Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos nem ide érkezik fejlesztés... továbbra is láblógatás és gyűjtögetés következik...

PaySkin kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum ezredese

Ma mérhetetlenül szemtelen volt az átalakító, 3/3 10db termelést segítő "vacak" jutott nekem....

joti54 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Ez hozzám jöhetett volna... mert ide 0 atp-t hozott... s még egyebet semxDxDxD 3 db 40 órás átalakító nem hozott semmit az álló számláló miatt:pxDxDxD:cry: vicces ez a farm:p

feki13 kedveli ezt.
  4. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Szia!

És még mindig nem tudjuk, mi is lehet pontosan az a számsor, de ezért írtam a pletyisbe, hogy nekem nem passzolt a logikátok alapján a gyopárhoz :) persze a matematika csodákra képes, akár lehetett volna az is, amiket írtatok :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

de tudjuk.... úgy tűnik baha fejlesztés lesz... benne van a naptár előzetesbe... :music:
    kb kizártnak tartom hogy a szeptemberi hónap ide hozna bővítést:oops:

6. PaySkin

Igen, ezt láttam és olvastam is, de én itt a konkrét dologra gondoltam, hogy azon belül mit is jelenthet :) gyopárra volt ötletetek, hogy ha az 53-hoz adjuk...

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

A 27 ide is illett volna... de ez nem ide jön most:wuerg: pedig olyan jó volt róla álmodozni... :inlove:

Most töltögetem az elhasználódó tárolót... ha megtelik elüggesztem a játékot... ezen a játék téren... Játszani jó:inlove:

PaySkin kedveli ezt.
  8. PaySkin

Ne tedd, én a 33. szinten vagyok és jól jönnének a megtermelt javak, vagyis szívesen fogadom őket tőled :D be is írom az ötletesbe, hogy lehessen nekem küldeni őket.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Még odébb van... 2200 nál tart a telítettség... s csak cukorkát veszek, de azt mindíg:p Szóval az 5500-as limit még vár némi munkát... ez ilyen ingyen gyűjtögetés, napi 1-2 bekukkantással a gyopáron...

Apropó eszembe jutott egy játékmesteri hiba.... 8)
    a Téren álló Karesz Atp-t is ad az 53. szint elérése után ... 1800 at... de a számláló áll... ezt nem szabad begyűjteni mert elveszik:wuerg:
    Az átalakítónál nem zavar... mert zsákba macska... s játszom...:D

Ha a szomszédban lennél... pottyanna cukorka hozzád is:p

feki13 kedveli ezt.
  10. magyarilona

magyarilona Utánpótlás-írogató

Jó napot mindenkinek. Szeretnék kérdezni a gyopáros völgy ismertetőjét hol találom meg? Szeretném átolvasni. Köszönöm a választ

11. -Holdfeny-.

Az általános leírást az alábbi linken találjátok:
    Ismertető

12. magyarilona

Köszönöm a válaszod

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. magyarilona

Sziasztok.Az a gondom a gyopáros völgyben, hogy nem tudok előállitani almafát. A hetedik szintet értem el a fához megven amiből előlehetne állitani de csak a növényt engedi pedig az még nincs feloldva így nem tudok haladni. Ha valaki segíteni tud megköszönöm.

14. -Holdfeny-.

Ha az erdőből lépsz be a fa készítéshez akkor ott a barackfát tudod először készíteni... ott a legördülő menűnél tudsz választani, de almafa az nincs....

15. magyarilona

Köszönöm már rájöttem hogy rossz névenírtam a fát. eddig azt termeltem így jutottam el a hetes szintre de most csak a növényt engedi csak. Gondolkozom rajta így feladom mert a haladás így nem lehetséges. Köszönöm a választ

16. -Holdfeny-.

Tudsz váltani fa és növény között a legördülő menűben...
    Ne add fel... segítünk ha elakadsz;)