Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;)
    Álmodjuk még sokáig...:music: Talán lesz változás...

-BombadilToma- kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pár hozzászólással feletted hoztam már az infót, Játékostársad kérdésére, de hozom Neked is:
    Az Alpesi sárgabarackfánál van egy kis nyíl, azt kell lenyitnod, s ott fogod megtalálni:
    Érdemes néha picit visszaolvasni, hátha volt a közelmúltban ilyen kérdés mástól is, ami segíthet nekünk is.
    További sikeres termelést a Gyopáron.

vihence, GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  3. Cséve_Boglárka_

Cséve_Boglárka_ Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm!!! :)

GA-BI-O-Farm, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  4. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Sziasztok!

Kevesebb mint 130 csillagra vagyok a gyopárvölgy megnyitásától, szeretnék tippeket/tanácsokat kérni a területtel kapcsolatban pl:mire figyeljek, hogyan stb. Olyan tippekre gondolok amik nektek is jól jött volna a kezdésnél, az eventismertetőt tüzetesen átolvastam. :D

5. Csókos

Csókos Fórum bárója

Kedves -gyöngy-581!

A tegnapi napon beültettem mindenfélét, majd ma reggel a munkásokkal arattam le. Már kaptam is egy ásót! :D
    Szóval most megy a nagy üzem az alpesi kertben. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ha tudom tartani a tempót, mennyit tudok így össze szedni.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

GA-BI-O-Farm, Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Légy kitartó!, Találj saját ritmust! :inlove: Élvezd a játékot!
    Hiába írjuk azt mit ültess... s jönni fog ilyen olyan felreppenő... A véletlen generátort nem tudjuk befolyásolni!
    Játsz kedvedre... gyere kérdezz!8) s próbálunk segíteni;)

7. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Ha már elolvastad az ismertetőket, a kezdő lépésekhez ajánlom ezt az összefoglalót @Othep -től: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-43#post-1293080

Néhány elnevezés változott menet közben, de így is nagy segítség lehet.

Utoljára szerkesztett: 4.8.24
    -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ha megvan a megfelelő csillag mennyisége, akkor nagyon figyelj, ügyelj arra, hogy véletlenül se kattints a kiváltás gombra!
    :D:p

vihence, Swartsch, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  9. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Már késő lenne bánkódni, kiváltottam, de eddig nem valami nagy cucc, biztos vagyok benne hogy nem fogom nagyon élvezni, de ez van. :) Kell a dekor és a két felhő, na meg a napraforgódomb kiváltása sem lesz egy hátrány. :D

vihence, farmerSS és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Tömör véleményem, de pontosan fején találtad a gyopárt vele :D
    Van kerekítve 50 ezer csillagom igazán csinálhatnának egy olyan gombot, hogy ennyiért visszaveszik xD:cry:xD

Egyébként azon gondolkodtam, hogy az UH-nál micsoda szerencsém volt:
    tegnap előtt kaptam 400 ATP-t, 12 hajtass fát és két instafát. Na hát ha erre sz utolsó kettőre igen kicsi az esély, akkor most nekem megtisztelve kéne éreznem magamat, hogy ilyent kaptam(?).
    De valahogy mégsem érzem túl boldognak magam tőle...:wuerg::eek::oops:

vihence, GA-BI-O-Farm, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

A dekor a 2 felhő és a szotyidomb amiért érdemes csinálni...:music:
    Egyszerű, korlátolt termelés és ujrahasznosítás... egy ördögi kör;)

gyuszti0000 kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Sajna most olvastalak.
    Igaz zölddel írták a többiek, de én komolyan gondolom, hogy azt az 500 csillagot, sokkal hasznosabb dolgokra tudtad volna költeni.
    A gyopár egy nagy nagy szívatás, mézesmadzag a dekor és a két felhő. Aztán meg azért fogod csinálni, ha már idáig csináltam....
    Se élvezeti értéke, se logikája, semmi nincs az égadta világon. Sehogyan sem illeszkedik a farmos élethez, max. onnan
    fog elvinni javakat, s bizony, ha nincs teli a pajtád, akkor gondolkodhatsz, hogy hova termelj, a gazdaköribe, vagy egy unalmas
    játékelemre.
    Minden esetre szórakozni nem fogsz, max. bosszankodni a gyopáron.
    Azért kitartást és próbálj keresni valami olyat benne, ami szórakoztató, számodra, ha találsz, írjad meg, légyszí.

JUCUS, vihence, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

A csillagokért sok játékelem megszerzésének a lehetőségét kaptuk:music: Azért ha eljutunk az 50. szintig... és lesz egy teljes + területünk... Azért az nem lesz rossz:music:

14. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Nagyon jól leirtad, hogy mi a gyopár. Én még hozzátennék egy-két dolgot. A farmeramat azért szeretik az emberek, (szerintem ezért lett akkora siker) mert ott ők maguk játszanak, jól-rosszul, gyorsan-lassan de ők vagyis mi játszunk. Azt termelsz amit te akarsz annyit amennyit te akarsz és azt ültetsz vagy nevelsz amit te akarsz és annyit amennyit akarsz. Mig a gyopáron a program játszik, és te csak teljesited amit a program akar. A program szabja meg mit ültess és mennyit, milyen fát ültess és mennyit, mennyi terményed lehet, mennyi helyed lehet, miből készitheted és mennyiből a hozzávalókat. Gyakorlatilag kiadja az utasitást mit csinálhatsz. Nem te döntesz, hanem a program. A gyopárt gyakorlatilag egy parazitához lehet hasonlitani ami a fő játékon a farmeraman élősködik. És gyakorlatilag semmiért játszunk. A gyopáron nincs sikerélmény, nincs semmi amiért érdemes játszani. Én ezért nem szeretem a gyopárt, mert ha játszom akkor én akarok játszani, dönteni, és nem pedig egy program parancsait végrehajtani. Ha arról kellene szavazni kell-e a gyopárt vagy sem én két vagy három 1-est is adnék rá ha lehetne. Sőt -1-et.

JUCUS, Sziszi1950, vihence és 3 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

parazitaxDxDxD Ez egy hálás parazita...:inlove: mert ugyan sok dologtól megszabadítja a farmot.... :oops:
    De ad is;) S ezért csináljuk:music:

16. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Gratulálok a gyopár kiváltásához.
    A kicsimen én is megtettem épp a dekorok és a felhő miatt.
    Ez nagyon hamar megvolt, mivel szomszédként egyszerre nagyon sok mindent kapott a nagyomon történő vásárlások után.
    Elérte a 20. szintet, aztán osztottam-szoroztam és úgy döntöttem, semmi szüksége a Napraforgó dombra, nem ér annyit, így ott a 20. szintnél leálltam és be se néztem azóta oda.
    Ugyanezt fogom tenni a nagyomon is 1-2 hónap múlva a 40. szint elérésénél. Így 154 kiskockányi lesz a Dombom az 50. szinti 200-al szemben, de nem izgat. A mamutoknak ennyi is bőven elég.
    Visszakapom a farmos "szabadságom", a napi 1-2 belépést, megmarad egy csomó ft-om, aranyam.
    Szóval időben döntsd majd el, hogy meddig szeretnél menni.
    Neked már könnyebb lesz, mert nem lesz közben 2 nagy leállás, ami alatt felhalmozódott jó sok minden, és ha már itt van, akkor játszok tovább...
    Ha most kezdeném, a 25. szintnél pá-pát mondanék.

kigyo51, Sziszi1950, vihence és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Jön ám majd valami a kitisztított szotyidomb után is;)

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Az én tervem is kb ugyan ez :)
    A mit leírtál azt érzem pontosan én is.

19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Nem szállok veled vitába. Neked ez a véleményed, nekem más. És minden parazita élősködő. Mert nem ad annyit. amennyit elvesz. De abban igazad van, hogy sok dologtól megszabaditja a farmot. Attól is amitől nem kéne. Sorolhatnám, de inkább nem teszem. Mert ki vagyok én, hogy veled vitatkozzam. Csak egy egyszerű kis senki egy kis játékos semmi más.

JUCUS, vihence, hitchcock és 2 más kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szó szerint megutáltam a Gyopárt!
    Fáraszt, idegesít, elvette a játékkedvemet az itteni monoton semmire-sehova se jutok..., ha nem áldozok rá sok időt, javakat, jön az egyhelyben topogás. Nincs sikerélmény.
    Nekem az nem ajándék, hogy újabb fát vagy növényt kapok szintlépésekkor, mert az nem nekem ajándék, hanem a BP-nek bevétel.

-Holdfeny- Jön ám majd valami a kitisztított szotyidomb után is;)

Jöjjön, könnyű szívvel lemondok róla. Majd jól nem olvasom el róla a Hivatalost, és amiről nem tudok, az nem fáj.

JUCUS, libuskafarm, vihence és 4 más kedveli ezt.