Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hat rá de a csatni helyét foglalja el, ami szintén gyémántrekeszes.
    Aratás előtt kell aktiválni

Utoljára szerkesztett: 3.3.18
    inanna11, imi010, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  2. fabatka

fabatka Fórum hercege

NEM ! Valaki szárnyra röppentette, és a pletyi elterjedt. 350 folyamatos óra alatt érik be, 2500 csp,
    A két aktív teliholdas közt nagyjából letelik. Ha Kacsázod "rekord " termést arathatsz- HAVONTA- egyszer !xD:D

Swordfish, taga1, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Már én is félrebeszélek.:(
    Aratás előtt kell aktiválni:)

Swordfish, inanna11, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok, a gazzal szépen haladok, holnap estére össze is jön a 11100 db, de felröpiből még csak 341 db van :wuerg: ma estére is 8 órás növényt ültetek és holnap estétől meg folyamatosan, amíg össze nem jön a 855 felröpi. Nekem rendelkezésre áll a teljes gombaerdő is, de még így sem egyszerű :oops: Még rengeteg idő van, ezért nem aggódom, de elismerem, hogy meg kell dolgozni a felhőért... Drukkolok mindenkinek, akik hajtanak a felhőre. Hajrá, sikerülni fog! :)

ildiko44, Swordfish, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én meg aggódom. :D Most arattam a 8 órás gazt és 24 felrepit adott 1 területre.

6. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Az bizony kevés :wuerg: holnap este majd elkezdek számolni, addig nem bosszantom magam :)

Swordfish, genka53, imi010 és 4 más kedveli ezt.
  7. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok ittis hátt ittis nehezen jőn a felrőpenő de halladok velle bár nemártana ha dulán adná a felrőpit kőnyeb lene az evet bár ez csak állom szép állom de jutok még jutok egy terűlletel hátha bár igyekszem a tőbi gobás mezőt meg szerezni kőzben reméllem halladok még halladok midekinek jokis szellemeskedést :)

Swordfish, genka53, juhosjuc és 10 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Én most beraktam egy 6 órást démonival, az éjfélkor érik be, addig kipöckölöm a szememet, de az már teljesen látszik hogy sz.trágya nélkül ezt nem fogja tudni senki megcsinálni aki hétfőtől dolgozik. Én is csak mentem ami menthető.

Marika312, gyuluska, taga1 és 17 más kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Velem akkor kegyesebb, a 2 területen az event növény adott 28 db-t.

Marika312, Swordfish, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez valóban így van. Egy eventet valóban így kellene belőni. A gond csak az, hogy ezt neked kell. Akik jól csinálják, mind így lövik be. A taktika maga a belövés.

Az jó lesz, mert én már el is felejtettem.

Most, hogy így mondod! Megnéztem. Nekem mindegyik egy zöld pipát adott. Kár, hogy nincs dohányom.

Akkor Te nem fogsz hozzá levelet írni ugye? Úgysem adnád fel!

Utoljára szerkesztett: 3.3.18
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hoztam egy friss, ropogós hírt:

>>KATT IDE<<

U.I. Végigjárom az anyagokat és mindenhol átírom a dátumokat hamarosan.

marcsi152, times84, ljanika6 és 30 más kedveli ezt.
  12. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Köszönjük az infót! :)

Ehhez már csak a felröpik dupla jóváírása hiányzik ;)

marcsi152, ljanika6, Rebcsok és 11 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Nem fogok levelet írni, de miattad mégis tollat ragadtam. :D
    Úgy alakult hogy még a 11 órát se várom meg, mert nagyon hív a csicsímanós ágyacskám.:D A tervem felborult, de oda se neki. :D

Cakát mindenkinek.
    Szia Beko. Ez most egy nagy + jel a Bp-nek és nektek is hogy jeleztétek. Így már talán meg lehet csinálni.

marcsi152, hóóvirág, ljanika6 és 19 más kedveli ezt.
  14. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

REMÉNYKEGYŰK BENE HOGY MEG LEHET IGY TALLÁN én igyekszem ahogy lehet jol jőn az az egy nap plusz még megis lehett kitugya :)

ursa11, Rebcsok, brekkencs. és 9 más kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Nagyon vacakul adja. Nem is figyelem igazán, mert a lelki békém fontosabb, csak menekülök előre. A kis farmokról ne is beszéljek, ott jó, ha 1-2 kitehető meglesz. A hosszabbítással itt talán végzek. Mondjuk, ha nem, az sem akkora baj, a felhő nem nélkülözhetetlen...

marcsi152, Rebcsok, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia.)Én azért nem kezdtem bele a kicsin, mert nem jók a kitehetők, ezért meg nem fogok kézzel aratni napokig. Gyűjtöm a gazdaköriből a munkásokat és amikor lesz valami jó event akkor aktiválom.

Rebcsok, Cyra65, gyuluska és 9 más kedveli ezt.
  17. zebraful

zebraful Fórumelemző

Mivel alig haladok, taktkát váltottam. Először végig megcsinálom az ezüstöket, majd a kitehetőket, ha mindez megvan, akkor már érdemes - némi áldozattal is - ráhajtani a felhőre. Egyelőre nem látom a végét.

Rebcsok, Swordfish, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Eddig 400 felröpim jött. még kell 465.
    A szomsziknak barkácsot küldök, mint eddig.
    Aki még nem tudja, meg fogják hosszabbítani az eventet. Ez több szempontból is probléma. Egy bűnrossz event még tovább tart, és nem értenek az eventkészítéshez. Újraértékeltem őket:

Hátborzongató vacsoracsata2018.03.02-7Hátborzongatóan sokat kér.

csúnyabácsi, times84, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  19. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jó reggelt mindenkinek!
    Az este még 6 db felröpi hiányzott ahhoz hogy kiszedjem a zombis kitehetőt.
    Na mondom mivel ha hosszút ültetek,akkor elég ha 10 órakor ültetem el,ugyis a hosszú csak 8 órás....
    ültettem 3 órás növényt még 10 ig beérik,az ad majd vagy 10-12 felröpit,és igy megvan a kitehető.
    Beért!....adott két területre 4 db felröpit...:wuerg: nem lett meg a kitehető! xDxD Röhej!!!!!
    Most hogy 24 órával meghosszabitották az eventet jobban jön a felröpi is? :music:xDxDxDxD
    Persze ez költöi kérdés volt!!! xDxDxDxD

vica1961, ljanika6, Rebcsok és 11 más kedveli ezt.
  20. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Szerintem az nem érdemleges, hogy "bűn rossz event" mert gyakorlatilag majd mindegyik mostanság az. Inkább az a lényegesebb, hogy az eventkészítésnél fel sem merült, hogy a hosszúérésű az max. 8:00 ami csökkenthető jelentősén érésügyileg és mivel a hely korlátozott időtartamban jelenik meg havonta ezért aki csak teheti csökkenteni fogja így bizonyos időpontokban (munkanapok) lesznek üresjáratok amivel esetleg pont annyi felröppenő esik ki, hogy lecsússzon valaki a végkifejletről (ez azért is érdekes, mert az alap farmon kalkulálnak az érésidő csökkenésekkel).
    Szerintem a legnagyobb probléma, hogy mikor a user kér 1-1 alkalommal hosszabbítást akkor meg sem hallják mikor meg a saját "figyelmetlenségük" később rájönnek ciki van akkor még azelőtt, hogy bárki is megemlítené bedobják a "mentőövet" hosszabbítás címszóval. Elgondolkodtató, hogy a user kap hosszabbítást az event befejezéshez a a "játékmester" kap esélyt arra, hogy a vezetőség a befejezett user stat. esetén ne jelöljön neki ki egy új irányvonalat (az ajtó felé)...

hóóvirág, Sali~*.*, ljanika6 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.