Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Miután kiváltottam úgy gondolom hogy nem éri meg, de a dekor, a felhők és a plusz terület csábít, nem élvezem a gyopárt, nem is fogom élvezni, és nem is keresem benne az élvezetet. Azért létezik a gyopárvölgy hogy a főfarmomat megszedjem vele a dekornak és a felhőknek köszönhetően élvezeti forrása ezáltal számomra nincs. Nem tudom meddig tervezek elmenni de én is a mamutok/ólak miatt szeretném megszerezni a plusz területet mert így felszabadulna a bölcs tölgy ami elég nagy mínusz eddig a 4 mamutfa miatt, és az ólak miatt. Nem fogok gyopárra költeni én eddig úgy gondolom hogy a gyopár a "necessary evil" a szükséges rossz, unalmas, semmitmondó, a grafika legalább szép, látszik dolgoztak vele és ennyi. Többet nem tudok és nem is akarok elmondani erről, amíg meg nem unom/el nem fogy a termeléshez szükséges áru, addig megy biztosan. :)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lelked rajta... :inlove:
    Ezt sem kötelező csinálni;)
    Nekem ha csak bosszankodást okozna én nem csinálnám... ;)
    Sőt ha több lenne a negatívum mint a pozitívum akkor sem...;)

Gábormester kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elcserélném sokat használt ÚH-mat ami fénymásolóként is kiválóan működik.
    Amióta a 38. szintre léptem csak 400 ATP-t, 12 Hajtass fát és 3 Instafát adott 1200 ATP helyett.
    Ha lassítani szeretnél az iramon itt a lehetőség, szívesen lemondok a javadra számodra.
    Várom az érdeklődőket a Gyopáromon :)
    :D:D:D:D:D

judy95, Swartsch, Farm_Tadity_ és 3 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

xDxDxD Fordul majd a kocka... :music: Ne kótyavetyéld el;)
    Most ez a divat... a lassítás:wuerg:

5. HaVera

HaVera Junior szaki

Sziasztok.
    Gyanítom, hogy Fedor pingvin táplálkozási szakértőt váltott. Újabban nem fatermés kell neki, hanem kizárólag kerti virágokat zabál :(...

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Had vigye.... legalább van hova termelni;)

7. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Fórum nagymestere

Sziasztok!! Tudna valaki tanácsot adni? Füles Karcsival kinlódok tgnap este óta! Van egy olan feladata, hogy
    Használd: 5 sebességnövelő!
    Használom, minden területre a max kirakhatót! Most ment ki a kitudja hányadik kör, de számításom szerint több mint öt(kivételesen ma ráértem) És még mindig nem kaptam meg töle a zld pipát, hogy teljesítve! Mit ronthattam el?

Gazda: -.Marcsi.- ID: 43602970

8. -Holdfeny-.

Szia!

Pl a barackfa építésénél használhatod a piros rakétát;) Az a sebességnövelő...

vihence és elefáncsifáncsi kedveli ezt.
  9. elefáncsifáncsi

akkor miért küld az Alpesi kertbe? Ja mert a magok előállításánál kell a rakéta, atya világ, kotolhattam volna raj ta egy darabig :D
    Kszönöm a válaszod!

vihence és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!
    A sebességnövelőnek nincsen maximált használási mennyisége és addig használhatod amíg nullára, illetve nulla közeli időre nem viszi az elkészítési időt annál amit gyorsítani szeretnél.
    Én általában az átalakítóban használom, ott láthatod is a mennyiséget ami jelenleg a rendelkezésemre áll.
    [​IMG] itt alul látod a sebességnövelőket (rakéta formájú) Ha ide katt akkor annyival gyorsíthatod a termelést, akár fáról akár növényről, akár alapanyagokról van szó amennyiszer azt szeretnéd.

11. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok!
    12 papucskosbor magot mennyi idő alatt sikerült letermelnetek? Karácsonyra remélem összejön! :D

Próbáltam átfutni a korábbi hozzászólásokat, nem tudom elég figyelmes voltam-e. Az ásóhoz türelem és munkások kellenek, van még valami amivel segíthetem a felbukkanását?

-gyöngy-581 és farmerSS kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Mindent leírtál, amivel ásóhoz és egyéb "szerszámhoz" lehet hozzájutni.
    Teljesen mindegy, hogy rózsát vagy hosszabb érésű növényt ültetsz, kiszámíthatatlan, hogy miből röppen fel.
    A lényeg, hogy Okézd le a feladatot, és akár egyesével is ültetheted a papucskosbort, a rendszer számolja. Előbb-utóbb összejön az a 12.
    Mindenki megküzd/ött/ ezzel a feladattal/felröppenővel.

Kincső52, -Holdfeny-., Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  13. elefáncsifáncsi

Szia Gyöngy! Tudod az volt a baj, hogy kevertem a szezont a fazonnal: jelesül a rakétát a juharlevéllel!
    én meg a földeket szórtam meg gyorsítóval, és nem az átalakítóban rendeztem tüzijátékot!xD
    de most egy életre megjegyeztem:p;)

farmerSS és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia!
    Bízom benne, hogy már sikeresen túljutottál a feladaton :)
    További jó játékot kívánok neked :)

elefáncsifáncsi kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Lassú termelés van... :music: a növényekkel már csak akkor foglalkozom, ha éppen nincs elegendő...8)
    a 41. szint lassan közelit:wuerg:

Sauvage kedveli ezt.
  16. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szépet és jót, Mindegykinek! Kevesebb arany és munkagép és mindjárt izgalmasabb lesz az Alpesi nagy lesikló pálya.:D:p

vihence és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szia!

Akár igazad is lehet... De én a kényelmes élet híve vagyok... ha megtehetem;)
    Cukorka kevés van... így minden megrendelőt csak 1* hívok vissza:music: dupla visszahívásnál lehetett picit haladni... és igazán játszani..:music:

Sauvage kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sziasztok! :)

Hajajajajajj, így kell, hogy kezdjem. Mióta visszatértem kitűztem magamnak, hogy végre a 100 szintet elcsípjem, kiváltsam a világító tornyot és a gyopárt...Eddig jól megy hisz 130-as lettem a minap, világító torony is bármikor fullos lehet, végre közelít a gyopár, erre olvasom az észrevételeket:oops: Útálok pazarolni, a nagyon hosszú és eredménytelen szenvedést utálom, így nem tudom mi legyen ha meglesz a 2500 csillagom. Költsem másra...? Mennyi idő bármekkora kis területet szerezni a napraforgóból? Nem költök cukorkákra, gyorsítókra ilyesmire, natúr játék csak. Ha ez egy évezred és alig ad, esküszöm inkább kiváltom a trágyadombon azt a rengeteg férőhelyet, mindig olyan drága a piacon úgyis...Mi tévő is legyek így?:cry:

19. rybar49

rybar49 Fórumelemző

szia
    lehet haladni a gyopáron úgy is, hogy nem költesz valós pénzt a játékra, példának erre itt vagyok én. sose vásároltam az általad felsoroltak közül semmit. a játékot az indulásától játszom (gyopáros) jelenleg a 39-es szinten vagyok. tanulmányozd át az ismertetőt, 1 próbát megér. amennyiben a fanyalgás lesz az erősebb, hagyd abba, ha meglátod benne a kihívást, folytasd. senki sem tud adni tuti receptet, hogyan csináld. a tapasztaltabbak esetleg abban tudnak segíteni, hogyan ne csináld :)) én azt tanácsolnám, sose siesd el, nem kell azonnal kiváltani, amit a játék felkínál. majd más azt fogja tanácsolni, azonnal váltsd ki. te meg majd a saját bőrödön megtapasztalod, kinek volt igaza. jó játékot.

Utoljára szerkesztett: 12.8.24
    kutyaszálló, Kincső52, feki13 és 6 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Végül is Neked kell döntened... A Gyopár egy önálló, a farmhoz csak lazán kötődő játékelem. Egész más a játékrész "filozófiája", mint a normál farmé. Véges a pajta kapacitása, és nem kapsz TP-t minden tevékenységért, azaz a haladást csak kis mértékben tudod siettetni (főleg sok itt töltött idővel, kisebb részben pénzzel támogatva - kizárólag pénzzel nem boldogulhatsz, de a pénz jelentősen hatékonyabbá teszi a tevékenységeidet).
    A kapcsolat kétirányú. Egyrészt farmos javakat emészt fel (és nem csak a pajtában lévő felesleges növényeket, állatokat, faterméseket és terményeket, hanem fákat és ólakat is). Másrészt viszont a Jégszarvas dekor és a két felhő, amit az 5., 10. és 15. szint elérésekor kapsz, sokat lendíthet a farmon. A Napraforgódomb csak később jön, és ahhoz, hogy teljesen a birtokodba kerüljön, sokat kell ott tevékenykedni.

Ha a farmos haladásod most fontos Neked, - szerintem - még egy kicsit érdemesebb kivárni. Váltsd ki a Tölgyön, amit hasznosnak vélsz, és szedj össze egy megnyugtató pajta- és/vagy CSP-készletet - a Gyopárhoz sok minden kell a pajtából. Ha a farmon elfogyóban vannak a rövid távú céljaid, váltsd ki a Gyopárt, és újra lesz valami újdonság az életedben.
    Másrészt viszont a Jégszarvas dekor, amit az 5. szint elérésekor kapunk, lényegében két naponta 100% bónuszt ad a fatermésekre - nagyon nagy segítség, nem utolsósorban a mamutfáknál. A két felhő magas TP-bónuszt ad, ami gyorsítja a farmos haladásodat. De ha még tele sem raktad a dekoros területeidet, akkor inkább előbb arra lenne érdemes koncentrálni.

Szóval van érv mellette is és ellene is. Neked kell eldöntened, mit csinálsz, de ha kiváltod, érdemes a magad ítéletét meghoznod róla. Ne hagyd, hogy a negatív kritikák befolyásoljanak. Ismerd meg, alakíts ki egy rutint, próbáld ki, Nálad hogyan működik. Ha belevágsz, a 15. szintig mindenképpen érdemes elvergődni, még ha nem is tetszik.

Sauvage, kutyaszálló, maszilva és 17 más kedveli ezt.