Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

A 31. szinten hasítok. xDxD Meg van a Szotyidomb. Ja és a napokban kaptam meg a Szibériai vörösfenyőt. Huncutok a megrendelők.
    No de vagy odaadom amit kér vagy nem. A TP. olyan szinten minimális, hogy talán az életem végéig nem szerzem a területeket. :D
    Nyanyókás üzemmódban haladok előre.
    Jó játékot kívánok minden gazdának.

Zsuzsikan, böbe764, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

"Gleccserpucoló" lettem. 40. szint elérvexD
    Gombát nálam sem kapnak a megrendelők;)

3. tnagy59

tnagy59 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sok minden van amit nem értek, de végre megtaláltam ahol tudok írni és kérdezni pl. a gyopárvölggyel kapcsolatban. Nem sok időm volt farmozni, nagy nehezen összejött a 2500 csillag kicsivel több is és be akartam váltani, de nem adja a gyopárvölgyet, mert mi mindent kell még ehhez begyűjteni hogy elérjem a célomat? ha valamire szükségem lenne mint például a horrorparadicsom meg a tikitotem hol tudom beszerezni? És miért olyan rettenetesen hosszúak a tenyészidők? És miért kell annyi terményt termést stb beadni nem beszélve az állatokról? biztos a profiknak megy ez de én csak műkedvelő vagyok. Arra számítottam, a Gyopárvölgy befogad minden fát ólat és ott majd lehet termelni mindent. Ha erre valaki tud válaszolni nagyon megköszönöm.

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A területre történő belépéshez el kell érnünk a fő farmon a 98. szintet.valamint ki kell váltanunk a Bölcs Tölgynél fa tetején lévő Gyopárvölgy elnevezésű runát, melynek költsége 2500 csillag.

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Horrorparadicsomra és Tikitotemre nem lesz szükséged a Gyopárvölgyben.
    A Gyopár valamennyire összefügg ugyan a farmmal, de nem tudsz rajta farmos termelést végezni.
    Bár sokat felszívnak az Átalakítói a fölösleges farmos cuccokból.

A Gyopárvölgy kiváltásának nemcsak a 2500 csillag a feltétele, hanem a 98. farmszint elérése is, és valószínűleg az a rúnád sincs kiváltva, vagy az előtte lévők, amelyek szintén feltételei a Gyopárvölgy kiváltásának.
    Kérlek, olvasd el az ismertetőt, és ellenőrizd, megvan-e minden, ami megkívánt a kiváltáshoz: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

A többire, hogy miért ilyen hosszúak a tenyészidők, miért kell ilyen sok minden, nincs ismert válasz. A Cég így döntött, és kész.
    A tenyészidők csökkentésére van sok lehetőség: rúnák a Bölcs Tölgyön, bónuszok, stb.
    Ezekben eligazít a Bónuszlexikon: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/

A farmozás néha elég bonyolult lehet. :)
    Ha bármilyen kérdésed van, főleg, ha sok és összetett, valamelyik segítségkérő topikot keresd fel a fórum főoldalának közepe táján:

upload_2025-6-8_20-30-29.png
    Legjobb, ha ilyenkor hozod magaddal a farmneved és az ID-számot, is, hátha szükség van ellenőrzésre is.

Dolphin, tnagy59, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  6. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Gratulálok,nekem ez még annyira van,mint Makó Jeruzsálemtől!:p

Othep kedveli ezt.
  7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Én azt szeretném megtudni, hogyan lehet több ásót szerezni a papucsbokor előállításához, mert kb. szökőévente 1x ad egy darabot, és most nagyon kellene.
    Köszi az ötleteket, várom nagyon ;)

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A türelmes aratáson kívül, hozok számodra két meglátást a játékosoktól:

,,A minél gyakoribb munkásokkal történő aratás sok felreppenőt eredményez."

,,Ha előfizetsz a Segítőkre naponta kapsz ajándékot, mindkét részen és már azt is tudjuk, hogy a gépi aratással több Egyéb pld. ásó, gereblye, borostyánkő, virágkosár, stb. felröppenő lesz."

Valamint segíthet az is, ha nem várod be, amíg az összes ládában beérik a virág, hanem kézzel learatod, amilyen gyakran csak tudod.

Ezek megfigyelések, nem pedig hivatalosan megerősített tények, de talán segítenek.

Kitartás, eljön majd az az idő is, amikor ásóból is rengeteg lesz, sőt felesleged. :)

9. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én épp ma reggel lepődtem meg, hogy milyen sok felröppenőt kaptam, pedig egyszerre és kézzel arattam le a növényeket. Gondoltam írok, hogy meg tudja-e valaki erősíteni, hogy már a kézzel egyszerre aratott növények is annyi felröppenőt adnak mintha géppel aratnánk. A felettem írt hozzászólásokból gyanítom, hogy nem így van, továbbra is érdemes learatni a növényt amint beért, nem javasolt megvárni míg mind a 4 beérik.
    Az ásófelesleget meg tudom erősíteni, 90 darab alá nem tudom (törlés nélkül) csökkenteni pedig amihez lehet papucskosbort használok.

-Holdfeny-., -gyöngy-581 és Othep kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én is észrevettem, hogy a kézi aratásnál több minden fajta felröppenő jön néha, ha olyan a kedve a rendszernek.

Naponta 2-szer használom a munkásokat aratáshoz, napközben mivel a sorok között avarvirág van ami + termést ad a vele szomszédos növényeknek kézzel aratok, hogy ne hogy kivegyem az avarvirágot is.

Soha sem szoktam azt figyelni, hogy melyik érett be, hanem megvárom amíg minden beérik. Nekem nincs felröppenő gondom, nem is nagyon volt, sajnos inkább törölnöm kell, mint várni rájuk. Általában a 100 feletti létszámot szoktam törölni, ha jelzi a rendszer, hogy gond lenne.
    Ha egy ágyásba belenyúlok és ott marad az éretlen növény, akkor nem tudok mást vetni helyette és ez engem zavarna. Persze lehet, hogy ez csak az én mániám, de üsse kavics felvállalom :D

Hoztam egy képet is a mostani kertemről :)
    Az avarvirág közé kankalint vetettem.

Utoljára szerkesztett: 9.6.25, 14:00
  11. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Szia. Nekem papucsvirág kellene, ahhoz pedig ásó... ami oly ritka, mint a telitalálat a lottón :( most vettem munkásokat, kipróbálom, hátha bejön...olyan lassan haladok a gyopárral, valami félelmetes :(

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia!
    Sajnos én is így érzem, lassan annyi időre lesz szükségem 1-1 szint kipipálásához, mint amennyi idő alatt átviszem a farmot egy másik szintre :(
    (talán holnap átlépek a 46.-ra, ha a BP és az átalakító is úgy akarja :D, még 1000 atp-m hiányzik hozzá)

Utoljára szerkesztett: 9.6.25, 18:53
    Kuzdern és Zsuzsikan kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Mivel keveset vagyok, kevés időm van termelgetni, így sokszor a gombát bent hagyom, hogy másból nagyobb legyen a szaporulat.
    Annyira már nem vonz, mert ahhoz hogy mindenből halmozzak, 36.szint után már többet kéne itt lenni. Hát én nem vagyok fizetett farmoló. :DDD A legrosszabb esetben is óránként rá kellene néznem. Na nekem annyit nem ér, van nekem elég dolgom. Ha tudok lenni csinálom, ha nem nem.
    Már a rendszeres kiszolgálásról is leszoktam. Ha belefér ide is jövök, ha nem csak eventnövényes föld és csókolom :D
    Sőt már olyan is előfordult, hogy napokig nem szedtem le semmit, csak az eventest. Belefáradtam, nem látom értelmét.

Samborg, Zsuzsikan, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

mostanság nekem is kevesebb az időm...:music: de ez csak játék:inlove:

15. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

No, én meg a 21-s szinten küzdök :) :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia!
    Szép Alpok béli napsütéses reggelt kívánok :)
    Meglett a 46. szint. De az átalakító cserben hagyott 400 atp-t és egy csomó hajtass fát kaptam tőle... :( 1200 pont helyett.
    Viszont örömmel írom le, hogy hónapok óta most kaptam előszőr felugró ablakot a szintlépésről. Ennek örültem, nem kellett az ismertetőben bujkálnom a szint miatt. Területet fejlesztettem, lett 4 új fahelyem, de minek? Erre majd rájövök menet közben :D
    PS: Alice elment, hiányozni fog a segítsége. Nélküle még unalmasabb lesz a játék.

Utoljára szerkesztett: 10.6.25, 06:48
    Zsuzsikan, feki13 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Szia,
    Én is teleraktam az UH-t mind a 3 rekeszt, hajtass fából meg annyi van, mint a nyavalya.. most azon filózom, h meggyet, vagy sima barackot, ill. vérbükköt ültessek-e..

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Az előtte lévő rúnákat kiváltottad már a tölgyön:music:
    sok felreppenő:eek: mundjuk panasz nincs nálam sem... de ásót azért szívesen fogadnék;)

Zsuzsikan kedveli ezt.
  19. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Ha a főtéren a megrendelő kér a játéktéren 12 db papucsvirág mag ültetést, azt egyszerre kell, vagy lehet úgy, ahogy jön ásó, legyártom, és kiteszem?
    Köszi a választ :)

20. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Nem kell egyszerre ültetni, lehet részletekben is.

Zsuzsikan kedveli ezt.