Visszajelzés Hátulgombolós kockázatos kihívás - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.9.24.
  1. 1

31 szavazat
    13.1%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

2 szavazat
    0.8%
  4. 4

7 szavazat
    3.0%
  5. 5

13 szavazat
    5.5%
  6. 6

7 szavazat
    3.0%
  7. 7

8 szavazat
    3.4%
  8. 8

19 szavazat
    8.0%
  9. 9

17 szavazat
    7.2%
  10. 10

130 szavazat
    54.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok! :)

Nagy harc volt, de büszkén hozom az eredményeimet én is! :)
    [​IMG] [​IMG]
    Mint láthatjátok 193 játékot tudtam összehozni, de már 185-nél maxon voltam.

Nehezen indult az event, növényekkel vártam, ráadás este arattam, felreppenőt szinte 1 az 1 -ben adta így az lett bőven, ezután jött egy kör nyírfa zoknizva, majd egy gyors felszaporítás pénteken, ami annyi is volt...mehetett még egy kör nyírfa szombaton, majd még egy kis szaporítás majd ismételten fa, de én az almafa xl választottam hogy spóroljak a turbó trágyával. Ha az elején fával várom nem használok el 610db turbó trágyát csak 404-et. Itt volt a pazarlás egyik része. Hétfőn végre hátrahyagyva a szörnyű fesztiválidőt délelőtt 100-at pörgettem a PP-n mindhiába...utolsó mencsváram a bónuszládák voltak, semmim de tényleg semmi bónuszom nem volt a pajtában, kaptam egy 200 és 100 bónuszt. A 200-as mellett döntöttem, de itt jött egy újabb baki, már a földben volt 202db sima növény...na ezt töröltem...majd elkezdtem komfortban tolni éjjel nappal kelve pontosan aratva, csakis egyzser csúsztam meg fél órát de mindegy is volt mert már több komfort kör nem fért volna bele. Összesen kb 150db kocka jött a fák aratásából, itt hatalmas szerepe volt a panniknak amiből van 15db. Ez mellett beesett 310db tenyésztés...ami hihetetlen kevés kockát dobott...Végezetül sikerült még ma 3 kört termelgetnem és ezzel elérni a 193db játékszámot. Ebből 192db volt kockás játék! Ezért is küzdöttem a panniért, mert számomra az egyetlen segítség a játékban, nincs felhőm se más dekorom (jack, virágfestés és egyéb finomságok).
    2 flössöm hiányzott csak, de nem zavart cél mindig az volt hogy ne 40 pontom legyen hanem minimumm 60, aláírom a szerencse faktort, de a kockázatvállalást se hagynám ki a buliból, mikor mire van nagyobb esély, nem számoltam de nem panaszkodom mert 40 pontosokból lett, de nem veszélyesen sok! :)

Köszi Toma az írásokat, sajna a munka miatt mindig csúszkáltam ezért is vannak pazarlások, de ha számolnom kellene akkor is bent maradtam mindenből az 1000 alatti számnál! Én ennek örülök :)

Ösztönzök mindenkit arra, hogy ha odafigyel az eventnél és felkészül arra mit is akar, sőt meg is tervezi előre, van esély mindenre! "Nem csak az egy naposoké a világ!:music::music:"

vihence, Dolphin, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Ahogy fentebb látom, van kinek 180-190 játékkal nem sikerül végigvinni.
    Érdekes a játék beállítása és elég vegyes a tapasztalat. Nem tudom mit lehetne tenni, de bizony közelebb kellene egymáshoz vinni az eredményeket. Ehhez a 'szakemberek' biztosan jobban értenének, ha akarnák...
    Nekem 2 farmról van tapasztalatom. Nem figyeltem pontosan, de egyikhez sem kellett 180nál több játék, hogy végigvigyem. Ezen a farmon 217 játékkal 27820 pontot szereztem.
    A másikon 235 játékkal 31740 pont, de a végén már meguntam, csak kattogtam minden pontgyűjtésre való küzdés nélkül. Ha végig pontosan figyelek és nem csak az érme a lényeg, sokkal több pont lehetett volna.
    Az átlag majdnem 10 pont különbség, úgy érzem ez kicsit sok, mondom úgy, hogy 200 felett igazából csak kattintottam, hogy már vége legyen, tehát lehetett volna még több is.
    Ezen a farmon nem volt teljes a találati lista, a 2es és 5ös ? flös nem jött össze. A másikon hiánytalanul megvan mind, sőt többször is előfordult mindegyik.
    A lényeg, hiába az igyekezet, ha a beállítás nem olyan amilyet megérdemelnénk és nem lenne ekkora a szerencsefaktora.

zsani_apja, kukori80 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Event teljesítve.

Felhősor beüzemelve.

4 piccoló eredménye: 2 db ingrid tanítványa (+), multitaszking zseni (+), pöttyös ernyőgomba.

Szép estét kívánok mindenkinek!

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Aztaaa, gratulálok. A Pannira mentél és egy csomó jó dolgot kaptál. Így már tényleg megérte, bármennyit is áldoztál rá.

GA-BI-O-Farm, Dolphin, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ehhez nincs, és nem is lehet beállítás. Van a szerencsefaktor, amit tudomásul kell venni. És ez most csak részben érinti a játékot, ott a játékos privát szerencsefaktora is. Több olyan helyzet van, amikor döntenünk kell:
    - Egy elsőre megdobott full-t beírjam, vagy tovább próbálkozzak pókerre, flös-re?
    - Mihez kezdjek a két párral? Full-ra menjek inkább, vagy egy párként próbálkozzak?
    - Mikor próbáljak sorra menni, már hármas sorozatnál megpróbáljam, vagy csakis a biztosra menjek?
    Az sem mindegy, hogy a +100 pontokat hogyan kapjuk. Mondjuk 4 megdobott flös esetén, ha mind a négy különböző vagy mind a négy ugyanaz, az 300 pont eltérés. Nekem pl. az első 6 pókerem mindegyike 4-esből jött. Aztán megjött a többi is, de a flös ritkább.

Statisztikailag akkor járunk jobban, ha a full-t beírjuk, és a két párból full-ra próbálunk menni. Így ennek a játéknak a statisztkai várható értéke 118 pont, azaz kb. 190 játékkal lehet a végére érni. Aki kevesebből is megcsinálta, annak szerencséje volt: kedvezett neki a gép, illetve szerencsésen kockáztatott. Akinek több kellett, annak pechje volt. De ez benne van a játékban. Az otthoni kockapókernél is nagyon eltérő pontszámokat produkál az ember az egyes játékokban, játszhat akármilyen jól (valójában nagyon kis szerepe van akármilyen taktikának). Ritkán előfordul, hogy 200 pont felett teljesítek, de olyan is van, hogy mínuszba megy az eredményem. És a kettő között bármi előfordulhat. A szerencsefaktor a való életben is tud szélsőségeket és nagy eltéréseket produkálni.

vihence, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    199/25100 számokkal zárom az eventet :p

vihence, rencsike982, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    199/25110-el zártam.
    10 pont a különbség :eek:
    Kicsi a világ... :inlove::D

vihence, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én meg bal kézzel zárom el a meleg vizet. :D

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Hátulgombolós kockázatos kihívás event véget ért, így a csevegő is bezárta kapuit.
    Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeteket!

Reméljük, elértétek a kitűzött célokat, eredményesen dobáltátok a dobókockákat
    és ügyesen kifosztottátok a boltot is.

upload_2024-9-18_22-15-44.png

Találkozunk a következő event csevegőjében!

További eredményes gazdálkodást kívánunk Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.