Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hát én itt még nem tartok, most megyek és kipróbálom a csúszkát, talán nálam is hajlandó lesz működni :)

2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Én is követtem a leírást, egyenlőre ott tartok, hogy bármit szeretnék keverni a válasz
    UPSZ szerverhiba:wuerg:

Kuzdern, DevilMókus, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Aratsz, hátha jön felröpi. Kapsz fatermést is. Ezeket odaadod a megrendelőnek, akitől ATP-t kapsz. Ezzel tudsz szintet lépni, amivel új területhez, új fákhoz, új képességekhez jutsz. Bizonyos szinteken van dekor meg felhő jutalom, ami jó a farmnak, de hogy ezen túl mi célja lesz, még nem tudom. Ebben Wolf-nak tökéletesen igaza van, ha azt akarják, hogy foglalkozzunk vele azután is, akkor valami farmos visszahatásról kell gondoskodni, különben öncélú az egész.

4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Ha jól értem ólat kell beadni, hogy legyen kannám?

Halvány lila gőzöm sincs az egészről. Miért nem azt írja ki, hogy mit csináljak, amikor rámegyek egy akármire?

Na valami elindult, de nem fogok itt ülni mellette.

zelda1956, DevilMókus, stb_farmer és 2 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én ebben egy célt látok : Végre lesz értelme a sok felhalhozott növénynek és állatnak erre a területre .
    És a sok ólat is bele lehet dobni .

Hogy aztán eme rengeteg dolog megtérül e nem tudom , mert délután 4 óra óta , este 8 ig gyártottam 6 db fát , és az asszony már mérges rám , mert nem foglalkozom vele .

hóóvirág, Domos52, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Folyamatosan F5-özni kell, nálam is szerverhibát írt. Aki csinálja az eventet, azoknak is, mert nem jelzi, ha beért a növény. Tiszta káosz van, nem kellett volna 2 eventet egyszerre berakni. Az F5-ös gombomat nemsokára ki kell cserélni.

zelda1956, DevilMókus, vihence és 8 más kedveli ezt.
  7. Goran

Goran Fórum bárója

Aki már a csúszkáknál tart vigyázzon, hogy fent van 1-2-3 csillagos szakasz, ne menjetek bele a két csillagosba, mert ott magasabb szintű terméket kaphattok, mint amire most még szükségetek van. Ha olyat kaptok majd későbbi fáknál tudjátok felhasználni.

zelda1956, hóóvirág, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  8. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Az F5-re csak mérgesen ránézek és frissül a rendszer magától. Vagy nem.
    Miért is kell ezt így...

Domos52, DevilMókus, vihence és 2 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Beérett az egyik fám , és meglett a 7. fa . :inlove:

DevilMókus, maszilva, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nekem most 2 termelés elindult, egyelőre 1-1et csináltam. Semmi más értelmét nem látom, élvezetet sem találok benne, mint hogy kattintsak, megértem kiválasztani a hozzávalót és hogy fogyjanak a farmterületeken megtermelt javak.
    Ennyi. Meg várogassak, toporogjak itt. Na nem, köszönöm nem kérem. Ez engem nem érdekel és időm sincs több rá, mint amennyi időmet elveszik a területek.
    Hajrá, aki lát benne fantáziát :)

DevilMókus, szida57, stb_farmer és 4 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

Az üzemanyagoknál a legelső éri meg a legjobban, ott kapunk a legtöbbet az értékeinkért. Csakhogy két és fél percenként be kellene gyűjteni... Ki van ez találva...

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

És holnap kezdődik a csere nap is ..........

13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Én már legyártottam egy csomó humusz , szerintem többet is mint kellene de valamiért mégis nullát mutat :) nem tudom megépíteni a fát . Mi a csudát csináltam rosszul ?

Kuzdern, Sali~*.*, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Szia!
    Arra figyelj, hogy a csúszkát legfeljebb a 4. szintig húzd, különben nem alap humuszt kapsz, hanem minőségit vagy luxust. Ezt mutatják a csillagok a csúszka felett, illetve látod alatta is, mit kaphatsz. A szerszámkészletnél ugyanez...
    A másik probléma, hogy ha az Ácsműhelyből mész a Fűrészmalomba, majd a begyűjtés után vissza, akkor nem mutatja. Ki kell lépni a műhelyből, majd vissza.

hóóvirág, zsoxxya, DevilMókus és 11 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Mennyi a fatermés pajtaértéke , nem találom . :cry:

A másik , hogy már 2 fát is learattam teljes érési állapotban , és nem kaptam érte ATP-t . :cry:

Jó , tudom , ismertető olvasás . :cry:

Szerintem ez jó dolog , ha valamit 2 percenként kapsz . :D

stb_farmer, juliannakoczkas és Melan kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

Csak a megrendelőtől kapsz ATP-t, aratáskor nem. Az értéket pedig látod a pajtában. De a megrendelő darabra kéri.

hóóvirág, DevilMókus, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  17. Goran

Goran Fórum bárója

Kilencig meglesz még két beérés, ma még szeretnék egy megrendelőt kielégíteni :p

HéricsBáró, -W-595-, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam a megrendelő kér 1 virágzó ágat és 60 alpesi sárgabarackot. Ezért kapok 10 db ATP-t. Hááááát.

DevilMókus, -W-595-, Anulu73 és 6 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jóóóó Reggelt!
    Nálam is ezeket kéri.Megérős,nemde? xD

DevilMókus, -W-595-, stb_farmer és 2 más kedveli ezt.
  20. Goran

Goran Fórum bárója

vagy-vagy lesz az

stb_farmer, juliannakoczkas és kukori80 kedveli ezt.