Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Nincs egyikre se bevált "recept"

NévHol? / Miből?Felhasználás
    FőkulcsMinden Gyopárvölgyi területen (jelenleg az Északi erdő és Alpesi kert) / Minden tárgyból (amely időzítővel rendelkezik)Újabb termelési helyek feloldása
    BorostyánkőÉszaki erdőn / Minden fábólAlpesi megrendelők kérhetik
    Virágzó ágÉszaki erdőn / Minden fábólAlpesi megrendelők kérhetik
    GyümölcsszedőÉszaki erdőn / Minden fábólEgyes fák előállításához szükséges
    MetszőollóÉszaki erdőn / Minden fábólEgyes fák előállításához szükséges
    Virágkoszorú Alpesi kertben / Minden növényből Alpesi megrendelők kérhetik
    Gombakosár Alpesi kertben / Minden növényből Alpesi megrendelők kérhetik
    Kerti gereblye Alpesi kertben / Minden növényből Egyes növények előállításához szükséges
    Kerti ásó Alpesi kertben / Minden növényből Egyes növények előállításához szükséges

2. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

hát akármilyen fát rakok nem lesz , eddig nem adott =D meg kellene próbáljak csak meggyfát ..

farmerSS likes this.
  3. banfijosti

banfijosti Aktív író

Szia, ugyanígy járok a "gyümölcsszedővel", én sem kapok egyet sem.

4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Szia, no, én meg azokat dobom a kukába, annyi van belőle.... mindig valamiből hiány van, nálam most ásó

5. niciromann

niciromann Aktív író

sziasztok BUÉK ID52612973 niciromann vagyok.
    Hogyan tudok hozzáférni a Gyopároshoz? meg vannak a csillagok ,de még valami kell hozzá??
    köszi a választ.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mint mindenhez a Tölgyön: az előző rúna. Csak sorban lehet beadogatni a csillagokat a Tölgyön; mutatja, mely rúnák aktiválhatók.

Sali~*.* and -ágianyu33- like this.
  7. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ha Játékostársunk segítsége nem volt elegendő, akkor gyere kérlek egy Segítségkérő topik-ba, s benézünk Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* likes this.
  8. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

hat en ugy voltam hogy elerem a 25 szintet es nem csinalom tobbet-.--.-de mindenap jatszok tovabb rajtaxDxDxDlassan haladok vele is:inlove::inlove:

Sali~*.* and Zsuzsikan like this.
  9. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én pillanatnyilag állok az 53 pályán várom a folytatást

apa9154 and joti54 like this.
  10. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Én még csak a 29-s elején tartok... nem egy F1 a gyopár ;)

Sali~*.*, apumbiapa and feki13 like this.
  11. Chate-farm

Chate-farm Fórum hercege

Nagyon lassan haladok a Gyopárral, a 31. szint elején állok.
    Kb. a 27-28-29. szintnél jött 2 feladat a főtérre: fejlődj a 33. szintre és a legmókásabb (??) fejlődj a 42. szintre. Na ezt, biztos a közeljövőben nem fogom elérni :(

12. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)
    elértem a 37. szintet és nem találom, hogy itt mit tudok kiváltani. Ebben szeretném kérni a sgítségteket :)

Kuzdern and farmerSS like this.
  13. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

14. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórumgróf

Szia
    Én is itt járok. Vicc az egész, hogy ott van a két munksó, akik adnának feladatot, de ha az egyik az, hogy érd el a 42. szintet, akkor az olyan, mintha nem is adna semmit. Miért van ennek így értelme? A másik csak a 33. szintre invitál, igaz, az se lesz kész hetek alatt!

15. khzoli

khzoli Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Gyopárvölgyhöz nem találok ismertetőt. Szerintem egy sorcsapás hetes szinten vagyok. De semmit nem tudok haladni. Nem lehet rúnákat feloldani, pár barackfát tudok szüretelgetni (ha éppen nincs tele a raktár) Új fát nem lehet termeszteni. csak felidegesítem magam rajta.
    Ha valaki tud topikot hozzá, hátha valamit nem jól csinálok,azt nagyon megköszönöm.

16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

GYIK - Gyopárvölgy - Általános tudnivalók | Farmerama HU

17. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Itt ne keress értelmet semmiben mert az nincs.
    Szerintem a programozók időnként azt se tudják, hogy mit csinálnak.
    Én a Kerti margaréta fejlesztésénél akadtam el mert 4 csillagos műkertész jelvény kellene hozzá amit csak az 55. szinten lehet elérni.
    Jelenleg az 53-as szintig lehet haladni.
    Na most azt a programozót aki ezt így kitalálta nem akarom dicsérni, de nem is nagyon lehet.

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

mikor odaértem én is bosszankodtam miatta... de rájöttem erre is hat a le.arom tabletta...
    majd ha elérhető lesz ... oda is pipa kerül...:music:

Sali~*.* and genka53 like this.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Akkor ehhez az rendszertelenséghez csak halkan és csak annyit: időnként odaültetném egyenként őket, hogy még súgni se tudjanak egymásnak. Majd azt mondanám, nah drága fiacskám, akkor mutasd be az alkotásod, játszogass, talán észreveszed a hibát.;)
    Mivel a Gyopárvölgy nem szalad egyenlőre sehová, a játékosok sem. A játék nem sürget, maradhat mindenkinek a saját megszokott ritmusa, tempója. Sok sikert kívánok magunknak!;):)

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nyitnának egy új fórumot... és ott kérnének segítséget...
    A panasztopikon meg szét röhöghetnénk magunktakxDxDxD