Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!

A soron következő terület lakat ikonja már feloldott állapotban van, valamint a tábla mellett fekszik egy bagoly figura.

Egy terület feloldásához 3 feltétel szükséges:
    • Megfelelő alpesi szint elérése
    • Megfelelő típusú és mennyiségű Arborista jelvény megléte
    • A megelőző sorszámú terület feloldott állapota
    Az egyes területekről a játékban a lakat ikon fölé húzva a kurzort kaphatunk bővebb információt felugró szövegbuborékban, ami mutatja a szükséges feltételeket.

Ha minden rendelkezésre áll, akkor nem a lakat ikonra, hanem magára a területre kell kattintani, ekkor felugró ablakban tudjuk megerősíteni a szándékunkat. Ezt követően birtokba is vehetjük az új földterületeket.

[​IMG] [​IMG]
    Ügyes legyél és sikerülni fog.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kosárban vehető..., valamit szerencsével átalakítóból kapható!

4. Sali~*.*

Igen a nagy és közepes kosár tartalmazza és még a segítők ajándéka is lehet, ha előfizetéssel lettek felfogadva.
    Nálam ez az első eset, hiába a tanulópénzt itt is meg kell fizetni. Rájöttem, hogy az sem mindig előnyös ha a tárolók nagy értékkel indulnak. Mert pld. ebben az esetben most nem kellene várakoznom. Tanultam....tanultam......tanultam a sietségemből.
    Még az a szerencsém, hogy a fák tárolási kapacítása tele volt, így legalább azokat tudom ültetni.;)

Utoljára szerkesztett: 14.12.22
  5. tyukanyo588

tyukanyo588 Utánpótlás-írogató

Köszi, tudtam hogy rád számíthatok :) Azt írja, arborista jelvény kell.

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Itt egyenlőre tanulók vagyunk! Ha lejár a kosár adta előfizetés mát át is váltok megújulóra;)
    Én most arra gyúrok, hogy mind a 3 rekeszbe max átvátó csomag legyen...:music:

7. Sali~*.*

Szívesen, azért majd írd meg hogy sikerült.;)

Te most hol tartasz a szintnél?
    Azért csak gondold meg. Nem biztos, hogy előnyös. Lásd az én elhamarkodott döntésem.
    Kinek van ilyenje?
    :)

Sali~*.*.* és magandangsalita kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Még 365 pont kell a 7. szint eléréséhez... :music: eltolva tervezem indítani a hosszú átalakításokat...
    A sárga kesztyűre gondolsz? Az a fűrész molnár szerencse kesztyűje;) Ha az eredményen is ott van akkor dupláz!

9. tyukanyo588

tyukanyo588 Utánpótlás-írogató

Látod milyen ügyesek voltunk? Sikerült :) Nagyon köszi :) :) Lehet tovább nevelgetni a fácskáimat :)

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Nagyszerű!:inlove: Ügyes vagy, a te érdemed.;) Sok sikert kívánok!
    Igen, a sárga kesztyűre gondoltam. Azt tudom, hogy mi a "jutalma" , ám még nem találkoztam a birtokomon vele. Te kaptál már?
    Szerintem nagyon jól haladsz.;)

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

kb minden 5.-6. gyártásnál dupláz... :music: persze legtöbbször a kis tételt:wuerg:

12. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Érdeklődni szeretnék, hogy pár órával ezelőtt már elértem a 6. szintet sőt már az ottani tp-ből is 200-at teljesítetten most vissza dobott a rendszer az 5. szintre, hogy is van ez? a játékos kepeszt, dolgozik ezerrel a rendszer meg azt csinál amit akar. Jó lenne végre egy normális játékot összehozni elvégre 12 éve csinálják.

-gyöngy-581 és farmerSS kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Épp most írtam a Hiba topicba, hogy tőlem is elvett ATP-t. 455 kellene már csak a 7. szinthez és visszatett a 6. szint elejére.

Kata_rzis, -gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Köszi akkor megyek én is írok oda mert ide hiába is írok rajtad kívül egyetlen hivatalos akárkitől nem kaptam választ.

15. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én is így jártam már csak 210 pont kellett volna a 6-os szinthez most meg 910-et mutat id5016110

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én is így jártam már csak 210 pont kellett volna a 6-os szinthez most meg 910-et mutat id5016110

17. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Reggel én is elértem a 6.szintet, most pedig az 5. szint felénél járok. Így nehéz lesz a haladás.

18. Sali~*.*

Csókolom!:)
    Mint tudjátok ez itt nem a hiba topik, még akkor sem, ha a játékkal probléma adódik.
    Itt lehet jelezni továbbra is a hibákat:
    Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Sali~*.*.*, genka53, zoldert és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Nahát nahát... alakul a szintrendszer:wuerg: Már van olyan földterület ami csak a 39. szinttől lesz elérhető....
    Azt hittem csak 20 szint lesz:pxDxDxD

20. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Nekem is "eltűnt" 800 ATP. Már csak 5ATP hiányzott a 6. szinthez, most az újrahasznosításból származó 25 ATP után 780 ATP
    hiányzik.
    Viszont sajnos, ha kiszámoljuk a leírásban szereplő ATP szükséglet/szintlépést, akkor most állt helyre a dolog.

Sali~*.* kedveli ezt.