Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, hogy a Gyopárvölgyben elért 22.szint milyen ajándékot ad! Megjelent, csak véletlenül becsuktam és nem tudom, mi volt a képen

peter1022 kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Itt meg tudod nézni, mit tudsz fejleszteni, feloldani a 22 szinten.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

Az erdő területén tudod a kövi szintet feloldani és a jelvények kapacitását tudod növelni.

peter1022, farmerSS, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  3. csendi1

csendi1 Fórumprofi

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi :)
    Kár, hogy nem folytatódik itt tovább a szinttáblázat, szívesen megnéztem volna a 40. szint követelményeit is. (tudom, hogy van másik link ahol láthatom, de jó lenne egyben látni az összeset :) )
    PS: Még van egy kb fél szintem addig amíg befutok oda és döntök a játékom folytatásáról vagy abbahagyásáról a gyopáron. Értelmét nem sokat látom, nem szeretem a szélmalom harcot..
    [​IMG] vagy [​IMG]

A játékmesteren múlik.

Utoljára szerkesztett: 9.9.24
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Fel van szabdalva a fórum:oops:
    Sok változás jó lenne...:music: Gyopár ügyben erős lassítás tapasztalható... Cukorka vásár ritka mint a fehér holló...
    S a 41. szinttől a megrendelők igényei erősen változtak.... Ami akár jó is lehetne, ha a felreppenő miatt elhasznált gyorsítók miatt felszaporodott termést lenne hova tenni.... Uh nem nyeli el... a megrendelők csak a felreppenőből telhetelenek...
    Eredmény... lassabban de kb ingyen haladok... a cukorka vásárláson kívül....8)
    Ebből is igyekszem kihozni a legjobbat;)

peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Éppen 10 napja léptem át a 40-re és ahogy ígértem, itt a vége....xDxD, viszont van egy nagy bibi, ami napi 1-2-szer beléptet a gyopira, mégpedig, hogy a 40. szint elérése előtt még hibádzott 11 ezer gyopár tépé és a munkások és minden más is lejárt.
    Nem akartam félúton abbahagyni, kézzel viszont nem aratok, így megvettem mindent, amiből még hátravan jó egy hétre való segítő.
    A fáson szép lassan elkopott minden fa, lejárt az "életük", és a helyébe mindnek ment az alpesi barack, a növényesen meg a rózsa.
    Jelenleg ott tartok, hogy a faanyagok, alap-gyak.-minőségi: 266-88-36 db. van legyártva, de már megint 200 felett vannak a fatuskók.
    Megrendelőket eddig úgy-ahogy kiszolgáltam, ha adtak a tépé mellé fát vagy javakat, de volt hogy semmit se tudtam adni, mert amit kértek, az már ki/elfogyott.xD

Még jó 1 hét van hátra a munkásokból és akkor végleg kilépek innen, de ha netán egyszer-valamikor visszatudna csábítani a BP egy eget rengetőxD dologgal, akkor teli készlettel/pajtával vágnék újra bele. :cry:

peter1022, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia!
    Köszi, erre majd figyelni fogok, hogy kapkodjam a lábamat a munkások és egyéb kényelmi szempontok miatt.
    A 40. szintű raktár és területbővítéseket megcsináltad még?

Északi Erdő (I-7)

Napraforgódomb 3. bővítés
    Egyéb
    (+150)

Anyagok előállítása
    (+250)

peter1022, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Igen, mindent, sőt a Raktárban is bővítettem talán 2 vagy 3 dolgot. A kettő az biztos !xD
    A szotyidombom pont jó, ahogy van! Teli van mamutokkal és +-os dekorokkal.
    Nem volt olcsó ez a 150 kockányi terület, de ennyi belefért a keretbe.

peter1022, Sali~*.*, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Köszi szépen, hogy megosztottad amit elvégeztél. Kb én is így tervezem a gyopáros játékom jövőjét :)

peter1022 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Nagyon imádom a megrendelőket, mert mindig azt kérik ami pont nincs raktáron.
    Letermeltem 200 alpesi sárgabarackot és összesen 800 amerikai bükk makkját - amiből már csak 486 mert inkább bedobtam az átalakítóba - és természetesen meggyet és vörösfenyő tobozt kérnének amiből van 20-20 db raktáron, csodás tervezés. :)

A 7-es szintet már egy örökkévalóságnak érzem, és hol van még a vége... vagyis legalább az értelmes dolgok (felhők, szotyidomb).
    Elég egyoldalú a vonzalom, a gyopár akarna engem én viszont nem akarom őt de a jutalmak valamennyire húznak, csak nem értem miért...

11. gelu59

gelu59 Haladó

Sziasztok ! 14 -dik szintet elértem, ha jól emlékszem kaptam Alpesi felhősort, ezt hol találom ?

farmerSS kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Még 1 szintet lépned kell !

Alpesi ösvény felhősor - Gyopárvölgy 15. szintjétől

• Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorai
    • Jutalom:
      • Több TP/BTP a betakarításokból mindenhol és a tenyésztésből is, Bónusz: 1.000%, Hatóidő: 06:00 óra
    • Nem tematikus felhősor, 10 db 1x1-es dekor helyezhető rá.

-ágianyu33-, Swartsch, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  13. PaySkin

PaySkin Fórumszaki

Sziasztok!

Megemelkedett a farmon az üzemanyag ára, ezért drágább lett a borostyán, nem is kevéssel?

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Végre kicsit fel lehetett tölteni a cukorka készletet
    nem állandósul az ár.... 27/50 váltakozik... még nem jöttem rá miért... hogyan... mitől függően...
    ami pozitív... 35 borostyánért sem kér többet 50 aranynál...:music:

15. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nem tudom növelni a kapacitását az "anyagok előállítása" résznek, 800-ról kellene 1000-re. de nem engedi. Rendelkezésre áll a műkertész jelvény is. Kérnék egy kis segítséget. 24. szinten vagyok.

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ahhoz a fejlesztéshez 2 db 2. szintű műkertész jelvény kell. Ha ez megvan - ugye, nem kevered össze az arborista jelvénnyel? velem előfordult... -, és mégsem sikerül, egy segítségkérő topikba menj farmnévvel és ID-vel.

https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324697
    Anyagok előállítása
    Maximum tárolási kapacitásSzükséges Bölcsesség jelvény típusaSzükséges bölcsesség jelvény számaSzükséges Alpesi szint
    550--1
    800Arborista jelvény - 2. szint112
    1000 Műkertész jelvény - 2. szint 2 21
    1200 Arborista jelvény - 3. szint 3 27
    1350 Műkertész jelvény - 3. szint 2 32

maszilva, vihence, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Sziasztok!

A 42. szint küszöbén állva még mindig homályos a jövő.... :music:
    Az 50. szintig oké...8) látom a komótos haladást.. :wuerg:s ott feldereng a megálló számláló:oops:
    Leginkább a kihívás hiányzik...8) Jó lenne ha valaki meghallaná;)

18. kati63

kati63 Járnitanuló

Sziasztok. segítséget kérek a 8-as szintre léptem beadtam 11000 barackot de nem engedett új területet kiváltani pedig kiírta

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a beadott barackkal Arborista jelvényt tudtál készíteni, s ezt a jelvényt kell a terület kiváltásnál beadnod. Ne a heverésző bagolyra kattints, hanem melléje a földre.
    Ha nem jársz sikerrel, akkor kérlek, gyere Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával. A Gyopi csevegő nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

42. szinten 3 téren állós feladat nyílt ki...:music: semmi kihívás nem volt bennük:wuerg:
    Most csacsink vár a 45. szint elérésére:oops: Remélem nem ez a kihívás a dologban...:D
    Komótosan haladok tovább;)

farmerSS kedveli ezt.