Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szemessanyi

szemessanyi Utánpótlás-írogató

Segítsetek, nem tudom elültetni:cry:

2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Vettem 10 ládát, és kaptam 50 db event növényt és 3 db egyszerű fészket.

-Fülemüle-70, csio70, -Csiki- és 8 más kedveli ezt.
  3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mit szeretnél elültetni? Az eventnövény magját?
    Földterületet raktál ki? A 2x2-es földterületet Neked kell kihelyezned (vagy 1x1-et, ha Neked az szimpatikusabb), abba pedig elvetned a magokat. Vizezd, trágyázd, hogy gyorsabban érjen...

4. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Szia! Tettél ki földeket?

-Fülemüle-70, Gio, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

xD

-Fülemüle-70, Cyra65, -Csiki- és 2 más kedveli ezt.
  6. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Kedves Sanyi és Mindenki! Először földeket kell letenni az üres területre, aztán tudsz vetni! S még valami: ha valaki ládákat vásárol, ugyanott találja, nyithatja ki, ahol az összes-játékban lévő, nyitogatható ládát!:)

taga1, -Fülemüle-70, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  7. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Hol lehet ládát venni?

8. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

Azért írtam, hogy 4-6 alkalommal, mert kinek, hogy jön ki. Amúgy úgy "akarok" vagyis inkább tudok napi 5-6 aratást csinálni, hogy éjszaka alapból nem alszom max pár órákat, mert a 2,5 éves kislányom (akivel itthon vagyok) és a munkám (heti 20 órában itthonról dolgozom) mellett, csak éjszaka van időm a diplomamunkámat csinálni, így ált hajnali 3-ig 4ig fent vagyok néha 5ig is, és ált 8 körül kelek, mert a kislányom is felkel. Így pedig nem jelent gondot 4 óránként kb 1,5 percet arra szánni, hogy egyetlen területet learassak és visszaültessek.
    Nem hajtok arra, hogy elsőnek végezzek vele (egyik eventnél sem) a lényeg, hogy meglegyen
    Nemesítésről meg nem írtam, hogy megcsinálom, csak kiszámoltam mennyire rövidítené le az érés időt, nem a nemesítés mint inkább a számolás lehetősége az ami miatt foglalkoztam vele.

Utoljára szerkesztett: 28.3.18
    taga1, -Fülemüle-70, Cyra65 és 12 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Az óránál válogathatsz

10. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

hol lehet ládát venni?

11. Halászné

Halászné Járnitanuló

Na, ez a pénz lenyúlás! 52 farmaranyért kaptam 70 tojásfát és két fészket. Mivel semmit nem értem vele elindítottam 2 x 30 darabos nemesítést.2 aranybanánt, 3 Kacsa Kata trágyát kaptam. A kapott tojás ugye elúszott a nemesítésre. Sajnos gabianyus a siker nem hasonló.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A helyes számolás az első oldalon van a #18-as hsz-ban. 2:33 alá nem tudod vinni.

13. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Sziasztok! Vidám és sikeres eventet kívánok mindenkinek.
    Én elutazom 4 napra és nem vagyok hajlandó a katedrális csodálat közben az órám lesni, mikor van aratás, azaz el sem kezdem.
    Sajnálom, hogy Kapára lett kihegyezve - no egy kis nemesítéssel- , de nem sok varia van benne, én 0 pontot sem adtam volna rá, csak mínuszt. Csatnival és terménybónusszal még belevágtam volna a maradék néhány nap alatt is.
    Kérdésem, tudok csoportosan üzenni a szomszédoknak, hogy most másra pazarolják a felröpit? Vagy csak egyesével?
    Jó játékot és előre is köszi a választ!

Maszatka47, Gio, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem is jött annyi, hogy elkészült az első fészek - a szomszédaim jóvoltából lett meg a szükséges felröpi - igy már az első területbővítés kész. Jó eventezést és kellemes ünnepet mindenkinek! Persze kitehető az nem....de ez van, többet nem áldozok erre

15. szemessanyi

szemessanyi Utánpótlás-írogató

Jaj köszike, a földterületet nem tettem ki!!

-Fülemüle-70, Maszatka47, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

3 ládát vettem, csak úgy próbaképpen, kaptam 1 db fészket és 2X 5db tojásfát, ezzel nem mentem semmire
    többet nem fogok rááldozni.

17. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó délutánt, és kellemes eventezést kívánok! Gratulálok mindenkinek a szerencsés ládanyitáshoz és kezdéshez!:inlove: Ha valakinek nem sikerült, vagy nem vett, az gondoljon arra, hogy nincs egyedül.:D Sok sikert és ehhez elegendő röpit kívánok mindenkinek!

ildiko44, -Fülemüle-70, Cyra65 és 13 más kedveli ezt.
  18. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket :)
    Annyira imádom a tojásvarázs kitehetőt :inlove: Annyira cuki a nyuszi, ahogy elülteti a tojást, aztán türelmetlenül várja, hogy kikeljen a sali vagy a répa. Secperec befalja...
    Event végére DagiCukiNyuszi lesz:D

ildiko44, -Fülemüle-70, Cyra65 és 9 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Elültettem a magokat és most vuduzom hogy mikor kelnek ki. :D Érdeklődve várom hogy mennyi felreppenőt fog adni, mert szerintem is a felrepi lesz a kulcs.:)
    Egy kis összefoglaló az eventhez:
    Először 6 db 2x2-es kockát kapunk amibe elültetünk 6 magot. Vizezzük és trágyázzuk. A következő terület kiváltáshoz (ami megint 6 db 2x2-s kocka lesz) kell a Húsvéti fészek, amit a malomban kell csinálni (ehhez 65 db növény kell és 10 felreppenő). A többi terület kiváltásához is Húsvéti fészek kell.
    Aki vett Húsvét ládáját, (a piros kosár - munkagép- szezonális árucikk alatt veheti meg vagy a Hírek oldalán) az a farmon a Váza ikon-elhasználódó fül alatt találja ezen a néven. Csak rá kell kattintani és "kibontódik". Ha van benne Tojásvarázs , azt a farmos területre ki kell rakni és 8 óránként ad 3 felrepit. (2x1-s dekor). Aki kapott Húsvéti fészket, az rögtön ki tud váltani egy területet . Remélem nem hagytam ki semmit. Nekem tetszik az event mert nem kellett érte farmot bontani, azt nagyon nem szeretem. :) Aratni meg úgyis kell a másik területeken.
    Sok sikert és a kapát nem ám eldugni hogy ne találjuk meg. :)

taga1, ildiko44, Zsu065 és 24 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! A bahára is ki lehet rakni a tojásvarázst, nekem ott volt helyem, már érik egy ideje szépen;)

Jut eszembe, még ma meglesz az 5. terület, belefér 2 aratás éjfélig:oops: Örülök, hogy ládákat vettem és nem kitehetőt. Csak érne már le az első adag...nagyon kíváncsi vagyok a röpire.

Cyra65, *bálint*, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.