Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Szia!
    Szezonális, majd gondolnak egyet és akkor meg nem győződ termelni.
    Nálam gyakran kérik.
    Viszont most a virágkoszorú nem kell a kutyának sem, nem győzöm törölni,
    pedig anno nem volt az a mennyiség ami el nem fogyott volna.

Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A virágkoszorú nálam is törlésre kerül egy ideje...:music:
    minél több növényünk és fánk lesz annál nagyobb a szórás...8) Néha eltelik 5-6hét is úgy hogy egy egy tételt nem kérnek egyszer sem...8)

3. Tittie

Tittie Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ma reggel volt nálunk ilyen a táj ;)

kmandy, DetoX666, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Megkérdezhetem, hogy reggel milyen időjárás volt a gyopáron?
    Már hetek óta nem nagyon lépek fel a gyopáromra, egyszerűen örülök, hogy megszabadultam tőle. Néha, ha eszembe jut felmegyek, jelvényeket gyártani, de már nem játszom ezzel a területtel amióta elértem a 40. szintet.
    Nálam a viharos időben jött elő ez a kép, gyanítom, hogy nálad is. :)

DevilMókus és Tittie kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Néha előfordul, hogy ilyen...:music: De sajnos semmi jelentősége nincs:wuerg:

Tittie kedveli ezt.
  6. Tittie

Tittie Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nálunk már most, az otthoni táj ilyen hajnalban :)

kmandy, Kuzdern, DetoX666 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

csodaszép lehet:inlove:
    folyamatosan növényt termelek...8) döbbenet, hogy milyen lassan gyűlik a 3. szintű növényes jelvények...8):wuerg::wuerg:

DevilMókus és csigusz10 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor én alaposan félreértetettem amit írtál. Azt hittem a Gyopárodban jelentkezett ugyan az a grafikai hiba, mint nálam :)
    Feltételezem, hogy a magas hegyek között élsz, ahol ilyenkor már eshet a havas eső vagy a hó.
    Van szépség abban, hogy eltűnnek a színek ez tagadhatatlan, de én inkább az ősz színeit szeretem :)
    Ma megnéztem a gyopár erdőmet, nekem nagyon tetszik ilyen beérett állapotukban. Igazi őszi képet sugároznak.
    Ami még nagyon tetszik az az, hogy végre eltűnt a beékelődött bagoly "aki" megszakította a fák sorát.

DevilMókus, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  9. imifiu

imifiu Aktív író

Azt kéri Füles Karcsi ! Használd 5 sebességnövelő ... Nos ha arra a kék dzsangára gondol, akkor már azóta 1000-et elhasznátam ,de még mindig kéri o_Oo_O:D

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A sebességnövelőt az előállítási helyen tudod használni a termelés felgyorsítására. Rakéta az ikonja, amint azt láthatod is a pajtádban, az Elhasználódó fülön.

Sali~*.*, aida2330, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  11. imifiu

imifiu Aktív író

Adok neki rakkettát, köszi! :D

.barbi1. és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Nagyon lassan halad a 43. szint... de a jelvény gyártás még lassabb:wuerg:
    még az is előfordulhat, hogyelőbb lépek szintet, mint hogy kész lenne az elegendő jelvény... ami a szinten felhasználható...:music:

13. házimama70

házimama70 Utánpótlás-írogató

üdvözlöm
    Nem értem hogy kel használni sebességnövelőt . Meg van a rakéta , de használni nem tudom .

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A termelési helyeken tudod a termelés felgyorsítására használni. Pl. beteszel egy adag fatuskó->faanyag átalakítást, majd a jobb oldalon, ahol megjelenik, látod a rakéta ikont. Ha rákattintasz, kevesebb idő kell az átalakításhoz. Használhatod az Előállítási helyen (ahol a fákat/növényeket állítod elő), és az Átalakítóban is (ahol a faanyag, humusz, ... készül).

Sali~*.*, Swartsch, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. házimama70

házimama70 Utánpótlás-írogató

köszönöm meg van

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    Alice elköszönt a térről... Karcsi meg vár a 45. szintre...:music:

17. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nagy nehezen elértem a 25. szintet a gyopáron. Azt szeretném kérdezni, hogy a napraforgódombon mit érdemes kirakni?
    Illetve azt is kérdezném hogy hogy lehet gyorsabban haladni a gyopároson. Köszönöm ha valaki válaszol, vagy tippeket ad.

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok a Napraforgódombod birtokba vételéhez. Ha rákattintasz bal oldalon a láda ikonra ott látszik, hogy itt ki lehet rakni, pld. fákat, ólakat, dekorokat. Döntsd el mit szeretnél, mi a célod.
    A gyorsabb haladás a gyopároson sok féle lehet. Egyik ilyen lehetőség a valós pénz befektetés. Cukorka, gyorsító, szuperek, /hajtass növényt, hajtass fát, instafa, növényszinkronizáló stb/ vásárlásával.
    Azt tudjuk, hogy itt ATP. csak a megrendelők kiszolgálásával, illetve az Átalakítóban az Újrahasznosítással érhető el. Tehát minél többszöri kiszolgálás eredménye, a több ATP.
    Ez történhet cukorkával, illetve FA. kiváltásával. Hogy gyorsabban tudjunk termelni, megrendelőket kiszolgálni erre valók a gyorsító szuperek. Persze meghatározó lehet még a játékra fordítható idő.
    Ha előfizetsz a Segítőkre naponta kapsz ajándékot, mindkét részen és már azt is tudjuk, hogy a gépi aratással több Egyéb pld. ásó, gereblye, borostyánkő, virágkosár, stb. felröppenő lesz.;)
    Dönts elképzelésed, céljaid szerint.:) Sok sikert, szerencsés játékot kívánok.

Utoljára szerkesztett: 25.10.24
    maszilva, pecanegra1976, jucus100 és 3 más kedveli ezt.
  19. DicIst

DicIst Utánpótlás-írogató

Üdv! Lehet, hogy én maradtam le valamiről, -igaz nem is olvastam végig a 795 oldalt- de nem értem, a kerek kerékre miért nem lehet gyopáros ajándékot feltenni? Olyan sok felesleges -már-már dühítő- "ajándék" van rajta, beleférne némi gyopáros is! (főleg atp)

20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Mi adja leginkább a virágkoszorút és a gombakosarat? Hiába a hosszú, egyszerűen sosincs elég.
    A többit szórom ki, hogy elférjek, abból meg semmi nem elég.

Sali~*.* kedveli ezt.