Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztalak ide, ha úgyis a Játékostársak tippjeit várod.
    A Kerti ásó egy ritkább felreppenő, ha visszaolvasgatsz itt, vagy rákeresel ebben a topikban a kerti ásó kifejezésre, tuti tippet nem fogsz kapni, bármely növény aratásakor felreppenhet.
    Ami tapasztalat volt, hogy ha munkásokkal aratnak a Játékosok, akkor vmennyivel nagyobb eséllyel érkezett, ha van lehetőséged, próbáld ki ezt a módszert.
    Amúgy ültess - arass szorgalmasan, s meg fog érkezni Hozzád is a kellő mennyiségű Kerti ásó.
    Sok sikert!

2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz Dolphin!
    Nagyon szépen köszönöm a kérésem vagy hozzászólásom helyretételét és az ötletet!

Dolphin kedveli ezt.
  3. Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írok-e. Segítséget szeretnék kérni, mert nem találok infót arról, hogy az átalakítóban hogy lehet megfelezni az előállító időt. Köszönöm!

4. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

prém + előfizetéssel!

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Adok neked egy nagyszerű közérthetően megírt kisokost amit Othep mod gyűjtött össze a kezdetekben felmerült kérdésekből és válaszokból Tomától és Melántól:

https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-43#post-1293080

Érdemes végig olvasnod :)
    ÉS, hogy a kérdésedre is pontos választ tudjak adni itt van ez a kép, ide szoktam beadni a cukorjuhart és a többi számomra felesleges farmos tárgyamat:

Utoljára szerkesztett: 20.7.24
    Kincső52, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

újabb kísérletet teszek az ezüst fenyővel:music: csodaszép fa:inlove:
    A javítás óta még eddig nem ültettem ki...8) remélem működni fog, mert a megrendelők igényt tartanának a termésére;)
    Azt terveztem a hónap végén elérem a 40. szintet... Sajnos megrendelők kívánsága időnként megakadályoz a dupla visszahívásban...-.-
    Az új módi szerint Aranyat nem kapnak...:p
    jelenleg úgy érzem, ha elérem az 50. szintet... megállok... s majd csak akkor folytatom,ha látom, lesz tovább:music:

nagymami2 kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Mi van a lakat alatt? :)
    Az északi erdő 2. 3. kívül 4 lakatom van, és az egyik alatt egyszerűen nem találom mi van. 28. szinten vagyok. Alul kicsit a közepétől jobbra-feljebb található, ott a figura, lakat, de hiába állok rá, nem mutatja mikor érhetem el, vagy mi az.
    Az összes többinél ott van hányadik szinten érhetem el. Nem értem. Valaki tud valamit erről a lakatról?

8. -Holdfeny-.

Szia!
    Azt hiszem a 9. egyben utolső erdő terület feloldó lakat lehet az amire gondolsz;) 52. szinttől elérhető!

A tévedés jogát fenntartom!;)

libuskafarm kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt találod az ismertetőt az Északi erdő területeiről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23674/#post-1291215
    Jó játékot!

Sali~*.* és libuskafarm kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm.
    Az I-6. lesz az, de nem ír ki semmit. Akkor még kell 6 szint :(

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Örülök, hogy megoldódott a kérdés;)
    Pont most néztem milyen pici területet tudok birtokba venni a 40. szinten ha elérem...:music:
    Arra jó lesz, hogy felborítsa a fáim egyensúlyát... és új rendszert kell kitalni;)
    No de mindig a jelenből kell kihozni a legjobbat!:inlove:

12. MissL

MissL Fórumlakó

Sziasztok,

Van valami leírás arról, hogy miért érnek be különböző időpontokban az ágyások ugyanannál a növénynél? Mikor elvetem már rögtön látom, hogy tök máskor érnek be, ha trágyázom őket akkor is megmarad a különbség.

13. -Holdfeny-.

Az ismertetőben biztosan benne van...
    A növények és a fák is több érési szakaszon mennek keresztül...
    Meg lehet szokni;)
    Mondjuk a növény szinkronizáló az segíthet a problémán... vásárolni lehet akcióban és időnként a megrendelők is adhatnak!

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Gyopárvölgy - Alpesi kert leírásánál mindent megtalálsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/

Azon belül az érésidőkkel ezen az oldalon ismerkedhetsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1324765

A miértre a játék készítői tudják a választ:) Így tervezték meg. Láthatod a leírásban, hogy sok tényező befolyásolhatja az érésidőt. Többek között a rúnák kiváltása, az időjárás és a trágyák használata. Egyetlen trágya van, amelyik az egész ágyást egy érésidőre - mindig a legrövidebbre - állítja, ez a Növényszinkronizáló. Egy hosszú érésű növénynél, ha először Hajtass növény trágyát használsz, majd utána szórod meg a Növényszinkronizálóval, akkor nagyon le lehet rövidíteni az érésidőt. Ki kell tapasztalni, hogy milyen hatások hatnak 1-1 növényre, vagy éppen hogy lépnek kölcsönhatásba egymással. Erről is találsz leírást, de a saját tapasztalat is hasznos és még a felfedezés örömét is magában hordozza.
    További jó játékot kívánok!:)

Swartsch, -gyöngy-581, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Ez olyan szép:inlove: Én rendszeresen felfedezem magamnak a spanyol viaszt;)
    És ez jóóóóóóóó:inlove: Köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nehéz ügy ez a felreppenő:music:

kb bármit csinálok, nincs elég borostyán....8) ha gyorsítom a fákat... bedugul a jelvény tároló...:oops:

semmirevaló és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Ez teljesen így van és igaz a virágzó ágra is.
    A gyopár mai napig nem egy átgondolt játékelem.
    Emiatt is kellenének olyan gazdakörik, amik oda adnak pontot vagy ha pontot nem is, de valamilyen eszközt, ami segítheti a haladást és ez lehet felröppenő vagy cukorka ... is.
    Kérjék ugyan meg az árát, de támogassa valami a játékost, mert ez a mostani helyzet semmiképp nem ideális.

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Tudom, hogy ezt az írást nem nekem szántad, de had szóljak bele én is, mint érintett játékos.
    A játékot a gyopáron szinte semmi sem támogatja, kivéve az átalakítót, ami vagy működik és adja a az ATP-t vagy sem, szerencsefüggő (?) Még 14 ezer pont választ el a 38. szinttől, ma ezt kaptam az átalakítóból, 3X400-ast indítottam:

ATP-t még a megrendelőktől is lehet szerezni, de az édes kevés ahhoz mérten, hogy mit kínál a játék megvásárlásra a haladásod érdekében. Mielőtt bárki azt hiszi, hogy én ingyenes játékot várok téved! A pénzemért viszont elvárom a nyugodt tempójú haladást, olyant ami támogatja a játékomat, nem hátráltatja!

Az olyan jellegű gazdakörikből, mint amit kaptunk én köszönöm, nem kérek..., mert nevetséges . Ha komolyan vennék a feladatokat akkor talán jöhetne, hiszen változatosságot kínált az amúgy unalmas taposómalom szerű játékba.

A felröppenők ugyan úgy, mint a farmon szerencsefüggők, én például folyamatosan törlöm a virágzó ágakat, jelenleg is van kb 80.

Számomra a napraforgó domb nem eléggé csábító ahhoz, hogy ennyi valós pénz beleöljek a játékba.

Miért csinálom mégis? Talán azért, mert unatkoznék a farmon, ha a gyopáron nem tudok szöszmötölni...

Amikor nyitom az UH-t, -főleg ilyen eredmény mellett- sokszor elgondolkodom rajta, hogy szükségem van-e rá egyáltalán? A válaszom mindig bizonytalan, igen is és nem is.. Szóval még maradok, de nem sokáig, ha így folytatódik tovább.

Még várok, reménykedem benne, hogy végre valaki komolyan veszi a játékosokat is és változtat itt is, de a türelmem nem végtelen..

Kincső52, Swartsch, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Szia!

Kellenének.... óriási beadandó mennyiséggel... pl amiért érdemes nullázni...
    vagy lehetnének újra indíthatóak... De ezt már annyiszor leírtuk...
    Ha oda került volna a játék mesterhez, tuti gondolatot ébresztett volna benne;)
    Alapból nem rossz lenne az a gyopár... - kis finomhangolás kelle hozzá... a játékosok visszajelzése alapján...
    S nem ingyen akarok játszani... de ha adok valamit akkor kapni is szeretnék... és nem bosszúságot;)
    Az is jó lenne ha darabonként lehetne felreppenőt venni...:music:
    Vagy több téren állós feladat várja a játékost... ez így kevés az igazi játék élményhez...
    Persze jó lesz az a kitisztult szotyidomb.... de addig az útnak is jónak kellene lennie...

Egyszer valakivel beszélgettem.... - Mondtam neki jó játékmester lenne Sagitarius8)
    Helyeselt azzal a kitétellel, hogy kellene melléd 2 játékos aki finomhangolja az ötleteidet:inlove:
    Itt annyi játékos ötlet megfogalmazódik.... :inlove: Csak meríteni kellene belőle;)
    Tudom, hogy nem lehet minden általunk leírt dolgot megvalósítani... de jó lenne néha egy olyan fejlesztés részletre ráismerni... hogy azt mondhassuk... Na erről beszéltünk... ezt kértük! Köszönjük:inlove:
    Az utolsó mondatod miatt idéztelek be.... :music: Rá kell jönnöm az enyémsem az:oops:
    Ja mégsem;) Igazad van a gyopár most farm pótlék... - én egy farmon játszom.... így nem sok meló van rajt...
    A gyopáron meg mindig van mit szöszmötölni;)
    Komolyan vennének bennünket játékosokat, akkor számítana a pénzünk és az időnk... az ötleteink, a kéréseink.... 8)
    Valahogy ezt nem igazán érzem...:oops:
    Sem a farmon sem a gyopáron...:( Ehh lehet rossz napom van és panaszkodok.... Sorry

AZ uh... eredmény lehangoló... pedig már csak 800 Atp-t várok tőle.... mert utálok csalódni... :music: de időnként mégis sikerül:oops:

Kincső52 és semmirevaló kedveli ezt.
  20. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Sziasztok! Gyopárvölgyben tele az egyéb, a kapacitásnövelő nem zöld. Csak kidobálni tudok belőle? A megrendelő többet kér, mint ami van, a raktár meg tele. :eek: