Visszajelzés Hátulgombolós kockázatos kihívás - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.9.24.
  1. 1

31 szavazat
    13.1%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

2 szavazat
    0.8%
  4. 4

7 szavazat
    3.0%
  5. 5

13 szavazat
    5.5%
  6. 6

7 szavazat
    3.0%
  7. 7

8 szavazat
    3.4%
  8. 8

19 szavazat
    8.0%
  9. 9

17 szavazat
    7.2%
  10. 10

130 szavazat
    54.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Lehet. De erre is jó ez a próba, hogy pontos értékeket tudok adni arra, mibe kerül egy ilyen event végigvitele.
    A nyeremények egy kisfarmnak sokkal jobban megérik, mint egy nagynak. Én a nagyon nem kapálnék már egy panniért, de annak idején nagyon is vonzónak találtam volna, és bevetettem volna mindent. És egy nagy farmon sokkal több extrát ráfordítanak a játékosok, mert mindenből sok van, és nem kell takarékoskodni.
    És az is lehet, hogy hibáztam, hogy éppen ezt az eventet szemeltem ki. Annyiban viszont nem számít a másik event, hogy a felröpikbe a játékmester nyilván belekalkulálta a tenyésztésből érkezőket is.
    És végül: nem akarom bebizonyítani, hogy bármelyik eventet bármelyik farmon végig lehet vinni - nem írtam ilyesmit sehol. Ezt kár rajtam számonkérni. Csupán annyit akarok látni, hogy milyen egy nehéz event egy kisfarmon. Elsősorban a felröpizés érdekel, a növénytermesztés csak annyiban, mert hozzátartozik az eventhez, és meghatározza a felröpizés mikéntjét is. Ha csak felröpizek, nem látok semmit.

maszilva, rencsike982, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D Ááá, nem létezik, hogy ma bármit csináljak. :D Majd holnap.
    Gratulálok. Akkor kb. 200 játékkal meg lehet csinálni.
    Semmit nem kérek tőled számon. Megkérdeztem, hogy miért csinálod és elmondtad. Ennyi. Nem vitatkozni akarok, csak beszélgetni, semmi hátsó szándékom nem volt. Várjuk az eredményt.

cili53, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem hiszem, hogy szintfüggő lenne. A nagy farmomon se kaptam sokkal több kockát, azt hiszem 320 tenyésztésből 19-et összesen. 86-ot kaptam 202 nyírfára 50+ pannival (ez is elég kevés), és 106 játékom van.

maszilva, cili53, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Szerintem sem szintfüggő, én sem kaptam, ha jól emlékszem 20-nál többet a 3 körből, az elsőben 4db-t adott.

5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Végeztem az eventtel. A jobb oldalt lehet ráhagyom. 75 játékot csináltam meg 11000 pontot sikerült összekockáznom. Sok az egy páros, 40 pontos játék nálam. Az átlagom azért így is 146,66 pont, rosszabb átlagra számítottam a sok 40 pontos játék miatt.
    Mindenkinek jó játékot, sok sikert.

6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sajnos nem néztem menyi szupit használtam fel, :sleepy:csak érzésből mondanám hogy szerintem azt jól kaptam ehez képest valószínűleg,o_O de lehet nem :D
    A fák nem nagyon jöttek be alig-alig röpi ,o_O és én nem szerettek pannikkal bibelödni ,:sleepy: föleg hogy telorol aratam utcán hát megértheted;)xD
    Mondjuk elég sablonszerűen jöttek az állatkák ,és hétvégén sok ezüst állatkát kervertem el:wuerg: , emiatt most nem kevertem,és elég uncsi volt a mai..:sleepy:
    Alapvetöen én is azt gondolom mint Kakaska;),Kis farmnak nem éri meg a jobboldalt megcsinálni.:sleepy:
    Valószínüleg meg lehet ,csak erősen ráfizetéssel:music:/ Persze én Mamutokkal prémesen, igazábol nem kellet hogy pannizak soha ,megoldom nélkülük,/ jól elvanak a menübe,miatt nem értékelem ezt elégé talán/:music:xD
    De kiváncsi leszek a végén hogy sikerülo_O

7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Visszamentem 3 kis farmra, ahol végig csináltam a tenyésztést, 85-ös farm 24 kocka, 100-as farm 30 kocka, 94-es farm 29 kocka.

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Dobókockát adok az egyik ólért. :D ;)

GA-BI-O-Farm, farmerSS, vihence és 4 más kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Oké, megbeszéljük :)

cili53, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Egyszer régen mondtam, hogy évente 2-3 olyan event van, amire érdemes tartalékolni: mamut, panni...stb. Sokan nem szeretnek eventezni, mert nem éri meg, pedig minden kis nyeremény hasznot hoz, ha nem tudja végig megcsinálni, akkor is. Ha nem áldoz rá semmit, csak ültet, akkor is ki tud venni valamit. De az ilyen eventekre érdemes tartalékolni.
    Nekem régen az epres event volt az első event: a pajtából kellett az eventben letermelni epret, nem időre. Rettenetesen tetszett. Kaptam érte 20 sz.trágyát és nagyon örültem neki. :D Onnantól kezdve minden eventet megcsináltam, mert kellettek ezek a segítők. Másképp nem tudtam volna haladni.

11. zsani_apja

Visszatérésem után lejátszottam 10 játékot.

cili53, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Igaz. Egyetértek.Hosszabb távon kifizetödik.
    Ahogy a prof mondta:"Kell a síker élmény is,a gyözelmi érzés";)
    Mondjuk most már én is sokkal inkább erőböl hozom le az eventeket mint taktikával.:oops:

Persze lehet kis farmon tetszene igazábol, o_O8bár ott még tigris sincs),emiatt elégé reménytelen lenne a story:sleepy:

cili53, farmerSS, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. kukori80

A kis farmot vizsgáld át alaposan, mielőtt elkezded. Nem kell hozzá a tigris tenyésztést kiváltani, de a tigris szobor kell, és a beadáshoz kell 1569 tigris. Szóval, csak okosan.

cili53, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  14. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia!

Azért nem tudom hogy melyik "kis" farm fog leemelni a polcról egy L-es bónuszt egy ilyen event miatt és hogy a 98-ik szinten 5000 szupertrágyát nem tudom ki lenne képes összehozni ilyen hamar.

200 party pörit nem tudom honnan szerezne szintén egy kis farm - persze ha nem pörget talán hónapok alatt összehozna, de 2024 május óta egy kerekkerék forgatásos ládát nem láttam még eventen, nem hogy megvásárolható felhőn szóval csak gazdakörikből vagy eventekből tudja egy kis farm beszerezni amihez közel be kéne fejezni egy eventet.

De egy kis adat:

2024 május 19-én jöttem vissza a játékba ekkor volt nagyjából 2500 szupertrágyám és a 98-as szinten voltam 1 db szupermamutfával és 2 db kk fával, 2019. 04.09 és 2019. 12.04 között majdnem minden felhősor megvan - a tenyésztős eventeket kivéve mert nem volt elég szupertápom soha - 2019 előtti felhősorom kettő darab van - nem számítva a party pöri felhősorokat - a trópusi fogócska 2018 és a szülinap 2013.

2019 12.04 én hagytam rá, és most jöttem vissza 2024. 05.19 körül, szóval a 2019.04.09 előtti és a 2019. 12.04 utáni - egészen 2024. 05.19-ig - időszaktól egyetlen felhősorom sem volt meg, amióta visszajöttem (2024. 05. 19) azóta minden felhősorom meglett amit eventen lehetett szerezni, és ami megvásárolható volt.

Minden eventen (amihez kellett event növény) 110 szupertrágyát és 110 kk-t használtam el, többet nem. Így is minden meglett, de! így van most jelenleg 7292 szupertrágyám, és 5612 kk-m (főleg a szintlépések adják ugye), és kiváltottam az eventes boltokból a szupertrágyát mindig. Jelenleg a 183-ik szinten vagyok, a napi XP bevételem a fő farmon több mint 30 millió xp és ez júniusban még napi 5 millió volt, csak hogy érezd mekkora ugrás most játszani mint régen.

Szóval szerintem manapság 3 hónap alatt el lehet jutni a 100-as szintre és annyi idő alatt kizárt hogy valaki akárcsak megközelítse a nem hogy a 2000 körüli mennyiséget, de megkockáztatom hogy a 1000 db szupertrágya sem jönne össze (vásárlásokat nem számoltam).

A 200 party pörihez visszatérve: 2 party pörit (ami nem random) adó ládám van.

1 db. kerekkerekes láda (falusi vásár eventen volt megszerezhető)
    és 1 db kerekkerék forgatás láda VI. (fociláz 2019 eventen volt megszerezhető)

és ezek mellett van most jelenleg 290 party pöri amit eltudnék pörgetni, de csak végső esetben szoktam és akkor is csak minimális mennyiséget ~50 db kb.

Egy rendes farmnak amit nem támasztanak hátulról annak hogy egyáltalán elkezdhessen egy eventet kell:

1. Répás almás csatni - ami az én piacomon jelenleg darabja 500 ezer csengőpengőt kóstál, ezt egy friss farm nem fogja tudni finanszírozni.
    2. A szaporításhoz szükséges kk és szupitrágya ~100 db - de attól függ ki mennyit használ -.

Ha 100 db-ot használsz el ezekből akkor már mínuszban vagy ezekből mert a legtöbb event ennél kevesebbet ad vissza, ha nem tudsz az event boltból kiváltani - Valdemárt és a farmpengő boltot nem adtam hozzá, mert irreálisan sok farmpengőbe kerülnek főleg egy kezdő farmnak mert mást kell kiváltania belőle.

Ergó a véleményem szerint a 98-as "kis" farmod nagyjából az én szintemnek felelne meg ~183 a valóságban talán egy 10-20 assal alacsonyabban.

2 páncél pannim van összesen (mindkettő vásárlás) mert egy halandó sosem tudna szerezni, mert ugye mindig a végére rakják az eventeknek :1 páncél pannim van a tölgyön, 1 darab a farmon, a kupák már 2019 óta maxosak és a tölgyön vannak.

Ezzel nem a kísérletedet akartam "fikázni" csupán ráakartam világítani arra hogy szerintem ez nem egy 98-as farmnak minősül a bónuszok, a party pörik, és a nyersanyag készlet miatt (szupertrágya, kk stb.)

Várom az eredményt, kitartást! :)

Utoljára szerkesztett: 12.9.24
    farmeres53, -BombadilToma-, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Volt egy hátul gombolós pulcsim. Meg sem próbálnám kigombolni, kibújnák belőle. Mondjuk még mindig jobb, mint a hátul kötős. :D

16. DevilMókus

Az van hogy nem vagyok 1 piacon vele.o_O
    80000-ér adtam el a tigriseket /legolcsobban itt/ ,:sleepy:megközelitöleg sincs anyi csp ott hogy menne 1600...:(
    Nemesített rózsa szegfű van , kb ennyi.. :music:
    Jutok amedig jutok;)
    Csináltam már meg eventet ott régen8) a felhőig talán el tudom vinni:)

kukori80, Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A bal oldal full kész, a jobb oldalon az 50. soron járok. Komfortba ültetem a vetőmagot. :)
    Megy ez, csak csinálni kell. ;):D
    Közben bekevertem a maradékokból a malomterméket, gyorsan elkockázam és már az 59. sort tiprom a jobb oldalon. Holnap folyt köv. :)
    Ha nem jön közbe semmi zavaró dolog, akkor holnap akár végezhetek ezzel is. ;):D
    Gratula a végzetteknek, és jó hajrázást a még kockázóknak! :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 12.9.24
    kukori80, cili53, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  18. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Felhő beüzemelve, kettes flös, hármas full nem jött még össze. holnap folyt. köv.
    Válasszatok ügyesen! (Néha a kevesebb több)

PZoli64, kutyaszálló, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  19. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Vegeztem az eventtel. 173 jatekkal sikerult befejeznem. Azt gondolom ez eleg jo arany. Volt 61 kockam, akkor nagyon jol adta, de elotte es a vegen mar nem annyira. Sikerult a kereken kiporgetni a 100%-os bonuszt es 1+1gazt. Elhasznaltam meg 1 200%-os bonuszt a gyemantba, novenybevitelit az aranyba, + jacket is hasznaltam. Az elso kor felszaporitas utan meg 4x arattam zoldcseppel es kacsakataval. Persze kozbe tenyesztettem is az is adott felroppenot meg kockat is.

genka53, kutyaszálló, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ma reggelre kaptam még 88 aranykockát a fákból, de itt már volt 20 órás is a fűvészekbe, így sikerült befejezni az eventet
    csak aranykockák segítségével. Maradt még játékom, így folytatom majd, mert szeretem....;)
    Az 5, 6 flös eddig nem jött össze, így a befejezéshez nem sikerült összehozni, pedig kockáztattam jópárat.
    Sikeres kockázást mindenkinek, érjétek el a kitűzött célt.:)

maszilva, vihence, PZoli64 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.