Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hátborzongatóan kevés merőkanál reppen fel....:mad:

2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Én is nagyon messze állok a késztől. A felhőre hajtok, kitehető pedig annyi lesz, amennyi és valamikor biztos megvehető, vagy cserélhető lesz a rávaló. Valószínű, hogy a BP-nél is ez a cél, hogy valamilyen módon vásárlásra ösztönözzenek. Sajnos egyre messzebb kerülünk a korrekt adok és kapok arányától. Szerintem egyre kevesebben játszunk ( most is pirosan villog egy 140-es szintű szomszédom csíkja) és a bevételt szinten kell tartani.

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nemes gesztus. Mindent kiválthatnék, de nem lépem túl a kitűzött célt. A felhő marad.

4. fabatka

fabatka Fórum hercege

Ez csúcs, a mai nap mondása!!!:DxD:D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 4.3.18
    spagetti24, taga1, Swordfish és 16 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A 2017es újévi videóban még ott volt ez az ember a közös fotókon. Ő volt a sűrű egymást követő titokeventek bevezetője.
    Nagyon sok köze van ahhoz, hogy a farmerama ide jutott. A túlpörgetés hozzá köthető. Az ő idejében is sűrűn voltak nagyon rossz eventek. A titoközön pedig egyetlen találmánya maradt.

csúnyabácsi, Swordfish, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Óriási meglepetésben lett volna részem, ha nem ilyesmit írtál volna mint amit. Pesszimizmusod határtalan, a játék és fórum rombolásod szintén és egyetlen percig sem fogok veled sem vitatkozni, sem egyetlen szót vesztegetni írásodra.

Te egy savanyú jóska lehetsz?!

Azt kaptam tőled amit vártam, ezt csinálod kb 2? éve. Majd mindjárt jön a barátod és még kontrázni is fog. És lesznek akik lájkolnak téged, mert tömegek nem nézik mit lájkolnak csak nyomnak. Gratulálok.

cumoci, Swordfish, -Fülemüle-70 és 12 más kedveli ezt.
  7. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Megbántam, hogy belekezdtem.>:( Se az eventet nem tudom befejezni, se pajtára nem termeltemxDxD

lovag01, Swordfish, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  8. hupi78

hupi78 Fórum hercege

sziasztok no ez az event jó nagy ***** röpi alig azt ültetek mint a marhaxDxDxDkedves modik jó lenne jelezni a bp felé hogy ne legyenek már ennyire éhesek :D:D mert a sok sok event arra megy hogy vásárolj kifulladásig vagy **** :D:DxDxDxD

stellácska26, marcsi.2, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Természetesen minden alkalommal jelezve van a játékosok véleménye.

10. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Még 97 Macskatündék szükséges, hogy kitudjam váltani a gomba erdő utolsó részét. Ha a híreknek lehet hinni, akkor + 24 órát kapunk a Hátborzongató vacsoracsata eventre. Így szerintem sikerülni fog. Magát a Hátborzongató vacsoracsata eventet elkeztem, de kb: 8 óra alatt lemondtam róla. Inkább a készleteket töltöm fel.

maszilva, taga1, Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  11. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

Sziasztok !
    Bocsi ha egy kicsit értetlen vagyok , de a naptárban már látszik , hogy az event szerdán fejeződik be , de a telihold továbbra is kedden ér véget a naptár szerint . Telihold nélkül hogyan fogjuk használni a teliholdas területeket ?

szemike50 kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek!Azt hiszem hosszútávon törlöm az agyamból az egész horroros területet.Nem fordítok energiát az ilyen típusú feladatokra.:cry:A másik event talán kész lesz.

spagetti24, Imi*, Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Varun szintén egy megosztó vezető volt (mint azóta mindegyik xD). Jött akkor mikor a farm ellaposodott és "mostohagyerek" szindróma mellett elindult egy többszöri vezetőváltás (ez utána is folytatódott). Hozott egy tervet (Produceri Hírlevél -2014. augusztus- Bemutatkozik az új producer: Varun) és sokak megelégedésére egy új terület ötletét - a korallzátony ami ugyan a mai napig nem lett bevezetve - de a területbővítést akceptálták így +esőerdő +zuhatag +kincses sziget +külön teliholdas +gombaerdő +kísértetjárta kúria és a +Rackó helyén levő "szeméttelep" vagy ahogyan inkább ismerik Malala terület. Talán akkoriban indult a tenyésztéses event kötelező tenyésztéssel a felröppenők miatt (ovi eventek), felpörögtek a képregényeventek (talán hozzá köthető a 10e sali beadás), eventek amiben adott idő alatt begyűjtendő fatermés és egyéb dolgok vagy a kitehetős fejlesztős aratós cupcake, teasöröshordó, stb meg a kukukkolás (minden ólból felröppenő kukukk - ami később átalakult sima ólból termelőssé - itt megjegyezendő a kukukkkal való állatos kupa feltöltési lehetőség is).
    Varun felkavarta az akkor unalmassá süppedő farmeramat és komplex elképzelése még a farm javát is szolgál(hat)ta volna ha lett volna ideje bevezetni, de így az egyensúlyból többnyire olyan dolgokat vezet(het)tek be amikkel elindították a vásárlási lejtőn a farmot - és mikor a játékosbarát intézkedések jöhettek volna akkor lecserélték xD.

Viszont legalább nem akart mindent palástolni a grafikával pl. eventablakok, időrabló minijátékok - egyszerű és letisztult gazdaköri beadások voltak amik nem többek a mostani különálló agyongrafikázott külön megnyitható (erőforrásigényesebb) eventablakoknál. Viszont az ő nevét éppen ezért nem feledjük.

Az idő azért megszépítette a munkásságát vagy csak öregszünk és csak a szépre emlékezünk xD - vagy az utána köviknek még az elképzelése is #@!*? >:(!@?#*

Sali~*.*, -Csiki-, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Már többen, több helyen is leírtuk: meghosszabbították 24 órával az eventet, de csak hétfőn történnek meg a javítások a kiírásban.
    Teliholdas event meg értelem szerűen a Teliholdas kertben kerül megrendezésre.

15. hupi78

hupi78 Fórum hercege

szia nálam a másik event meg van persze nulláztam is egy picit de ez a horror ez horror:p:pxD

Sali~*.*, -Csiki-, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  16. Kacix

Kacix Fórumlakó

Sziasztok!
    Tudom, hogy a teliholdas topikban lenne a helye, de hát az nincs nyitva. Szóval, van ez a kristálygyöngy meg a vérvörös koktél, ezek mi értelme van?

17. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok! Látva rengeteg gaz és röpi igényt, úgy döntöttem, hogy a kitehetőkre megyek rá, azok akkor is hoznak, ha a felhő nem lesz meg. Úgy hogy most kész vagyok az első három feladattal, a kitehetők a kúrián csücsülnek.
    Kíváncsi vagyok a negyedik faladattal, a felhővel készen leszek-e. Most gaz érik 50 perc múlva aratás, ezen felül még legalább egy körre szükség van. A röpi kritikusabb, még 270 szükséges a meglévőn felül. Meglátjuk...

Sali~*.*, -Csiki-, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  18. Szakigazda

Szakigazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ritkán írok, inkább tervezgetek, de most muszáj... én éppen most adtam fel a horror eventet, szó szerint. Egy teljes tábla eventnövényből 4 !!!!!! db felröppenő.... Szóval lehet hogy kimoderáljátok, de akkor is... a kitaláló és felröppenő beállító csókolgasson elefántfókát egy teljes éven át....
    A másik úgymond "csak termelgetős " event is horror de ez nyugodtan pályázhat minden idők egyik legrosszabb eventjére. Elhihetitek, nem ma kezdtem játszani a Farmerámán....
    Jó lenne valahogy jelezni, tudom szegény modik sokszor teszik is, hogy NAGYON ROSSZ az irány, a játék örömet kellene, hogy okozzon, nem bosszúságot, és ebbe azt is beleértem, hogy persze nem mindig sikerül az event, nem is mindig csinálom meg mindenáron én sem. Jobb lenne ha nem hosszabítanának, csak hogy mielőbb elfelejtsük, mert még pár ilyen és a 6-7 éve játszó kitartó játékosok (akik azért ha bevallják, ha nem, mind költenek több-kevesebb pénzt is)szépen abbahagyják... Bő termést!

meszimarsi, spagetti24, -Csiki- és 9 más kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A teliholdas ólak érését gyorsítja mindkettő.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/#post-716774

[​IMG]KristálygömbGyorsabb termelés a teliholdas ólaknál5%05:00Alkimista
    4. szint
    Arany
    [​IMG]Vérvörös koktélGyorsabb termelés a teliholdas ólaknál10%05:00Természetgyógyászat
    5. szint
    Arany

Utoljára szerkesztett: 4.3.18
  20. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Hát én mára zárom kapuimat.Még hiányzik 2200 növényem és 198 felröpim .:)Elégedett és optimista vagyok,hogy talán holnap megleszek,igaz kiesik a munkaidőm,de talán holnapután reggelre beüzemelem a felhőt. Semmi varázs szert nem használok,igaz szabad minden területem.:)

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm, -ujcivis- és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.