Visszajelzés Hóegér 1-6. csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 5.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Végre! Ma már megint simán megy minden,mind két változatban/unity és flass/ Mind kért feledat befejezve.Várom a mai 24 órás feladatot.Remélem most nem lesznek leállások.Viszont ha igen, akkor majd reggel kezdem el, nem egy nehéz teljesitésű! örülök,hogy most ilyen lazát tettek be, mert a kombinációs nem igen menne ilyen állapotok között:Jó játékot izgalmak nélkül!

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok! én is beestem...az első küldetés kész...7 db röpit kellet 0 percezni...várom a folytatástxD

3. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Gondoltam : bedobok pár pihét a feladatba.
    Erre a galád németül akart velem pletykálni.
    Mondani akartam, hogy bennünket még oroszul próbáltak tanitani, de nem állt velem szóba, inkább lefagyott . :D

Fuhur, Kuzdern, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  4. judy95

judy95 Törekvő

Na ez bukta! Most szóltak értekezni kell, csak 15 óra után tudok újra belépni. :sleepy: 5 pihe kellett volna a kitehetőhöz. :cry:

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ne bánkódj, ugyanez a dekor a ma induló küldetésben is megszerezhető.

maszilva, HéricsBáró, judy95 és 8 más kedveli ezt.
  6. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! Még jó hogy a mai eventben nincs felröpi.... hogy tudnák nullázni? Kifosztották a tanyaházamat.. xD Ellopták a nemesitett növényeim! :wuerg:
    https://kepkuldes.com/image/1BA1bB

vihence és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Akkor ez olyan, mint a magyar piac, tegnap az is lefagyott o_Oo_O

Nagyii58, kelemeny és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia msapika!
    Jól tetted, hogy mindjárt megadtad a farmneved mellé az ID számodat is, mert így közvetlenül tudunk válaszolni, de kérlek, hogy legközelebb egy segítségkérő topikban jelezd, ha problémás van, ott szinte állandó a moderátori jelenlét.
    A csevegőben a gazdák az eventtel kapcsolatos ötleteiket, javaslataikat, a végrehajtási terveiket osztják meg és tárgyalják ki a többi játékossal.
    A fenti jelzéseddel kapcsolatban, megállapította a kollégám, hogy aratás után 8:06 és 8:07-kor beadtad a 50+65 felröppenőt a feladatba.

9. hofeher

hofeher Fórumszaki

Tegnap minden lefagyott a piac a ládák a pörgetés belépést meg területváltást ne is mondjuk.

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tél van;) Mikor fagyjon ha nem ilyenkor:p
    Bocsánat... ezt nem lehetett kihagyni!
    De azért a lényeg a lényeg a mai napi küldetés kipipálva;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.21
    Fuhur, Kuzdern, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  11. Gwendolin83

Gwendolin83 Járnitanuló

No,indulunk ma időben,vajh?:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.21
    Nagyii58, soresne, JourneyRickman és 3 más kedveli ezt.
  12. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot!

Ez is jól kezdődik, rögtön az első részt nem tudtam befejezni, hiányzott 6 db felröpim, hiába vártam az eventet hortenziával. Na erről ennyit, lehet, nem is kellene folytatnom.

13. hofeher

hofeher Fórumszaki

Na ki tud frissítés után belépni

4 frisítés böngésző bezárás segített

Utoljára szerkesztett: 7.1.21
    Nagyii58 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Ma is megszerezhető a tegnapi kitehető;)

Kuzdern és Nagyii58 kedveli ezt.
  15. szili48

szili48 Törekvő

a naraforgók azok szépen elindultak ma is

z2856 és TaraWels50 kedveli ezt.
  16. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Újabb kezdés, újabb talicskázás!

TaraWels50 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nálam szerencsésen beindult a játék a 10 db kezdő növényt sikerült is megszórnom minden földi jóval, azután a kis kockákba vetettem "volna" korompélt, ami már nehezen ment. Nem lehetne a játék legrondább növényét, a betöltővirágot, kivonni a forgalomból? Végülis sikerült, többszöri neki rugaszkodásra. Sok sikert kívánok mindenkinek!

18. Caccus

Caccus Fórum veteránja

én sem tudok belépni, csak pörög a virág, vázát követel, hogy vízbe rakjam.Tegnap is erről írtam.

Bonzó1945 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Khm... azt hittem ma jobb lesz:music:

Nagyii58 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia!
    Tudtal volna venni aranyert felropit, vagy a felropis topikba irsz , biztos kuldtek volna neked 6 db felropit, errol most kitehet , hogy nem tudtad befejezni? A modik? vagy a bp? annyi otletet olvashatsz itt a forumon , hogy hogyan legyen megoldva a felropi problemad .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.