Visszajelzés Hátulgombolós kockázatos kihívás - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.9.24.
  1. 1

31 szavazat
    13.1%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

2 szavazat
    0.8%
  4. 4

7 szavazat
    3.0%
  5. 5

13 szavazat
    5.5%
  6. 6

7 szavazat
    3.0%
  7. 7

8 szavazat
    3.4%
  8. 8

19 szavazat
    8.0%
  9. 9

17 szavazat
    7.2%
  10. 10

130 szavazat
    54.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    132 tigrisre 8 szerencsekockát adott.

Kuzdern és Lenczy kedveli ezt.
  2. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Amaránttal vártam a kezdést, kockám csak tenyésztésből jött, meg vettem egy M-es kosarat, mert nem nagyon lesz időm a hétvégén játszani max csak néha gyors aratás. Dolgozni fogok, péntek 13 lesz, felköthetem a gatyám, jönnek az emberek lottózni :) Pörgettem 1 db 100% meg talán 2 db +1 bónusz jött. Összeszedtem mindent amit találtam, 35 db növényt arattam 1 kiskockából. 48 db kockám volt, megy még egy kör tenyésztés. Aztán holnap este mikor az összes bónusz lejár majd kirakok fákat én is. Szeretném a jobb oldalt végigvinni.

Swartsch, maszilva, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Fák voltak kinn, több, mint 100 szerencsekockám volt, plusz a kötelező számú tenyésztésből kapott pár darab.
    Eddig még el sem használtam mindet, de a bal oldal kész.
    Jön a jobb oldal, remélem besikerül minden variáció.
    Sok-sok szerencsekockát!

vihence, PZoli64, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok eddig készen vagyok :)[​IMG]

Az eventtel pedig így állok :)

Folytatom tovább az ültetést is és a kockázást is.
    A minijátékot élvezem, bár a flösök elkerültek, úgy látszuk a farmom oltva van ellene.. de nem adom fel, csak összejön egyszer..

Sok sikert mindenkinek :)

zsuzsa-mama, rencsike982, vihence és 11 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    101 játék után itt tartok, viszont +100 pontokat már csak 3* kaphatok, 3 flös hiányzik, 2,5,6, pedig már full-okat
    is bedobtam, hogy összejöjjön. Azért reménykedek benne, a következő 100 csak összejön.:p
    Felhő aktív, végül is már inkább csak a játék kedvéért játszom, a bolt szegényes:)

inanna11, rencsike982, vihence és 13 más kedveli ezt.
  6. atyka88

atyka88 Fórummogul

a szerencskocka aval mitt lehet csinalni?

7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A malomban keverhetsz kockajáték szettet, így kevesebb eventes gaz és felröpi kell hozzá.

inanna11, vihence, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Sziasztok!

Sokszor kockáztattam, de azért sikerült a végére érnem a jobb oldali feladatsornak is.
    Menet közben jött egyszer Panni is, biztos a nyeremények között volt, de megint csak nem néztem végig a listát.
    Sok játékra volt szükség, remélem másoknak kevesebből is összejön. :)

inanna11, vihence, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Szia gyöngy. Érdekes, mert engem is elkerültek a flösök. Kb. 200 játékot számoltam a teljes befejezéshez. Rengeteg full sikerült, de csak 3 flös, abból egy kétszer. Régen csak 1-2 hiányzott, de most nem sikerült. 188 játékból lett meg a végén. Próbáltam mindig a párokra menni, hogy legalább legyen 40 pont és abból nagyon sok full lett.
    Hajrá mindenkinek.

inanna11, vihence, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nagyon ügyes voltál ! Nekem 189 játékra volt szükségem, hogy végigvigyem.

25030/189 = 132,4-es lett az átlag úgy, hogy végre valahára meglett az összes flös is egyszer.
    Nagyon sok 40-es pontom volt, viszont ha kis sorom volt, azokat mindig kiszedtem és az esetek 70 %-ában nagysor lett.

inanna11, vihence, Swartsch és 9 más kedveli ezt.
  11. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Valahogy érdekesen lett beállitva ez a játék. 133 játékot lejátszottam és egyetlen egy darab flösh sem jött. Minden mást adott de flösh-t egy darabot sem. Nagyrészt ugyanazok jöttek de legtöbbször a sima üres magyarul semmi. Csak az érmét kaptam.

vihence, PZoli64, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia, gratulálok. Nekem maradt még 10 játékom, azt lejátszottam. A pontokat már nem számolta, de adott 20 érmét. Viszont a bolt megint furira sikeredett. :D

vihence, PZoli64, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nálam is maradt 13 játék /biztosra mentemxD /, még 4-et lejátszottam, mert a második góliátosra még kellett 80 csillag.
    Viszont jó pár régebbi titkos bent maradt, mert arra már nem futotta, de nem is kell, mert van belőlük épp elég.xD.
    Az újabbakat viszont (ólakat-fákat) mind xD kiszedtem, mert titkosak csak eventekből-szezonból pottyannak a farmomra.

vihence, Swartsch, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Nálam is. Érdekes módon már nincs késztetésem arra, hogy minden azonnal kell. Megtanultam várni és ez nagy szó. :D

vihence, Swartsch, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Már régóta tervezem, és most megpróbálom ezt az eventet egy kisfarmon. Naponta jelentkezem majd az eredményekkel, és pontosan leírom, mit és miért csinálok. Hogy meddig jutok el, nem tudom.

A farm 98. szinten van, és nincs rajta gyakorlatilag semmi. A legenda 30-as, de bónuszos felhők, dekorok nincsenek - Panni sincs. Van viszont négy kinemesített növény: szögletes gabona, málna, póréhagyma, rózsa. Van kb. 5000 szupertrágya, 3000 KK, 1500 turbótrágya, 600 szupertáp. Van még 2-2 teljes bevételi L és növénybevételi bónusz, egy 8 órás eventnövény betakarításnövelő (+1), illetve 500 party pörgetés.
    A tigrist nem kell kiváltanom a szentélyben, de nincs se állatom, se ólam. Mivel piacazonos a nagy farmmal, át fogok tenni ide tigriseket, amiket beadok, és tenyésztek, amit a pajtában találok. A fő cél csak a kockás event, de a tenyésztősből jövő röpikkel is kalkulálok. Szomszédok nincsenek, és - ha csak nagyon meg nem szorulok - nem is fogok más farmokról ide röpit küldeni.
    A fő farmon csak 199 db 1x1-es területem van, mert van letéve 3 +-os dekor, azokat nem akarom törölni.

18 órakor letettem a farmra 199 db diófát. Holnap pont 14 órára beérnek, és adják a röpiket. Előtte aktiváltam az eventhez a 168 órás munkásokat a Szombat a farmon gazdaköriből, az ki fog tartani az event végéig.

Nézzük a kisfarmos projektet:

14 óra után learattam a 199 diófát. Kaptam 27 poharat és 17 kockát. Nagyon durva annak a tükrében, hogy az 5 és fél órás eventnövény is ad ennyi felröpit. Régen (10+ évvel ezelőtt, amikor tesztelgettem ezt) egy 20 órás fa annyi röpit adott, mint egy 20 órás növény. Szóval a poharakat növényekkel kell majd előállítanom. A szerencsekocka meg annyi lesz, amennyi lesz...

Elültettem a 10 magot 2x2-es földbe, mindent rászórtam, majd pörgettem. Kb. 200 party pörgetésből jött egy 200%-os bónusz, és 6 db +1 bónusz (több jött, de 6 volt a növényes). A rekeszekbe tettem egy teljes bevételi bónusz L (200%) és egy növénybevételi bónuszt. Mellé a másik aranyba a fehér ártatlanság ment. Így az eventgaz érésideje 1:12 lett (karácsonyi sütivel 1:00 lett volna, a növénybevételi megérte ezt a 12 perc többletet). Ezekkel a bónuszokkal egy 1x1-es föld 18, egy 1x2-es 24, egy 2x2-es 36 növényt ad (a hozam ennél mindig eggyel kevesebb).
    Az első 10 magból 390 lett.
    A 6 db +1 bónusz, és a viszonylag hosszabb érésidő miatt a felszaporítás után 1x1-ben termelek 4 kört. Éjjelre komfortba megy az eventnövény, holnap megint 3 kör komfort. Egy kör 1x1 hozama 199x17=3383, a négy kör eredménye estére 390+4x3383=13922 lesz.
    Reggelre lejárnak a +1 bónuszok, és nem él már a kipörgetett 200% sem; viszont késő estig aktívak a rekeszes bónuszok. Így egy komfort 15+30+15+6=66 növényt ad KK-val (hozam 63). A 44 komfort adni fog 2772 növényt, négy kör alatt 11088; mindösszesen
    holnap estére lesz 25010 növényem. Ez szerencsekocka nélkül 153-223 malomtermékre lesz elég. Szóval kell a szerencsekocka, ami csak a fákból jön, de kell sok pohár, amit viszont a növény fog jobban adni. De mivel nem számíthatok igazán sok szerencsekockára, biztosan kell majd még eventnövényt is termelnem. De ez a jövő hét zenéje lesz...

Most lássuk, hogyan jött a felröpi :
    tevékenységpohárkocka
    199 db diófa aratása2717
    10 db 2x2 eventnövény aratása6
    132 tenyésztés (méh)937
    132 tenyésztés (kaméleon, hal fele-fele)973
    46 tenyésztés (juh)345
    1. kör eventnövény (199 db)21
    2. kör eventnövény (199 db)34
    3. kör eventnövény (199 db)27
    4. kör eventnövény (199 db)37
    Összesen37632
    Nagyon kevés a szerencsekocka (310 tenyésztés adott 15 db-ot!!), de a poharakért is dolgoznom kell majd. Teszek még ki fákat is (tenyészteni nem fogok többet), de jönnek a nemesített növényeim. A hétvége erről fog szólni.

Utoljára szerkesztett: 12.9.24
    inanna11, vihence, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia Toma, bocsánat hogy megkérdezem, de miért szenvedsz a kis farmon? Kísérletezel?

vihence, genka53, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Néha a szezon kér új ólból állatkát, de mivel a piac szürke, így simán eltudom engedni azt a napi 42 pontotxD.
    A titkos gazdakör meg megvár ! Semmi olyat nem ad, ami nélkül megállna a farmos életxD
    Valamelyik nap épp benéztem oda és akkor olvastam azt a kiejthetetlen nevű bahás állatkát. Csak tudnám, hogy mi szükség van ennyi fára és ólra! Sokszor azt se tudom, hogy hol keressem őket:cry:, farmon vagy bahán ?

Na szóval, a kicsimen 43 malomtermék kész, még lenne ma ott 24-re való, de nincs több szerencsekocka, így marad az eventnövény letermelése még 2 napig, utána meg a turbózott fák mennek a főre.
    Jó lenne a P.panniig elmenni. Messze még a vége.xD

vihence, genka53, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy jó ideje én is úgy eventezek, hogy pár óra alatt letolom, majd egy hét pihi: belépés reggel és este, 5-5 perc aratás, és kész. Valami kell, ami leköt. A Gyopár nem izgat, akkor meg mit csináljak?
    Az, hogy egy kis farmon végigviszek egy eventet, régi tervem. A fórumon megjelent panaszok inspirálták. Kíváncsi vagyok, tényleg igaz-e, hogy "akármit csinálok, nem jönnek a röpik", és a többi. Egyrészt kihívás; másrészt azzal, hogy végig dokumentálom, talán sikerül ötleteket adnom a "kicsiknek", hogy mit hogyan érdemes csinálni. Abban a hitben ringatom magam, hogy én jobban csinálom, mint mások; aztán vagy kapok egy kijózanító pofont, vagy tudok módszereket mutatni arra, hogy egy nehezebb eventet hogyan lehet leküzdeni. Rengeteg tanácsot adtam látatlanban, de ezzel az egy héttel én is tanulhatok valami újat, másrészt hitelesebb lesz az, amit papolok.

Utoljára szerkesztett: 12.9.24
  19. Sagittarius69

Szia!

Igaz a dolog.
    A kis farmon nem úgy jönnek a felröppenők, magam is tapasztaltam már korábban, pedig kis farmon nagyon jó eventnek kell lennie ahhoz, hogy ott ültessek.
    A nagy aránytalanság miatt sok kis farmon kiváltottam a legendát is, így már sokkal jobban jöttek a felröppenők, de kisebb mértékű eltérések még akkor is voltak.
    A legenda viszont szükséges.

vihence, genka53, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A tenyésztéseknél nagyon kevés szerencsekockát kaptál. Pedig itt tényleg nem kellene számítania a szintnek és semmi másnak sem.
    A két farmomon 132-es indításnáa legkevesebb 9 volt, a legtöbb 14. Mindkettőn 4-4 kör ment.

vihence, genka53, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.