Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csdávid8

csdávid8 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nálam a gyopárvölgyben az átalakítóban 5 perc-30 perc-4 óra-8 óra az átalakítás ideje viszont a barátnőm farmján : 2,5-15-2ó-4ó . Az elöállító helyen szintén nála mindennek a fele az idő. Mit kellene tennem hogy nálam is így legyen? Köszönöm!

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A prémium plusz előfizetés része az, hogy az előállítási helyeken feleződik az előállítási idő (bár ezt úgy fogalmazza meg, hogy dupla annyi cuccot állít elő...): https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

3. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Prémium plusz gazda kiváltásánál feleződnek az idők.

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-., Fätum és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

E nélkül a felzés nélkül, borzasztó lassú lenne a dolog...:music: Persze lehet rakétázni is a gyorsítás kedvéért...8) De talán prémmel olcsóbb...;) Még sohasem számoltam utána...:wuerg:

-PANKU- kedveli ezt.
  5. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Sziasztok! Eljutottam a 23. szintre, Elfogytak az óljaim, a növényeim, amiket kér az előállító. Itt abba is hagyom a gyopárt. Azért kattintsak még többet, hogy a rendes farmom legatyásodjon??? Semmi előnye nincs, hogy csinálom! Szerintem vegyék ki a játékból, mert nem idevaló! Az eveneteknél kérnek visszajelzéseket (pontokban) De jó lenne, ha szöveget is lehetne hozzáírni, hogy miért annyi, amennyi. Mert bizony a játékteret szűkíti minden event, pedig van erre külön terület. A malom is lassú ráadásnak beteszik, hogy még ott keverjünk malomterméket is az eventekhez. Lehet ezek miatt abba hagyom az egész játékot inkább!

-Holdfeny-. és Fätum kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Szia!
    volt idő mikor arra panaszkodtunk nincs hova tenni az ólakat és fákat... most van hova tenni... ez sem jó:music:

Nehéz mindenki kedvére tenni!:wuerg:

-PANKU- és Swartsch kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Nem tudom mióta játszol, de a gyopár miatt ne hagyd abba a játékot. Hagyd a gyopárt, és csak akkor lépj be, ha van hozzá kedved. Semmit nem tesz hozzá a normál játék menethez. Amikor 2022-ben bevezették, rögtön ignoráltam, mert egyből átláttam (nem csak én vagyok így ezzel) hogy időrabló, pénznyelő, lassítja a farmos előrejutást. A Bahama szerethető, bár az sem tesz hozzá a farmhoz, de legalább nem vesz el tőle. De a Gyopár nem ilyen.

1,5 évig nem játszottam, nagyjából egy hónapja kezdtem újra játszani, és a gyopárral kezdtem. Nagyon az elején járok 6. szinten, a cél 10. szint a felhősor miatt. Ha az meg van, elértem amit akartam, és a továbbiakat, majd szépen lassan.
    Azt csináld a farmon amihez kedved van, és ami örömet okoz. :)

zebrina04, Swartsch, tavirózsa1 és 6 más kedveli ezt.
  8. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Én nem találtam felhősort! :D Hol keressem és mi adja?

Bocsi, de azért durva,, hogy 3400 pont kell a max. zöldüzemanyag előállításához, egy tyúkól értéke 0.09!!! 37777 tyúkól kellene hozzá, ha nem akarok neon ólakat, vagy ritkaságot beadni!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.25
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Pedig kettő is van. 10. szinten, és a 15. szinten. Az ismertetőből hoztam.

Alpesi rét felhősor - Gyopárvölgy 10. szintjétől

• Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Több TP vagy BTP a jutalmazó tárgyaknál, Bónusz: 1.000 %, Hatóidő: 06:00 óra
    • Nem tematikus felhősor, 10 db 1x1-es dekor helyezhető rá.
    Alpesi ösvény felhősor - Gyopárvölgy 15. szintjétől

• Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorai
    • Jutalom:
      • Több TP/BTP a betakarításokból mindenhol és a tenyésztésből is, Bónusz: 1.000%, Hatóidő: 06:00 óra
    • Nem tematikus felhősor, 10 db 1x1-es dekor helyezhető rá.

Swartsch, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  10. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Köszönöm szépen! Észre sem vettem :)

Fätum kedveli ezt.
  11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nagyon szívesen :) Na. Ugye, hogy ugye? Ha 23. szinten vagy, akkor már mind a kettőt beüzemelheted. Keresd meg a felhősoraid, és használd őket. Hajrá :)

12. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szia. A zöld üzemanyagból kell a legkevesebb, Nálam legalábbis szinte észrevehetetlen. Most kipróbáltam, 68 pontyhoz egy kakapó ólat és 4 hiúzüreget raktam.
    De ha a maximumot akarod vehető ólakból előállítod és jó darabig nincs vele gond.:)

Én közel 2 hónapja kezdtem a gyopárt de neon ólakat és ritkaságokat eszem ágában sem volt beadni csakis beszerezhető olyan ólakat amelyekből amúgy is van egy regement a pajtában.

GA-BI-O-Farm, Fätum és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    A narancs ólak, ha még 10 évig csinálom a Gyopárt, akkor is még marad pár db a pajtában.

14. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Én már az összes sárgámat beadtam, már nincs olyan, ami felesleges lenne. Lehet, hogy nem vagyok még olyan magas szinten, mint te :) A tyúkólat csak azért írtam, hogy lássuk az ár/érték arányt. A ritkaságoknak van elég magas értékük és a teliholdasoknak. :(

lovardatanya kedveli ezt.
  15. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Amúgy nálam sem favorit a gyopár de az 5. szinten lévő dekorral nagyot fogtam, mivel mindíg van kirakva nálam erdő és alaposan megnöveli a termés számát ráadásul szokatlan módon, egész napra (minden másnap)!
    A 10. szinten lévő felhő is meg lett, majd jön a következő 15.-en most hamarosan lépek a 13-ra. Ahogy Fätum írta néha járok arra (de naponta többször is pár percre) annál is inkább mivel csak a sárgabarack és meggy fákkal viszem az egészet, persze + az átalakítóban a 200-at adó opcióval, azt szinte mindíg adja mindkettő. És ahogy visszább írtam van 1 minimum célom a 25. szint a tizen mamutomnak. Szerintem mindegy mikorra van meg nem szándékozom ennél többet ezen a területen tartózkodni de így is haladgat. Ha elolvasod a gyopáros fórum-topikot láthatod, hogy amikor 2 évvel ezelőtt belevágtak sokan, csakis hónapokig panaszt lehetett olvasni de mégis vannak már a 40valahanyadik szinten is.
    Ja és a vevőket kiszolgálom amikor van mivel ha nincs otthagyom.:)

Fätum, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Jogos... :music:
    Én a kerékről potyogott dolgokat pakolom be..8)
    Egyenlőre nem vagyok hijján semminek... pedig hosszú évek őta dekorozok;)
    37777 tyúkól....:oops:bakker ezt így még nem is néztem....:oops::wuerg::eek:o_O

-PANKU- kedveli ezt.
  17. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

növény területnél be lehet valahogy állitani hogy vetésnél szint rend szerint rendezze alabból

18. -Holdfeny-.

Esetleg a kedvencek sorban tudsz rendszerezni...

-PANKU- kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    bár felvetésed, amire reagálok, ebben a topikban OFF, de mivel nem tudom jó helyre átvinni, itt reagálok rá. Kérlek, a jövőben figyelj rá, hogy adott topikba az adott témában írj! Köszönöm!
    Már többször leírtuk, írhattok szöveges értékelést a pontszámokhoz az eventek értékelésénél, ha kevés pontot adsz, akkor a Panaszládában van lehetőség kifejteni, hogy miért adtál annyi pontot, miért nem tetszett Neked az adott esemény.
    Ha meg sok pontot adsz, akkor a Csevegőben leírhatod, hogy Neked miért tetszett. A visszajelzéseket (akár pozítiv, akár negatív) pedig továbbítjuk az eddig megszokott módon a Központ felé - ezt is már többször leírtuk.

S hogy ne legyek itt teljesen OFF - írok az elfogyott óljaid kapcsán is, bár már többen is válaszoltak. Sárga ólakat, narancs ólakat a Kerek kerékről is sokszor pörgetünk, és a sárga ólakat CSP-ért is tudunk venni a Piros kosár alól. Szerencsére ólakat csak a Zöld üzemanyaggyártáshoz kell beadnunk, abból meg nem használunk el olyan sokat. Növényeket is tudsz vásárolni a Piros kosár alól, a piacon is ki lehet fogni olcsó ajánlatokat.
    De természetesen a Te döntésed, hogy folytatod-e a ténykedést a Gyopáron, vagy sem. Egyik játékelem sem kötelező - Mindenki az alapján játszik, hogy számára mi nyújt örömet a játékban.
    További jó játékot Neked is.

20. -Holdfeny-.

halihóóóó:music:

cukorka nélkül keserű pirulának tűnik a gyopár... Az összes tároló és a hócipőm is tele a helyzettel...:wuerg:
    Így borzasztó lassan lesz meg a teljes szotyidomb:music:

-PANKU-, katimami51 és DetoX666 kedveli ezt.