Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Igen, megerősíthetem Katát.
    Kipróbáltam este és a 44 nagykocka, 31 db felröpit adott. Én izzó penészt vetettem, mert valahol olvastam, h az most jobb, mint az árnyvirág.
    Felváltva vetek, amúgy ezt azt, legtöbbet eventgazt. Reggel megismételtem a mutatványt. Most 28-at kaptam, de a fél gombaerdő most többet adott, mint este. Úgyhogy hasonló szint. Jelenleg 518 db merőkanalam van és 6455 gaz.
    Nem esek kétségbe, ha nem lesz kész. felszaladok a felhőért és visszafelé haladva lejövök. Az első, esetleg a második kitehetőt hagyom benn és cserenapon fejezem be az eventet. Ezek vélhetően sokaknak meglesznek cserére. :) Na, rohanok! :)
    Kitartás és legyetek ügyesek. :)

Update: Ezt még reggel írtam.
    Azóta kipróbáltam a szuperozott hatórás növényt (is). Az nem adta annyira jól, csak 18 db-ot adott 44 kockára.
    Most 579 db kanalam van...:)

2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

104 db a két területre az nagyon jó! :D A 8 órás növény locsolva ~5 óra alatt beérik. Ma tudsz, még 1x, holnap legalább 3x, és szerdán 2x aratni. A 323 felröpihez így elegendő lenne, ha átlagban csak 65 db jönne a két területre, de sokkal több jön ;) Meglesz az! :)

gabianyus, hóóvirág, Swordfish és 11 más kedveli ezt.
  3. zebraful

zebraful Fórumelemző

Még 120 felröpi és megvan a felhő. Ez már menni fog!!!:D

hóóvirág, Leho69, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Lesz hosszabbítás? Meddig?
    Nos egyre kedvetlenebbé tesz ez a holdas. 1 föld gülüszem, 1 rész terület híján 1 föld eventnövény 38 röppenő. Akárhányszor néztem meg, nem lett több :(
    Ehhez már tényleg nincs több hozzáfűznivalóm. Még mindig csak 648. Még 240.... ilyen röpieső mellett szinte lehetetlen.

Már látom. Nem figyeltem a fórumot. Most kicsit jobban érzem magam.

Swordfish, MamaMeseKertje, imi010 és 7 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt. :)
    Szerencséje a BP-nek hogy nem kell sz.trágyáznom. :D:D
    Tegnap felváltva ültettem a 8 órás és 6 órás növényeket és elég szépen adták.:) Viszont a fák alig adtak valamit és az ólak se remekeltek, de kénytelen voltam kinn hagyni párat azokból ami nagyon fontos. A többit leszedtem. Még 32 felrepi hiányzik, az talán meglesz ma estig, de holnap reggel biztos. Már töltöm a pajtát, olyanokat ültetek amiből kevés van, nem nézem hogy hány órás.
    Keresse elő mindenki a lepkehálót, mert lehet hogy anélkül máshova potyognak a merőkanalak.
    Sok sikert és kitartást mindenkinek.
    Szia. Szerintem egyáltalán nem rossz, ne keseredj el. Én a 2 terület 8 órásra kaptam 48 db-t. A Gülü csak 5 órás, az eventes még rövidebb. 6 órás alatt ne ültess csak ha nem fér bele más az idődbe.

Utoljára szerkesztett: 5.3.18
    taga1, gabianyus, hóóvirág és 14 más kedveli ezt.
  6. mdi1

mdi1 Törekvő

Az event óránál csak a teliholdat látom meghosszabbítva.
    Arról volt szó, hogy az event is hosszabb lesz, így semmi értelme.
    És még úgy is elég necces, hogy lenne elég felröpi.

Leho69 és ulmo12 kedveli ezt.
  7. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok!Büntetésem letöltöttem ,megvan a felhősor.:sleepy:

taga1, spagetti24, Rékuci1111 és 20 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia Maszatka.:) Látod hogy miből lesz a cserebogár? ;)
    Kitartó voltál és ügyes, gratulálok. :)

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

10. *misi86*

*misi86* Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Van akinek sikerült egyáltalán ennyi felröppenőt összeszedni? Az eventnövény nem lenne gond, de annyira minimális felröppenőt ad, hogy a 2. nap után fel is hagytam vele. Vicc az egész. Most már tényleg csak arra megy ki a játék, hogy vagy farmaranyat, vagy felröppenőt vegyél. Anélkül nem éppen egyszerű megcsinálni.

11. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Köszönöm ,bár mindvégig elégé morci voltam.:p

spagetti24, Rékuci1111, emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  12. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok énis gratullálok aki végzett még 90 darab felrőpenő és énis kész vagyok ha jol számoltam csak meg lesz igy van sosemod hogy soha reméllem énis majd leirhatom hogy megvan de adig termelgetek :)

taga1, brekkencs., Rékuci1111 és 15 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Még nekem se sikerült, de valóban ez egy nehéz event, főleg aki még a területek megszerzésével bajlódik. Nem tudja hogy melyiket válassza. Én úgy csináltam hogy a kisebbik területen ültettem az eventest, a másikon (ahonnan mindent leszedtem) meg 6-8 órás növényt. Nem mondom hogy szélsebesen száguldottam, de így már látom a végét. Na és persze a szomszédoknak is sokat köszönhetek.

kovacstne, brekkencs., spagetti24 és 16 más kedveli ezt.
  14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Kukori,
    Valaki mellelott a felropi beallitassal, hosszabbitas nelkul kellett volna egy kis extra, de a hosszabbitas mellett meglesz, bar meg 200 ropi hibadzik nekem is, de az lejon. Valami hosszabb horrornovenyt mondjuk hozhatatnak, ha mar ennyiszer eloveszik a teliholdas teruletet is eventezni, mert az a 8 oras cucc az nagyon verszegeny felropire

taga1, Rékuci1111, hóóvirág és 14 más kedveli ezt.
  15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Na, ma benéztem egy aratást a Teliholdason :( , ültetnem kellett egy kör horrorgazt is, de úgy tűnik készen leszek, jól jön a hosszabbítás. Kicsit kitenném a macskákat is, egy területem még hibádzik a gombaerdőből.
    Bármi lesz, csak magamat okolhatom. xD

Köszönöm az ajándékokat kedves szomszédaimnak (Ágianyunak külön! :inlove:)

16. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    30-as Legenda mellett van 312 koponyás merőkanalam. Sajnos az utolsó területbővítés nincs még meg.
    Sok sikert mindenkinek.

emocy91, Swordfish, imi010 és 6 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia Melan. :) Igen, a 8 órás nagyon vérszegény. Nálam olyan szórások voltak hogy 2 terület 8 órásra egyszer 48-t adott, utána meg 74-t. Így nem lehet előre számolni hogy éppen milyen kedve van.:D De úgy vettem észre hogyha a 8 órás közé beiktattam egy 6 órást, akkor a 8 órás is jobban adta utána. De lehet hogy csak beképzeltem. :D Ha nem lett volna benne hétvége akkor szerintem sz.trágya nélkül nem lettem volna kész.

18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Kell még 155 felröppenő, s meglesz a hiányzó 2 db kitehető. Felhőt, s egy kitehetőt már kiváltottam. Össze-vissza ültetek, hol 30 percest, hol harapós orchideát, denevérvirágot, - csurran-cseppen. Harapósra 17 db-ot ad, de kaptam már többször a Korallgombára (30perces)
    4 db-okat. Éjszaka fojtófű és izzó penészke volt, talán még ez adja a legjobban. Nagyon túlzónak ítélem a felröpi-igényt, igen-igen sokat kell kapálni/kapirgálni, hogy össze tudjuk hozni. (( Sztrágyát nem akartam használni, kell az a következő eventekre )).
    Kívánom, hogy aki dolgozik az eventen sikerüljön elérni, amit szeretne.

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !!!

Jól állok, ahogy olvaslak Titeket. 72 kanál kell és kész vagyok.

Közben nyomtam a tünciket is, így megvan végre a Gombás utolsó része is.

Most meg vérszemet kaptam és megakarom szerezni a Rémes Fűvészkertet, abba meg persze trutyiszörny kell ....

Én is variálom a növényeket, az eventes már megvan, próbálom pótolni a hiányokat.

Rékuci1111, hóóvirág, Gio és 6 más kedveli ezt.
  20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nagyon jó hír!!!A borzongatós event meghosszabbodott, még 43 óra van hátra!!!! Így van esély, hogy be lehessen fejezni a felröpikkel!!! Köszi-köszi

Rebcsok, spagetti24, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.