Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Én egyetértek veled :) Elkezdem de nembiztos ,hogy végigcsinálom a felhősor nagyon keveset ad. :(

2. hamuska

hamuska Fórumszaki

Először szaporítsd fel az eventnövényt,hogy tudjál a malomban keverni húsvéti fészket. 1 fészek beadása után kapsz újabb földterületet és igy tovább

Swordfish, -kaktuszable- és Gio kedveli ezt.
  3. -tifani56-

-tifani56- Járnitanuló

nem tudom hol kell kezdeni mitt kell tenem irja meg nekem valaki köszönöm szépen

Swordfish és Gio kedveli ezt.
  4. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Swordfish és Sikka1 kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

De maradt még 9 magod, amit nem vetettél el... Akármilyen földekbe vetsz, ha mindent kihasználsz, és nem marad semmi parlagon, akkor az első aratás után 39 magod lesz.

taga1, -ágianyu33-, *bálint* és 8 más kedveli ezt.
  6. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Én is épp ezért morgok. Amikor sok a föld adnak 5 db-ot most meg 6 földkockára 15 mag ,nevetségesek

Swordfish, kanzlerviki, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  7. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Az lenne a kérdés hogy először nemesítsek vagy földterületet szerezzek?

8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Érdekes egy event lesz ez!Mire letermelem a növényeket a szakállam is kinő!! Kíváncsi leszek a felröpire.Megvárom még teljes területen tudok vetni-aratni és ha nem tetszik be is fejeztem.

-ágianyu33-, inanna11, Swordfish és 12 más kedveli ezt.
  9. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Jó, hogy szólsz, a ládákról meg is feledkeztem. Most én is vettem 10-et, és lett 37 gaz és egy kitehető. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 28.3.18
    hóóvirág, Gio, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Suzzy1

Suzzy1 Utánpótlás-írogató

Három nagy föld tizenkettő kicsi gond megoldva

11. icumicus

icumicus Járnitanuló

12. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Megéri nem éri ,de játszani jó:inlove:És még jó itt lenni :)

ursa11, hóóvirág, -ágianyu33- és 11 más kedveli ezt.
  13. jutka65

jutka65 Fórumprofi

sziasztok szégyen nem szégyen befagytam az eventtel agyilag - nem nagyon tudok ráhangolódni - azt írja Toma, hogy 6 db 2-es földbe vessek el és a többi magot hagyjam meg?

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Tök mindegy, milyen földet használsz, a hozam ugyanannyi. Mert nincs RACS. Viszont a 2x2-es földel kevesebb víz és trágya kell, és kevesebb növényed van lekötve a földben (ez majd később lesz érdekes), amiből már keverhetsz malomterméket. Vagyis igen, ebben az eventben érdemesebb a 2x2, mint a többi.
    Az egyetlen dolog, ami ezt felülírhatja, az a felröpi. Ha úgy látom, hogy minden 2x2-es föld ad felröpit, akkor áttérek 1x2-re.

taga1, ursa11, -ágianyu33- és 9 más kedveli ezt.
  15. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Segítsetek légy szi, nem találom, hogy hívják a kitehetőt, amit a láda ad!
    Egyáltalán hol van szó a ládáról, azt se találom.

16. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Köszi szépen a gyors választ - lassan kezdem felfogni - mindenkinek azt szoktam mondani nem reál , hanem humán érdeklődésű vagyok :)

Swordfish, brekkencs., Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

18. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én is vettem, de hát nem találom hol van,sőt egyáltalán hová lehet kirakni.?? Vagy el vagyok varázsolva??

Swordfish és -kaktuszable- kedveli ezt.
  19. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Tojásvarázs a kitehető.

GA-BI-O-Farm, Swordfish és CoraQueen kedveli ezt.
  20. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy a 1*1 vagy a 2*2 ad jobban felröpit?
    Koszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.