Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gabihusi

gabihusi Fórum-zöldfülű

Volt csillagom, belevágtam. El sem kezdem. Nem is értem. Nem is érdekel. Boldog lennék viszont, ha lemennénk a "föld alá". Mondjuk, egy pincelabirintusba, vagy barlangba. Egekben járunk a felhőkön át. Menjünk le a föld alá. Ezt a "Gyopár" akármit pedig dolgozzátok át! Ennek így semmi értelme!!!!!!!!!!!!

szabolcs711999 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha már belevágtál, akkor érdemes legalább az 5. szintig eljutni, mert ott kapunk egy dekort, ami a Farmra van jó hatással, a Fák terméseire.
    Ne ijedj meg attól, hogy elsőre nem érted, ezzel szerintem mindannyian így voltunk.
    Az 5. szint eléréséig megismered a területet, aztán még mindig dönthetsz úgy, hogy nem érdekel, abbahagyod.
    Az első lépésekről itt készült egy gyűjtés, még akkor amikor indult a Gyopáros terület:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-43#post-1293080
    Fontos dolog, hogy itt nem gumifalú raktár, amit termelünk, készítünk, azt fel is kell használnunk.
    Itt a haladást ATP pontokban mérik, amit a Megrendelőktől kapunk, illetve az Újrahasznosító indításával, s becsatlakoznak majd a Főtéren állók (Alice és Füles Karcsi) küldetéseinek teljesítései is.
    A Gyopárvölgy ismertetőjét itt találod, s érdemes a felületen a kis videót is megnézni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    Sok sikert, ha mégis belevágsz!

A Játékkal kapcsolatos új ötleteidet pedig ebben a topikban várjuk:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/
    További jó játékot!

Sali~*.*, Tittie, vihence és 3 más kedveli ezt.
  3. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Nem értelek!El se kezded,nem is érted,nem is érdekel,de nem jó a Gyopár,dolgozzák át.
    Majd ha elkezded, érdekel és érted is,ráérzel az "ízére" és még talán meg is szereted idővel!

vihence, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tegnap letermeltem buggyant barnának kicsivel több mint 1100 avarvirágot...:oops: Remélem ma másra lesz gusztusa... :music:
    :inlove::inlove::inlove:

-PANKU- és tompaker kedveli ezt.
  5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok. 19-s szinten vagyok, de egy felhőm van, jégszarvasom nincs...

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egészen biztosan megkaptad a dekort, amikor elérted az 5. szintet.
    Kérlek, gyere egy Segítségkérő topikba (a Gyopár csevegő nem alkalmas helye ennek a kérdésnek), Farm név és Farm ID megadásával, s megnézem, hol bújkál a dekorod (vélhetően már kihelyezted valamelyik területedre).
    Megértésedet köszönöm!

vihence, Swartsch, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  7. tompaker

tompaker Törekvő

Szia!
    Miii? :eek:1100?:eek: Az tényleg buggyant,o_O 40 mag legalábbxD. Akkor nekem még könnyű dolgom van 800 rózsa, 500 vargánya.;)Mekkora 42. szinten a mag kapacitás? Mert az nincs jól kiírva az ismertetőben.:p

8. -Holdfeny-.

Szia!

84 magot tudok tárolni... + a készító részen 4*10... de még soha sem volt tele...
    Az avarvirág és a rózsa ma is menő... de ma legalább vegyesen...:p a többi mag meg vár.. a jobb sorsára....:D

-PANKU- és tompaker kedveli ezt.
  9. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. Az a kérdésem, hogy eddig hétvégén IRINA ADLER 4 feladatot kért, ma is reggel még igy volt, most este már csak kettöt kér. Kérdés: Miért? üdvözlettel. zsóka56 ID: 1412578

10. -Holdfeny-.

ATP szempontból mindegy mennyit kér... ugyan annyit kapunk;)
    Én sem bánom ha csak 2 tételt visz;)

-PANKU- kedveli ezt.
  11. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm a választ. A szintlépésekhez azért jó ha minnél több ablakot kell teljesiteni, igy is kevés a tp amit adnak, nagyon lassú a szintlépés, legalábbis nekem. Üdv. zsóka56

12. -Holdfeny-.

Lassú... ez biztos..:music:
    Sajnos a cukorka is kevés:(
    Nálam úgy tűnik nem tart ki a szintlépésig:wuerg: Ha sak a játék mester nem küld mentőövként... akciót:inlove:

-PANKU- kedveli ezt.
  13. Csaba957

Csaba957 Rutinos

De még milyen lassú, pláne akkor amikor az átalakítóból 1200 pont helyett csak 400-at kapsz.
    És ez nem egyedi eset.
    Éppen ezért már nem érdekel a haladás, ha már ennyire hülyére veszik a játékosokat.
    A megrendelők is ha túl sokat kérnek, vagy olyat ami nincs készleten, bizony üres kézzel távozhatnak.
    Így költeni sem kell annyit rá.

14. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Ha jól emlékszem, akkor Irina mindig legfeljebb három terméket kért. Felteszem ez azért van, mert nála kimarad az "egyéb". És igen, van, hogy csak kettő lesz abból a háromból. Hol így, hol úgy.

15. -Holdfeny-.

Ma én is 400 Atp-t kaptam..:music: De már nem érdekel..:oops: Ha lesz cukorka azt megveszem... a többit meg simán tudom nélkülözni;)

Nálam a rózsa és az avarvirág a sláger... A világon nincs annyi faanyag amiből elő tudnám állítani...o_O De már nem zavar...
    Biztosan nem jutnak halló fülekhez a panaszaim... :oops:
    Fizető játékos volnék... de én tudok fél pénzel is játszani... sőt ingyen is...:p Jól hat a Le... om tabletta...8)

-PANKU-, Bokalmgazda és Netudki50 kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Volt itt már linkelve, de nem tudom merre, amire felhívtátok a figyelmemet, hogy a játékostársaink összeszedték a tudnivalókat a gyopár elejére. Ha valaki tudná merre keressem megköszönném!
    Emellett még egy kérdés, Alice Gambarst 5. feladat 2. részénél vagyok. Oldj fel egy rúnát: Alpesi sárgabarackfa 5. Mi ez az 5-ös szám? Simán a soron következőt kell feloldanom avgy 5-öt kell feloldani? Katyvaszos vagyok vele :D

17. -Holdfeny-.

5 rúnáját kell feloldani az alpesi baracknak;8) szóval az összes alpesi barackhoz tartozót;)
    pill hozok linket....https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    ohh te nem erre gondoltál... bocsiiii

-PANKU- kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Erre gondolsz ?

https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-43#post-1293080

19. -Holdfeny-.

-PANKU- és farmerSS kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

farmerSS és -Holdfeny-. kedveli ezt.