Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. piros53

piros53 Fórumlakó

Köszönöm ha segitesz.Igen pont ez van nálam.Nem tudom hogy kell képet késziteni.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Ha pont ez van Nálad, amit mutattam a képekkel, akkor minden rendben a farmodon, nem kell képet készítened.
    (De ha érdekel, szeretnéd megtanulni, és átjössz az egyik segítségkérőbe, akkor leírom Neked.)

Mint írtam, a játék a Kerti margaréta feloldáshoz 3-as szintű jelvény kér, s majd a növény 2 utolsó fejlesztéséhez kér 4-es szintűt, ami az 55. szinten lesz gyártható.
    Az még odébb van, mert a gyopáros jelenleg az 50-es szinten van kész.

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    ,,Ibexvakaró"
    lettem :music: 35.szint pipa xD

nagymami2, kmandy, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok:inlove:

pici területet kaptál a szotyidombon;) használd legjobb belátásod szerint8)

Kíváncsian várom mikor érkeznek az 53. szint utáni dolgok... talán elérem az új ismertető előtt:p

Kuzdern kedveli ezt.
  5. damien

damien Haladó

Sziasztok!

Hol találok egy táblázatot az átalakító működési idejéről?
    Mintha megduplázódtak volna az átalakításokhoz szükséges idők.

6. -Holdfeny-.

:eek:o_O
    táblázattal nem tudok szolgálni... de 8-32-40 órás újrahasznosítók vannak...8)
    ha pedig a humusz és egyéb átalakítókra gondosz... ott duplázódhattak, ha eddig volt előfizetésed... s nem újítottad meg...

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Lejárt a Prémium plusz előfizetésed.

Sali~*.*, -ágianyu33-, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A normál átalakító idők 8 órásak. prémiumtagsággal 4 órásak.
    Az ismertetőkben nincs megadva termelési helyeken érési idő, mert az alapban attól függ, hogy mit indítasz el benne.

A Prémiumtagságról szóló tájékoztató említi meg, hogy adott idő alatt dupla mennyiségű tárgy kerül előállításra. Ez a mondat úgy érvényesül, hogy Prémium plusz előfizetéssel feleződik a termelési idő a Gyopároson.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

Nem járt le véletlenül a Prémium plusz tagságod?
    Síma prémiumod még lehet, emiatt érzékelhetsz csak a Gyopáron változást.

Kérlek, ha kérdésed, problémád támad, akkor egy Segítségkérő topikot keress fel a Fórum főoldalának közepe táján.
    Esetenként hamarabb kaphatsz ezekben segítséget.
    Sőt, ha hozol ide farmnevet ID-t, akkor ránézünk, mi a helyzet.... :)

Sali~*.*, -ágianyu33-, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szerencsére már az 53. szintig számol a számláló...
    A Diófa láthatlan...xDxDxD s mást nem is lehet fejleszteni bővíteni az 51. szintem...
    A térenálló várakozik az új növényre... de legalább a számláló számol...

10. damien

damien Haladó

Sziasztok újra!

Mivel többen is válaszoltatok, ezért nem címzem egy személynek a választ, de itt köszönöm mindenkinek.

Az előfizetésem, június 11.-n fog lejárni. De mivel nem találtam mást, ami okozhatja a gondot, ezért lemondom azt és megrendelem újra. Minden más megmaradt, csak az előállítás idő lett 4 óráról 8 óra.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem mindegy, hogy Prémium, vagy Prémium Plusz előfizetésed van. Ahhoz, hogy az átalakítók fele idő alatt végezzenek, a Plusz kell. Lehet, hogy ez utóbbi lejárt, és régebbről maradt alap prémiumod él még. Nézd meg; de ha így van, nem kell lemondani semmit, csak előfizetni a pluszra.

Dolphin, Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

valamikor régen... amikor bejött a prém+ mint választható csomag... s a sima prém még aktív előfizetés volt... simán meg tudtam venni a prém+ szolgáltatást... de ugye a 2 nem működik egymás mellett... ezért a sima prém ideje a prém+ ideje utánra tolódott...
    hosszú idő volt mire elkopott a sima prém előfizetés, mert viszonylag pontosan újítgattam a +-os-at...

13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Már bezártam a fórumot, de muszáj voltam vissza jönni...
    3x32h átalakító: 3x8db temérdek fatermmés...
    Hagyjuk már ezt a szerencse dolgot, mocskosul unom a tré beállításokat!:wuerg::wuerg::wuerg:

14. -Holdfeny-.

Nehéz megszokni:oops:
    Sajnos időről időre kapunk ilyen finomságokat...-.-

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem már felugró sem jön a szintlépésről. Még jó, hogy észre vettem, hogy egyel nőtt a szám. :) Álmos is lettem. :D

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Nálam is nagyon takarékoskodik a rendszer az üdvözlettel. Sokszor kimarad és csak a csík ürességéből veszem észre, hogy jéééééé léptem...
    Hogy mit kaptam, vagy mit kell teljesítenem az adott szinten az Enciből kaparászom előxD:cry:xD még jó hogy az van :D

Rizstej, feki13, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  17. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

A mai napon egy nagy mérföldkövet értem el: upload_2025-6-6_10-27-50.png
    Remélhetőleg alpesi rózsa magját sem kell többet ültetnem. :D

Othep, Kuzdern, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Gratulálok:inlove:
    Az 51 szinten 691-es téételeken viszik a megrendelők a rózsát...;) van mikor többszörözvexDxDxD

gyuszti0000 kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Hali. Én leálltam vele, folyton gombát kért. Az nekem is kell :) Menjenek a bótba :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

érdemes kipróbálni, hogy amikor itt az ideje a megrendelő érkezésének akkor ne legyen olyan növén a földben amit nem szeretnél adni... sőt ha lehet készülőbe se legyen olyan mag... érdekesség az elkészült magot fát szerinten nem figyelik a megrendelői beállítások... Így 90 százalékban ekerülhető hogy olyant kérjen amiből kevés van...
    persze lehet ez csak nálam vált be...:music:

kincsembogaram67 és Othep kedveli ezt.