Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Végre megvan a várva várt 28. szint "Hiúzszelídítő" xD

maszilva, pisti243, aida2330 és 10 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szívat Füles Karcsi. Kéri ,hogy készítsek 4 műkertész jelvény 3. szintjét. Meggkapta, de a pipa nem lett zöld. Tegnap 2 db-ot betettem az átalakítóba, hogy talán el is kell használnom. Nem tudom mit csináljak, rakjam be a másik 2-t is?
    Kinek mi a tapasztalata.
    ID: 3894802 ,esetleg megnéznétek, hogy hol a hiba.
    Előre is köszönöm.

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha elolvastad a küldetés követelményeit, akkor rá kell kattintani az OK zöld színű gombra és onnantól kezdi számolni a rendszer a legyártott jelvényeket.
    Ezt megtetted?

Ha mégsem ez a probléma, és ellenőrizni szükséges, akkor kérlek, hozd át a kérdésedet a Fórum főoldalának közepe táján valamelyik segítségkérő topikba, pl. ide (katt a zöld linkre):
    Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Swartsch, alex0824, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm szépen. Legyártom még egyszer. Nagyon oda figyelek.
    Rákattintottam , de már nem vagyok tuti biztos benne.
    Ha nem fog úgy sem működni, akkor jelentkezem.
    Kellemes szép vasárnapot !

Swartsch, alex0824, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kukori!
    Ma olyan megrázkódtatás ért a gyopin, amilyent még nem láttam nálam: Arattam az UH-t, és 400 Tp-t adott + 24 Hajtass fát!
    Meglepetésemben menteni sem tudtam, elállt a szavam, és gyorsan újra telepakoltam... Persze értem, hogy kímélni akarta a malacperselyemet, hiszen elég sokszor veszem ezt a gyorsítót, de azért mégis...:cry::cry::cry:, ha így folytatja messze lesz a 35. szint
    Talán a következő körben visszatér a tele 3*400-hoz...,mert nálam szinte mindig azt adott eddig.

Swartsch, kukori80, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Ma találtam feladatott, ami leköt a gyopárhoz picit. Elhatároztam, hogy a rendet rakok a pajtámban. Elsőnek a sárga ólakat céloztam meg. Egyenlőre elég is, ami maradt. :)
    Egy jó tippelős lehetne, hogy elsőnek melyik sárga fejlesztés fog érkezni hozzám. :D

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, sajnálom. Nálam ma az UH megadta a 2x400 TP-t, de alig várom, hogy Irina elmenjen. :cry:Teljesen felborított mindent. Megint rókagombát kért, utána meg vargányát, ami nincs. Ez volt a 2. hétvége, amikor semmi hasznát nem vettem, ráadásul a többiek is megbolondultak, azok is olyanokat kértek, ami nincs. Alig várom, hogy kedd legyen, mert csak akkor áll helyre a rend, a többiek is csak keddre térnek észhez Irinától. :D Ilyenkor a hétfő is majdnem kiesik, mert a többiek még nem heverték ki Irinát. Nem tudom, hogy ez milyen programozás lehet, de már nagyon régóta ez van ha Irina megjelenik és jó lenne, ha valamit kezdenének ezzel, mert ez is csak hátráltatás.

8. -gyöngy-581

Pontosan, jól megfogalmaztad a lényeget. Kb nálam is ez van hétvége és Irina után :(

9. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Sziasztok ! totál elakadtam a gyopin kb két hete hogy nincs kerti ásóm nem tudom hogy melyik fa vagy mi adja ezt a felröppenőt de orhideát nem tudok gyártani mert nincs ásó. Hol tudok arról olvasni hogy mi mit ad . Köszönöm ha valaki tud segíteni.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ebben a hsz-ben található a felröppenők táblázata:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324697

A többi hasznos tudnivaló pedig ezekben:

alex0824, -ágianyu33-, papirocska és 4 más kedveli ezt.
  11. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok, szép estét Mindenkinek! :)
    Megnyitotta kapuit a szotyidomb nálam is! :inlove:
    Boldogság van! :)

maszilva, PZoli64, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Gratulálok! :inlove:
    Telepíts fel valami fontosat, amíg megszokod, hogy oda is be kell nézni;). Hamar meg lehet szokni - már egyre ritkábban felejtem elxD:music:

13. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Szia ! Köszönöm szépen a részletes tájékoztatást . Hát türelmesen várok ,ültetek, majd csak megkönyörülnek rajtam az ültetett növények és végre ásóval is megajándékoznak. Szép napot ,játék kedvet , jó egészséget kívánok.

alex0824, Sylja, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Swartsch

Szia! :)
    Köszönöm szépen :inlove: és a jó tanácsot is! :)

-gyöngy-581, alex0824, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Áthoztalak a gyopis csevegőbe;)
    Mindannyiunknak más a tapasztalata. Kinek ez, kinek az adott gyakrabban kertiásót. A gépi aratással egyetértek, már régen leírtuk, hogy bizony a felröppenők mennyiségét befolyásolja, hogy kézzel, vagy géppel aratunk. Nekem már jött kertiásó alpesi rózsa és kankalin aratásakor is - tehát én nem jelenteném ki kategorikusan, hogy a rózsa nem ad.;)
    További jó játékot:)

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!
    Hasznos terület ez a szotyi domb;) Akár mit is tesz rá az ember;)

-PANKU-, maszilva, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Grat a szotyi dombhoz, jó dolog, én mamutokkal telepítettem be.
    Érdekes előbb vált a napi rutinom részévé. mint a Kúria, ahova hetekig elfelejtettem belépni.

18. Swartsch

Köszönöm szépen nektek is! :inlove:
    A ma szerzett Piccolo már oda megy ki! :)

p.s. szerencsét hozott az új terület. Varázskalapot kaptam! :inlove:

alex0824, Sylja, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az előbb jártam a gyopin, épp arborista 2 jelvényt szerettem volna gyártani.
    Elkészült a jelvény és az alábbi kép fogadott. Hát nem tudom ez jót jelent e vagy nem, de előtte alig tudtam fákat kirakni,
    ki- be lépkedtem , mire sikerült.

alex0824, Swartsch, Sylja és 4 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia!
    Azt hiszem ez jót jelent, vagyis foglalkoznak csendben a háttérben a gyopival... Minden esetre különleges jelvényt tudtál gyártani, meg kell hagyni. :D:D:D
    Gratulálok az új területhez, és a varázskalaphoz is :)
    És most előre a következő területrészért :D.

alex0824, GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.