Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem tudod kivágni a fát, az azért van, mert nem fér be a raktáradba a fatuskó és/vagy a gyújtófa. Nézz be a pajtába, és használj fel abból, amiből sok van. A fatuskóból készíts faanyagot. Ha a zöld üzemanyag tárolód van (majdnem) tele, akkor viszont törölj belőle; semmi szükség több százezer darabra.
    A Gyopár sajátossága, hogy nem halmozhatunk fel tetszés szerinti mennyiségeket semmiből, limitált a pajta rekeszeinek mérete. Csak annyit szabad termelni / előállítani, amit fel is használunk.

nagymami2, miniowl, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  2. Bonzó1945

Bonzó1945 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kíváncsian várom, a pletykák között megjelent képek valósággá váljanak... :inlove:
    Jó lesz újra naponta többször hasznosan tevékenykedni, mert jelenleg, csak a városi projektek miatt jövök:music:

4. Bonzó1945

Sajnálom, hogy már megint zavarok, de ez a gyopáros nekem nem megy.3 alkalommal teljesítettem a falu főterén a 2. feladatot, előállítottam a 6 minőségi humuszt. Ennek ellenére nem fogadta el a rendszer, ezért nem tudom a feladatot teljesíteni. A farm neve: Bonzó1945 ID: 17508698. Előre köszönöm a segítséget.

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha elolvastad a küldetés követelményeit, akkor rá kell kattintani a zöld színű OK gombra és onnantól kezdi számolni a rendszer a legyártott jelvényeket.
    Megtetted ezt?
    Ellenőrizd kérlek, hogy kérdőjelet látsz-e a figura feje felett.
    Ne feledkezz meg róla, hogy új küldetésnél szükséges "leokézni" a feladatot, mielőtt teljesíteni kezdjük.
    Ilyenkor a felkiáltójel kérdőjelre változik a figura feje fölött és mindaddig "?" , amíg nem szállítjuk be az összes igényelt dolgot.
    Jelen esetben a 6 db Minőségi (két csillagos) humuszt. (Alice Gamsbart 4. küldetésére gondolsz, ugye?)

Ha nem ez a probléma, akkor kérlek, valamelyik Segítségkérő topikot keresd fel a Fórum főoldalának közepe táján.​

nagymami2 és farmerSS kedveli ezt.
  6. Bonzó1945

Köszönöm a választ, a kérdőjel ott van és a másik 2 feladatot elfogadta a rendszer. 3 alkalom sikertelenség után nem tudom, hogy mit kellene csinálnom. Marad a segítségkérő topik.

7. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Próbáld meg úgy, hogy 6 alkalommal állítasz elő minőségi humuszt, akár egyesével. A csúszkát úgy állítod be.
    Valamikor csak el kell, hogy fogadja.
    Segítségként mutatom képpel. A 2 **-os a minőségi humusz, a csúszkán ahol most áll, 1 db-ot tudsz előállítani, a következőn 10-et, majd 18-at.
    A 3 ***-os a luxus humusz előállítása.

Utoljára szerkesztett: 24.1.26
  8. apumbiapa

apumbiapa Rutinos

Sziasztok !

Érkezett egy változás a játék vissza jelzésébe. Alul lent jobbra a felugró ablak ami tájékoztat minket bizonyos mennyiségekről annak színét feketéről pirosra váloztatták:( nekem nem tetszik.

lili12467 kedveli ezt.
  9. stefano0606

stefano0606 Fórumlakó

Sziasztok :)Miért van az a gyopáron hogy van 4 terület szabadon és nem engedi hogy fát ültessek ,holott előtte fa volt csak beérett és ki kellet vágni.. de most a helyére nem enged ültetni ,Köszönöm ;):)

De jó semmi nem válaszol itt sem kapok segítséget.. hát köszönöm a nagy semmit , vár az ember mint a hülye gyerek hátha valaki ír ennek a hülyének.. de órák óta semmi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.2.26
  10. -Holdfeny-.

Szia
    Ha van elkészült fa a menüben... akkor próbálj takarítást csinálni... 8)
    Esetleg hibásan működő fa nem látszik.... :music:
    Nincs jobb ötletem.... sajnos...

Kérj ellenőrzést a hiba topikban...

Sylja kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Senki sem tud Neked erre a kérdésre látatlanban válaszolni. Mégis hogyan? Légy szíves, menj egy segítségkérő topikba, add meg a farmnevedet és az ID-számodat, és kérj ellenőrzést. Egyikünk sem varázsló...

-ágianyu33-, Sylja és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Szerintem mindenki ezzel van elfoglalva:
    Valami titkos a Játékban

Nincs ötletem, miért nem enged fát ültetni. Ha a ki-belépés, frissítés, takarítás nem oldja meg a problémát, akkor inkább segítségkérő topikban jelezd farmnév és ID-szám megadásával. Ott gyakrabban járnak Moderátorok, akik rá is tudnak nézni a farmodra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. stefano0606

stefano0606 Fórumlakó

Muszáj voltam így kérdezni és lás csodát rögtön 3 is tudtak írni,,, és akkor el tudok indulni.. de azt gondoltam mivel gyopár topic így lesz helye a kérdésemnek. de nem megyek akkor a segítségkérő...

14. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Megvan a bűvös 30-s szint ;):);)

Swartsch, lili12467, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    rosszul gondoltad, hogy itt kérsz segítséget.
    Ez valóban a Gyopáros csevegője, s mint minden Csevegő topik a tapasztalatok megosztására szolgáló hely, illetve általános kérdések feltétele is lehetséges az eseménnyel kapcsolatban, amit Játékostársak a tapasztalatuk alapján, vagy az Ismertető segítségével meg tudnak válaszolni. Kérlek, a jövőben mellőzd azt a stílust, amit utólag írtál hozzá a bejegyzésedhez, mert egy csevegőben nem reagált senki 1-2 órán belül az írásodra!
    A Hibák, problémák jelzésére, illetve olyan segítségkérésre, amihez Moderátori ellenőrzés szükséges, mert nem általános a kérdés, hanem Farmhoz kötött, azzal minden esetben a Segítégkérő topikokban kell jelentkezni, Farm név és Farm ID megadásával és a probléma leírásával. A Moderátorok az oda érkező kérdésekre lehetőségük szerint mielőbb adnak választ (24 óra a hivatalos válaszadási határidőnk).
    Időközben kaptál is már választ az ott megírt jelzésedre, de úgy éreztem az itteni bejegyzéseidre is reagálnunk szükséges.
    További jó játékot!

-gyöngy-581, fairmike, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
  16. stefano0606

stefano0606 Fórumlakó

Csak tudod az ember sokszor nem tudja hova írjon , volt már hogy leteremtették az embert mert nem jó helyre írt, ezek után az az ésszerű ha abba a topikba ír a ami leközelebb áll a témához nem ? Igen tudom mindig választ kapok és segítséget is a kérdéseimre . ami mindig meg is oldódik. További szép napot ! :);)

17. -Holdfeny-.

Ha gyors mod választ kívánsz akkor hiba topik...
    Ha taktikai tanácsot szeretnél akkor az adott téma topikja a célravezető...
    Persze sok sok játékos privátban is válaszol ha a levélcímére írsz...:music:

18. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórummogul

Örülök,hogy végre a gyopáron is lesz végre valami!
    Egy problémám van ezzel kapcsolatban.
    3 hónapja az 53. max. szinten vagyok.Ha nem számolja az alpesi TP-t,akkor nem sok értelmét látom.
    Előbb a szintemelést kellett volna végrehajtani!

Boccio71 és farmerSS kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Nekem több problémám is van.
    Az event nem ad alpesi tépét, viszont ha 4 napon át a hűtőbe pakolok, akkor mit adok a gyopáros megrendelőnek ?
    Még 54 ezer ATP kell az 50. szinthez, a Napraforgó domb utolsó darabkájához.
    Azt se tudni, milyen gyakorisággal tér majd vissza az event.
    Ha meglesz az 50, akkor majd talán eventezek is egyszer, úgy is azt írták, hogy visszatérő lesz.

feki13, Enikő65 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Cicamica0928

Cicamica0928 Utánpótlás-írogató

Nem tudom, hogy jo helyre irok-e? De nehany evig premium gazda voltam es kaptam termelesi segitöket a gyoparoson. nehany hete premium pluszra valtottam. es tegnap eltuntek a termelesi segitök. Mi lehet az oka? Van valakinek valami ötlet? vagy hol tudhatom meg? Irni akartam a supportnak, de se angolul se nemetul nem tudok annyit, hogy a problemat le tudnam irni. nevem Cicamica0928 , ID 22408613 Segitseget megköszönöm elöre is.