakítás: 6x Minőségi humuszFelhasználás: 1x "Hajtass fát"180x AEP
    3x Temérdek fatermés
    1x Instafa
    5Előállítás: 1x Arbosita jelvény - 1. szintFeloldás: A barackfa 5. rúnájátAratás: 25x Alpesi sárgabarack190x AEP
    5x Főkulcs
    6Előállítás: 2x Arborista jelvény - 1. szintKihelyezés: 1x Ansu barackfa-1100x AEP
    5x "Hajtass fát"
    711-as alpesi szint elérése1x raktár kapacitásának fejlesztése (Alpesi fák kategória)-1110x AEP
    3x "Hajtass növényt"
    1x Édes csere
    8Átalakítás: 5x Gyakori faanyagÁtalakítás: 3x Luxus humusz6x Fedor Pigwidgeon megbízó teljesítése1120x AEP
    5x sebességnövelő
    3x "Hajtass fát"
    9I-1 területrészlet feloldásaAratás: 50x Alpesi sárgabarackAratás: 25x Ansu barack1130x AEP
    5x Főkulcs
    10Aratás: 5x Amerikai bükk makkjaAratás: 75x Alpesi sárgabarackAratás: 50x Ansu barack1140x AEP
    10x Farmarany
    2x Instafa
    11Előállítás: 2x VérbükkAratás: 25x Vérbükk makkjaÁtalakítás: 1x Minőségi faanyag13x főkulcs
    1x "Instafa"
    250x ATP
    12Átalakítás: 3x Zöld üzemanyag20-as alpesi szint eléréseÁtalakítás: 1x Luxus humusz14x Édes csere
    4x Sebességnövelő
    133x Fedor Pigwidgeon megbízó teljesítése2x Barna F. Fülöp megbízó teljesítése3x Scarlett Reynardson megbízó teljesítése14x Édes csere
    3x "Temérdek fatermés"
    250x ATP
    14Aratás: 75x Papucskosbor magjaAratás: 50x Vérbükk magja-110x "Hajtass növényt"
    4x sebességnövelő
    600x ATP
    1522-es alpesi szint eléréseÉszaki edő I-3-as terület feloldása-14x "Hajtass fát"
    4x "Temérdek fatermés"
    750x ATP
    16Kihelyezés: 4x VérbükkFelhasználás: 5x "Hajtass fát"Aratás: 35x Vérbükk magja12x "Instafa"
    750x ATP
    17Előállítás: 4x Cifra kankalinKihelyezés: 4x Cifra kankalinAratás: 100x Cifra kankalin1850x ATP
    5x Főkulcs
    18Kihelyezés: 10x Európai vörösfenyőKihelyezés: 10x Mandzsúriai barackfa-11000x ATP
    10x Luxus humusz
    19Kihelyezés: 20x Alpesi kékfűKihelyezés: 4x Amerikai bükkKihelyezés: 20x Vargánya spórája11050x ATP
    5x Főkulcs
    20Aratás: 125x Alpesi kékfűAratás: 20x Amerikai bükk makkjaAratás: 100x Vargánya11450x ATP
    21Előállítás: 3x VérbükkKihelyezés: 3x VérbükkAratás: 30x Vérbükk makkja11100x ATP
    15x Sebességnövelő
    22Kihelyezés: 20x Alpesi kékfű magjaAratás: 80x Alpesi kékfű-11000x ATP
    5x Luxus humusz
    2x Műkertész jelvény - 1. szint
    234x raktár kapacitásának fejlesztése (elhasználódók kategória)Átalakítás: 5x Luxus humuszFelhasználás: 5x Sebességnövelő11100x ATP
    2x Arborista jelvény - 1. szint
    5x Édes csere
    24Kihelyezés: 10x Mandzsúriai barackfaKihelyezés: 3x VadcseresznyefaKihelyezés: 20x Cifra kankalin magja11200x ATP
    50x Zöld üzemanyag
    12x Nagy szerszámkészlet
    25Aratás: 50x Mandzsúriai barackAratás: 20x VadcseresznyeAratás: 100x Cifra kankalin115x Zöld üzemanyag
    2x "Kiterjesztő"
    2x "Instafa"
    2630-as alpesi szint elérése10x Fedor Pigwidgeon megbízó teljesítése-11300x ATP
    5x Nagy szerszámkészlet
    27Aratás: 60x Alpesi rózsaAratás: 45x PapucskosborAratás: 30x Cikória11400x ATP
    10x Főkulcs
    28Aratás: 60x Ansu barackAratás: 45x Vérbükk makkjaAratás: 30x Vadcseresznye11700x ATP
    10x "Instafa"
    20x "Temérdek fatermés"
    29Aratás: 100x Ansu barackAratás: 90x Vérbükk makkja-12500x ATP
    20x Sebességnövelő
    20x Édes csere

17. Koppi

Szia Sali!
    Köszönöm szépen!!! Hálás vagyok érte, mert nem kellett keresgetnem.... :) :)
    Itt a kettes számú kérdés:
    Hogy a bánatba tegyek ki ki 20 kékfű, illetőleg 20 vargánya spóra magját 16 helyre?

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kell egyszerre. Csak az a fontos, hogy mielőtt először ültetsz, kattints az OK-ra. Onnan számolja Neked, hol tartasz.

kincsembogaram67, Swartsch, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    De jó, hogy hoztad ezt a táblázatot, jó volt egy picit nosztalgiázni rajta a hogyan is csináltam?-ra visszaemlékezni :)
    Sajnos ez az én gyopáromon már csak történelem. Várom az új feladatokat, talán a nyuszi meghozza? (bár ezt erősen kétlem, hiszen nincs semmi hír róla a a farmvilág fórumain...):music::eek:
    Jelenleg " száguldok" a semmi felé, hiszen játszom, ugyanúgy, mintha feladatok várnának rám. "Forog a mókuskerék". Már közel van a 34. szint:D.
    Irina most is megjött és 3 tételt kért fatermésekből. Megkapta...

Az édes cseréim száma kb 160 körül van, +,- pár darab ami változik. Használom, kapok és adok is, ahogy a játékom megkívánja.

Az egyetlen szórakozásom az, hogy kísérletezem a növények és az időjárás termésszaporító hatásának a kiismerése.

Az átalakító némi elhajlással amikor 2 TP-s + valamilyen játékot segítő egyebet adott, most úgy néz ki, hogy visszatért az 1200 ATP-hez. (3-szor 400 egyszerre aratva).

Szóval egy nyugodt, kiegyensúlyozott, és enyhén titulálva is unalmasan ismétlődő játékot játszom és várom a csodát...:D

20. Koppi

Szia!

Eleinte bántam, mit bántam? Idegenkedtem a Gyopártól.
    Sütike csak unszolt, hogy fogjak bele, megéri..... Tényleg és igaza volt.
    Bár ma már nem kínlódnék vele, de így még van sanszom befejezni ott abban a magasságban ahol Te illetve a többiek vannak. Ti együtt fejtettétek meg, hogyan is kell ezt a területet "megcsinálni"..
    Ez számotokra már történelem.
    Én még előtte állok ennek és sokkal könnyebb mint az előttem járóknak....
    Pénzt csak a munkásokra költök, mást nem...Így is elég sokba van már nekem a egész Farm...