Visszajelzés Hátulgombolós kockázatos kihívás - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.9.24.
  1. 1

31 szavazat
    13.1%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

2 szavazat
    0.8%
  4. 4

7 szavazat
    3.0%
  5. 5

13 szavazat
    5.5%
  6. 6

7 szavazat
    3.0%
  7. 7

8 szavazat
    3.4%
  8. 8

19 szavazat
    8.0%
  9. 9

17 szavazat
    7.2%
  10. 10

130 szavazat
    54.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sziasztok!

Csúszok össze vissza az eventtel, pakolgattam én itt már mindent, de egyszerűen ez a fesztivál mindent is borított, ráadás az eső el is mosta így még nem is sikerült úgy, ahogy mi szerettük volna, dupla buktának tűnik a dolog. Jelenleg van 123db kockám, ehhez tervezek annyi növényt termelni ami elég. Eltoltam az előbb 100db partyt ami természetesen adott 1db +1 növényt 6 órára, remek! Most gondolkodom , hogy ellőjjek e még 100 vagy inkább toljam be a 200% bónuszt pinkivel és ugorjak neki egy kis pazarlással a dolognak, nem tudom, tanácstalanná váltam. Számolok, hogy így mit tudok kihozni a dologból aztán jövök a végével mi is lett.

Annyival kiegészíteném, hogy beesett 2 rózsa ól a bónuszok helyett, ráadás az egyik terményes, ennek azért örültem.

Anna051955, vihence, lovardatanya és 5 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem bonyolítom ennyire túl, hogy még azzal az 5 db 1x2-vel is foglalkozzak. Ráadásul általában nem is érdemes, mert az 1x2 kevesebb növényt ad, mint 2 db 1x1. Amikor az összes bónusszal aratok, akkor az 1x1 17 növényt ad, az 1x2 23-at. Ha csak csatnival, akkor az 1x1 3-at, az 1x2 4-et ad.

De ha már gép: amikor a komfort mellé teszünk 1x1-et, akkor a következőképpen érdemes
    - tarolunk mindent
    - kitesszük a komfortokat
    - beletesszük a növényt, megszórjuk szupertrágyával és KK-val
    - kitesszük az 1x1-eket
    - ültetünk ismét, majd víz és trágya.

maszilva, kigyo51, sadrika97 és 10 más kedveli ezt.
  3. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Imádok kockapókerezni, de ez már túlzás, hogy, hogy 145 játékkal még mindig nem látom a végét.

Anna051955, lovardatanya és genka53 kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Görgess lejjebb az egereddel és meglátod, ott a vége a te játékablakodban is. xDxDxD
    Viccet félretéve, ha csak beleolvasol az eddigi hsz-kbe, meglátod, hogy ki mennyi minijátékkal ért a jobb oldal végére. Ráadásul azt is figyelembe kell venni, hogy a prémium pontok csak akkor dukálnak, amikor egy-egy formációt először rakunk ki.
    Volt, aki ~200 játékból ért a végére, nekem a három farmon 174; 194; és 182 minjátékkal jött össze a 25.000 játékpont.
    Ne csüggedj, szorgalommal, tenni akarással és egy kis szerencsével neked is sikerül a végére érned! Hajrá! :D:inlove:

karippa, DevilMókus, Anna051955 és 10 más kedveli ezt.
  5. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Nem is kell a végét látni! Én imádom a pókert, holnap a 100. (vagy 101...vagy 102...) játékkal meglesz a Quetzalom, ennél többet én ebben nem látok, de így már nem is izgat. Ez most tetszett, BP, kösziiiiii :inlove:

Anna051955, vihence, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  6. jucus100

jucus100 Rutinos

Sziasztok !
    Végeztem az eventel, 203 kockázást játszottam.
    Még a maradék kockát eljátszom , az érmékért. Ennyi bőven elég volt .
    Mindenkinek további jó játékot. :)

kutyaszálló, Mica67 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Még ilyen sem volt, hogy ennyit játszottam. 217 játékkal 27820pontom lett. Volt pár szerencsés forgatás, pluszba termeltem, gondoltam akkor már eljátszom.
    Nem lett hibátlan, talán az 1 és 4 flös nem lett meg ha jól emlékszem. Gyorsan elfelejtettem, csodálkoztam is hogy volt türelmem végignyomni.

kr.lola, Sali~*.*, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  8. szpiró61

szpiró61 Törekvő

Sziasztok!
    Meg lett a felhőm, be is üzemeltem. Mindenkinek nagyon jó játékot.
    Én most nem folytatom tovább mert 3 hétig nem leszek gépközelben, ezen a farmon, meg a babar.bandesz farmon sem.

9. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok farmerek! Végeztem az eventel, mert el sem kezdtem.:(

Sali~*.* és ambrusne kedveli ezt.
  10. kasszás

kasszás Utánpótlás-írogató

halo!
    Mindig próbálom kihozni a maximumot. :D

11. -BombadilToma-

Bejelentkezés a kisfarmról.

Az előző két napon a tervnek megfelelően simán csatnival 1x1-en eventnövényeztem, éjjelre nemesített málna ment a felröpiért. Napi kétszer megnéztem a kereket, nincs-e rajta terménybónusz, de nem volt szerencsém. Ma reggel ugyan ott volt egy 100%-os, de természetesen nem sikerült kipörgetni.

Közben bekevertem a rendelkezésre álló növényeket és felröpiket, és lejátszottam 133 játékot. A jobb oldalon így 18020 pontig jutottam. Az átlag 135,5 - lehetne jobb is. Flös csak 2 jött. Ha továbbra is így megy a játék, további 60 játék kell a 25000 ponthoz. (Korábban szóvá tettem, hogy nem lehet az elért átlagomat kivetíteni a játék végéig. Nem is tettem. Levontam a kapott 100 pontokat az elért pontszámból, és a maradékból számolt átlagot vettem figyelembe a további játékoknál: (18020-2500)/133=116,7. Kell még 25000-18020=6980 pont. 6980/116,7=60 játék.)

Jelenleg van erre 8714 növényem és 347 felröpim, kb. annyi, mint terveztem. A növény 53, a felröpi 49 játékra elegendő, vagyis nem elég. Van egy napom, el kell döntenem, mit csináljak.

Ha semmi extrát nem vetek be, márpedig ez lenne a cél, akkor folytathatom úgy, mint eddig. A 60 játékhoz kell 9780 eventnövény, amihez még 1066-ot kell termelnem. Ez két kör. Felröpiből 420 kell, tehát még 73. A két kör eventgaz ad kb. 56-ot, csak 20 fog hiányozni. Na de ne centizzük ki, inkább legyen egy kicsit több játék, így számoljunk 3 kör növénnyel. Akkor lesz 8714+3x597=10505 növényem és kb. 347+3x28=431 felröpim. A növény 64 játékra elég, a felröpi csak 61-re.

Ahhoz, hogy kiegyenlítsem a növény és a felröpi arányát, éjszakára megosztom a területet; egy részén eventgazt, egy részén málnát fogok termelni. A növények számát lecsökkentem úgy, hogy 63 játékra legyen elég. Ehhez 361 növény kell (plusz a holnapi két teljes kör), ami 121 db 1x1-es földet igényel. Mellé 78 földre málnát teszek; az kb. 33 röpit ad, ami több is, mint elég.

Persze sokkal egyszerűbb volna éjjel megint málnát ültetni, és holnap 3 kört termelni. Az bőven elegendő lenne 64 játékra, de vonz a lehetőség, hogy hamarabb kész legyek. Lehetne az eredeti tervnek megfelelően éjjelre komfortba tenni a növényt, de ahhoz szupertrágyák kellenek. Azzal a gondolattal is eljátszottam, hogy megint diófákat teszek éjszakára (ezért nem kevertem be eddig több malomterméket). De ahhoz is kell turbótrágya, és kell még legalább egy kör növény is, és a felröpi sem lenne elég. Lehetne az éjjeli málna után úgy termelni két kör eventnövényt, hogy a hiányzó mennyiséget Kacsa Kata szupertrágyával pótolom. Szóval sok a lehetőség, de mivel már nem feltétlenül kellenek az extrák, nem is használok.
    Így a vége 44-44 db szupertrágyával és KK-val kevesebb, mint azt korábban írtam.

Swartsch, Sali~*.*, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  12. apumbiapa

apumbiapa Fórumlakó

Sziasztok!

199 / 23450 és ezzel befejeztem. Sajnos az event végéig már nincs időm gépnél lenni de igy is nagyon sok és jó ajándékokat kaptam. Akik még tudják folytatni azoknak eredményes játékot. Szép napot mindenkinek.

kr.lola, Sali~*.*, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  13. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

Sziasztok

Lassan én is a végére érek a feladatnak, már ami nekem belefér. Az első napon volt 3db +1 bónuszom ( pörgettem és a szezonokból szedtem ki ), ott egy kicsit szupiztam, de azóta csak RACS ment mindig. A tenyészetből, míg kellett a feladathoz csinálni, adott kockát, ott egy kicsit kevesebb event növény kellett. Most 133lejátszott játékkal kész a bal oldal, a jobb oldalon 74. feladatnál járok. Még lehet 2-3 aratás növényből, így lehet plusz 9-10 játék. Nagyon semmi nem mozgat már meg a megkapható ajándékok közül, talán a láda a végén. De mivel az eddig megkapott 3db nem adott szinte semmit sem, így elnyomom az érzést! A zöld madár megvan, mert olyan még nem volt, a többi marad :)

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok,

a Hátulgombolós kockázatos kihívás event ma este 22:00-kor véget ér, a csevegővel együtt a szavazás is lezárul.
    Aki még leadná szavazatát, ezen időpontig van még rá lehetőség.

Felröpiben és növényben gazdag aratásokat azoknak, akik még gyártják a Kockajátékszett malomtermékeket, s eredményes, játékpontban gazdag dobásokat a Mini-játékhoz.
    A kockadobálások után ne felejtsetek el benézni az eventboltba, itt tudjátok elkölteni a megszerzett Csillagos érméket.
    Ne feledjétek, a dekorokat a boltból kell kiváltani!

Figyeljetek arra, hogy ne hagyjátok a tennivalókat az utolsó pillanatra, nehogy kicsússzatok az időből!

Sikeres event zárást Mindenkinek!

Swartsch, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Itt az ideje elkezdeni ezt az eventet... a holnapival így átfedésben lesznek a bónuszok, 2 event egyszerre.

Egaz 20:00-ra meg is lesz, és a játékokat 22:00 óráig lejátszom.

Swartsch, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  16. chajagi

chajagi Járnitanuló

Szervusztok! én 190 játékkal értem a végére. Öreg játékos vagyok, de a jobb oldalon nem sokszor szoktam a végére érni. Szerencsém volt, az indulásnál 2 db 200%, 2 db 100 % és talán 4 db +1 termést forgattam. Az aranykockák is jól jöttek. Aki még játszik, sikeres befejezést. chajagi gazda

17. csacsi007

csacsi007 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    BombadilTomnak köszönöm a tanácsait!
    A felröppenőkről: 120 szetre való eventnövényt termeltem le kényelmesen. Vasárnapig csatnival. Vasárnap este átálltam komfortra kk-val. A komfort szélén lévő fákra rendre zoknit húztam. (Csak 9 db 20 óránál hosszabb van. Lusta voltam nyírfát venni.) Ha a szupertrágya mellett használtam volna szupertrágyára ható temékeket belefért volna, hogy letermeljem a jobb oldal teljesítéséhez szükséges e-gazt is. Igaz 3 szomszéd farmról kapok ajándékot és 3*132 tenyésztést is lejátszottam. És maradt 472 kockavető poharam. Azaz nem volt és nem lett volna szükségem felröppenő vadászatra. Fontos, hogy jól készüljek rá az eventre. A teljes területen 20 órás fákkal kezdtem. Az az érzésem, hogy a kisebb farmokon, az enyém most 224-es szintű, az event vége felé nő a felröppenő esélye.xD

18. -BombadilToma-

Szia!
    Én most pontosan írtam a felröpiket a kisfarmomon, és nem látok változást a mennyiségben. Tény, hogy ma az átlagnál (28) többet kaptam, nevezetesen 33-at, de volt már 37 is, és 21 is korábban. Az eddigi 1x1-es köreim a következőképpen adták a röpit:
    csütörtök: 21, 34, 27, 37
    hétfő: 37, 21, 26
    kedd: 26, 30, 28
    szerda: 33
    (Végül csak egy körre volt ma szükségem, a jobb oldal 189 játékkal lett meg, stílszerűen egy flössel (bár már elég lett volna egy drill is...) 192 játékom volt összesen, tehát kicsit "túltermeltem"; de az érméket egytől egyig beváltottam...)

Swartsch, Sali~*.*, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Toma, ahogy olvastam kész lettél, gratulálok. Sokba került?

kr.lola, Sali~*.*, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Szia!
    Leírtam: https://board-hu.farmerama.com/threads/hátulgombolós-kockázatos-kihívás-event-csevegő.25387/page-10#post-1402941
    Ahhoz képest 44-44 szupertrágyával és KK-val kevesebbet használtam. És ha a bónuszokat reggel aktiválom, és két napig komforton növényezek, akkor még sokkal kevesebbe kerülhetett volna. Ezt is leírtam: https://board-hu.farmerama.com/threads/hátulgombolós-kockázatos-kihívás-event-csevegő.25387/page-10#post-1402982
    És hogy a jutalmakról is szó essék: a különféle titkosakból semmi érdekes nem lett, mondjuk nem is lehetett volna, de mást nem lehetett az eventboltból kiszedni. A Piccolo-k viszont a következőket adták - és soha rosszabbat!: Fényfesztivál (+), Élőholt kincs, Jack ajándéka (+), Farmaranyfa. Szerintem életem legjobb bontása. Ennél már csak az lehetett volna jobb, ha a nagy farmon történik...

Utoljára szerkesztett: 18.9.24
    Zsuzsikan, vihence, gyuszti0000 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.