Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Próbálj olyan fát, vagy növényt készíteni amihez egyéb dolog kell...
    Ha ez nem működik, mertnincs rá szükséged... akkor bizony törölni kell.... :music:
    Sajnos minden héten eljutok erre a szintre...8) és törlök....

semmirevaló és Pumukli17 kedveli ezt.
  2. rybar49

rybar49 Fórumelemző

sziasztok
    a mai napon sikerült befejeznem a 38-as szintet összesen 25 nap kellett a teljesítéséhez, így a napi átlag 2118 ATP volt. a 38-as szint elérésekor ki lehetett váltani az avarvirágot, amit nem tettem meg, mint utólag kiderült, jó döntés volt, mert 1x sem kérték a megrendelők. most kicsit vacilálok, mert az egyik a téren álldogáló megrendelők közül a 39-es szint elérésével aktiválódott, de kéri az új fát, amit nagyon nem akarnék kiváltani, nagyon soknak tartom az előállításához szükséges dolgokat. meglátom, mi lesz, még nem döntöttem. továbbra is csak a játékban kapott cukorkákkal gazdálkodom. további jó játékot mindenkinek.

farmerSS kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Szia!

Én ma lettem 40-es:inlove: így pont 1 szint van közöttünk... 8)

Az új fa csodaszép... kb 4 fa termését vitték el a megrendelők egy szint alatt belőle...
    De még problémás a fa... - legalább is az utolsó aratásnál az volt... :wuerg: kivágás előtt köddé vált... és az üres területet kellett kivágni...:music:
    Jobban mondvan nem kellett volna mert ellenőrzést kértem rá.. :wuerg: most újra próbálkozom...
    Picit nőt a terület... de a megrendelők igénye is... Scarlet 35 borostyánt kér...:oops:de az arany igény nem változott.. 50 arannyal lehetne kiváltani...:music:

Viszont mindig kivétel nélkül ad borostyánt az új fa... 8) s 8* aratható;)
    Nem akarlak rábeszélni... a kiváltási lehetőség nem veszik el;)

farmerSS kedveli ezt.
  4. csledit

csledit Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nekem az lenne a kérdésem az Ansubarackfát,hogy lehet megszerezni?Az építési tervel már sikerült végig menni.

5. -Holdfeny-.

A barackfa alatt a lenyíló menüből tudod megépíteni;)

6. csledit

csledit Fórum-zöldfülű

Az építési tervet végig megcsináltam,de nem tudom,hogy lehet aktíválni az ansubarackfát.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Alpesi sárgabarackfánál van egy kis nyíl, azt kell lenyitnod, s ott fogod megtalálni:
    upload_2024-8-1_17-9-56.png

Sok sikert!

8. csledit

csledit Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget!

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    segítségkéréssel ha nem a csevegőben jelentkezel, hanem Segítségkérő topikban, gyorsabban kaphatsz választ. Itt a csevegőben ritkább a moderátori jelenlét.
    Megértésedet köszönöm!

10. -Holdfeny-.

A 40. szinten harmónia lett úrrá a gyopáron... :inlove:

Már csak egy cukorka vásár hiányzik;)

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma meglepetés ért. Átléptem a 38. szintre, és a rendszer köszöntött. egy felugró ablakban a szokásos a szinten várható elvégzendő feladatokról tudósított, de mindjárt utána kaptam egy másikat is.

[​IMG] Kaptam szintlépő ajándékot. Lehet, hogy volt már itt a topikban erről szó, de olyan ritkán lépek szintet, hogy eddig nem vettem észre, vagy valami mocorgott a háttérben és próbálják vonzóbbá tenni a gyopárt?
    Kíváncsi lennék rá, hogy TI is tapasztaltatok-e ilyent, kaptatok-e jutalmat?

12. -Holdfeny-.

Szia!
    Aztaaaaaa tegnap előtt léptem szintet... akkor nem volt még ilyen!
    De az ezüst fenyő megjavult! Csodaszép;) És már nem válik köddé!

farmerSS kedveli ezt.
  13. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Esetleg valakinek nincs valami praktikája, hogy az ásót hamarabb össze tudjam kaparni, mint 2000 év? Ki mit ültetett, amire adott ásót? Én hiszek abban, hogy nekem is bejönnexD:cry:
    12 papucskosbor magja kellene... Azt hittem, hogy ez egy könnyű feladat lesz és majd csak suhanok a szinten belül... de 4 hete egy ásót nem kaptam.... és már kicsit kezd bosszantani. Még 6 kellene. Ásóból is, meg a magból is... Előre is kösziii

14. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Gondolod, hogy bevezettek egy szintlépésért járó jutalmazást ???
    Akkor arról előbb valami hivatalost kellene olvasni, hogy melyik szinttől jár ilyen, mit ad a rendszer, illetve visszamenőleg is meg kellene, hogy dobálja a játékosokat ugyanúgy, mint a baha 600-ról 800-ra emelésénél pl.

Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia!
    Géppel, munkásokkal aratsz, vagy kézzel? Ha a kézi aratást választottad, kérlek vegyél egy 48 órás aratót és próbáld meg azzal elvégezni a bármilyen növény aratását. Nekem kezdetek óta nincs gondom az ásóval, ma is kevertem már három orchideát.
    ( A gépi aratásnál a rendszer egy ágyást négy kiskockának számolva adja a felröppenőket, a kézinél sajnos csak egy kockának veszi, így sokkal kevesebb felröppenőt ad)
    Mutatom, hogy gépi aratásnál nálam mennyi felröpi maradt a vevők kiszolgálása és maggyártás után:

Lassan lesz olyan tétel amit törölni kell.
    Egyébként minden hosszabb érésű növény adja, és hasznos a gyakori aratás is.
    Szia!
    Én nem találtam más épkézláb magyarázatot, miután pont akkor kaptam amikor az értesítést a szintlépésről és egyszerre tudtam bezárni a két ablakot, ami a rendszer irányítása mellett felváltva jelent meg.
    Te mi másra tudsz tippelni ebből a felugró ablakos értesítésből?
    Én erre gondoltam, aztán lehet, hogy van rá más magyarázat is..

Utoljára szerkesztett: 3.8.24
    GA-BI-O-Farm, farmerSS és Swartsch kedveli ezt.
  16. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm szépen! Megfogadom a tanácsot, és kipróbálom. Csinálok sok magot, aztán ha lehet őket feszt ültetni egymás után, jöhetnek a munkások.

17. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Fogalmam sincs, de ha szintlépésért jár/na/, akkor igencsak soványka.
    Tudnék más jelzőt is, de... xDxDxD még holnap is akarok fórumot olvasnixD

Két nap múlva szintet lépek, majd figyelem, hogy mi-mik ugrálnak felfelé a vérnyomásomon kívül.xD
    Még azt a szintet lejátszom, aztán pá-pá gyopár. Nem kell a másik 2 maradék terület a dombból, visszatérek a nyugis farmer-léthez és várom, hogy ősz tájékán milyen újdonság érkezik a farmra, ami regényesebb leírású lesz, mint a gyopi,

GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581 és Swartsch kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amikor szintet léptél, kaptál ATP-t. Mégpedig a megrendelőktől. Az az ablak a megrendelő kiszolgálásáért járó jutalom ablaka volt, csak talán késve jelent meg. Van ilyen jelenség a játékban máshol is, pl. a szezonnál, Rackónál vagy a gazdaköri feladatoknál. Előbb jön a szintlépésről értesítő ablak, és csak utána, hogy kaptam - teszem azt - X mennyiségű BTP-t (aminek a következtében szintet léptem).

vihence, GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia Toma!
    Elképzelhető, hogy igaz amit mondasz, mert jártam már úgy sokszor, hogy a vevők kiszolgálása közben léptem szintet és akkor elmaradt az értesítés. Most megkaptam a szintlépő értesítést, nem kellett keresgélnem, hogy mivel jár az új szint. (el is végeztem azonnal)
    De tudod néha "álmodik a nyomor" és azt hittem én balga, hogy valamire becsülik is a játékomat :)

20. Cséve_Boglárka_

Cséve_Boglárka_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Eljutottam a 10. szintig, lehet ansu barackfám. Megcsináltam az építési tervét, keresem ott, ahol a többi fa is van, viszont itt nem találtam, nem tudok készíteni és ültetni sem. Mit csináltam rosszul? Hol kell keresni ezt a fát??? Tanácstalan vagyok. Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm szépen!!!

-Holdfeny-. kedveli ezt.