Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Még nincs április 1, de megmondom ;)
    Ha a bal alsó sarokban lévő nyúlnak többször meghúzod a fülét, akkor a lábával benyomja az előtte lévő répát a földbe, ettől legurul a kék tojás a fészekből, és ki lehet nyitni a locsolórendszert. Miután a nagy tojás elázik, lejön róla a masni, és kikel belőle egy másik arany tyúk... folyt. köv. vasárnap 8)

2. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Adtam szupitápot a nyúlnak, hátha gyorsabban festi a tojglikat. Nem köll neki, rá se bagózik.

Cyra65, MamaMeseKertje, Fatther és 16 más kedveli ezt.
  3. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

400 db felröpi kell az event befejezéséhez, aratásonként kapunk 2, max. 3 db-t, ha 5x aratnánk az 15 db naponta vagyis az event befejezéséhez 26 napra lenne szükség, ez az event kizárólag pénzre épül, vegyél minél több dobozt,

-kaktuszable-, Swordfish, aragorn* és 8 más kedveli ezt.
  4. -greycat-

-greycat- Aktív író

BOSI-nak szántam, akinek Te is válszoltál, valami összeakadt, bocs! (Néztem, ő is megkapta....)

Egyébként ahhoz már tényleg pofa kell, hogy 12 db 2x2-es területről 2 azaz KETTŐ db felröpi jöjjön.
    Kellemes ünnepeket! (Sok locsolót meg ilyesmi...)

Gio, -kaktuszable-, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  5. Agnes1951

Agnes1951 Utánpótlás-írogató

nálam is nagyon lassú!kínlódás a aratás

Swordfish, aragorn* és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. megirn

megirn Aktív író

Sziasztok!
    Reggel nálam is nagyon lassú volt a farm. Ránéztem a Flash-re és látom új van fent. Gyorsan letöltöttem, helyre állt minden.
    Két területem van idáig. Felrepcsim most van 17 db, 2 tojásfa hiányzik a következő területhez. Remélem előbb meglesz mint aratni fogok. Kukori ne vedd a szívedre a dolgokat. Örülök neked. Minden tiszteletem azoké aki önzetlenül segítenek bennünket. Hálás köszönet neked és a többieknek legyen az modi vagy játékos. Csinálom az eventet. Az más kérdés hogy kész lesz-e vagy sem. Ha nem akkor sem leszek elkeseredve. Bár a ládákat szeretem. Sok sikert mindenkinek és elegendő repcsit.

7. -greycat-

-greycat- Aktív író

Nem az a probléma - igaz, én gépsort használok... A felröpik mennyisége a katasztrofális: 12 db 2x2.es mezőn képes aratásonként KETTŐ felröppenni. Erre mondják, hogy gránátból sok, koszorúból kevés... ;)

8. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Ez a játék nagyon szörnyű!! unalmas ,idegesítő és még sorolhatnám.Ebben a hónapban egy eventet sem kezdtem el ,annyira érdektelen volt mindegyik. 122 szinten járok ,nagyon csalódott vagyok,ha így megy lehet feladom :( :( :(

9. -greycat-

-greycat- Aktív író

VÁZA ikon, Elhasználódó fül, aztán begépeled: LÁDA

-Fülemüle-70 és Gio kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

-Fülemüle-70, Maszatka47 és -greycat- kedveli ezt.
  11. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Amióta felszabadítottam a teljes területet a nyuszinál azóta minden aratásra ennyi felröppenőt kapok:
    https://www.kephost.com/image/JkHt
    Hasonló szerencsét kívánok mindenkinek.
    Szerintem aranyos ez az event is és szépen lehet haladni is.

12. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Visszaolvasva mindent leírtatok már,;) nem ismétlek!:p Nagyon karcsú a kosárkák röpködése!!!:wuerg:...de majd a nyuszi hoz nekünk egy markáns röpi özöntxD...ez a terület mindig is bonyodalmas volt!;)...türelem, jön a Nyúl!!!:inlove:
    Láda vásárlásra adtam a fejem,8) bár ne tettem volna,:( full 30-at bontogattam,.......azt nem gondolásztam vóna, hogy 1 db/szerényen/ Tojásvarázst sem kapok!:mad:Tanulságos!:D
    30területre kaptam 13 röpit, kevertem, kiváltottam az utolsó területet!;)...Majd hosszúkat ültetünk, hogy jöjjön a röpi!!! xD
    Nagyon szép hosszú Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek:inlove: Elegendő Kosárkával!!!xD

Utoljára szerkesztett: 29.3.18
  13. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Pont így állok én is.Kitehető 1 db se :cry:30 terület 13 röpi:sleepy:,utolsó terület kiváltva:).
    Innen már úgy fognak röpködni hogy csak na:D

Gio, -Fülemüle-70, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Már csak 1 terület és tiszta az összes! :)
    Hajrá mindenki sok sikert!

Húsvétra...:)

taga1, Gio, k.krisztinka és 35 más kedveli ezt.
  15. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Ez naggyon szép:inlove:

Gio, Maszatka47, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  16. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    15 felröpinél tartok, hogy lesz ebből 400. Ezt a mennyiséget megint túlzásba vitték

Gio, -Fülemüle-70, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

A 40 lépésből 3-at léptem. Nem bízok benne :mad:

18. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Jó neked én mindig csak 16-ot, protekciós lehetsz :p

19. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Egész jól állok, már 2 lépés megvan a 40ből. Én inkább azt a módszert választottam hogy felkelek aratni éjjel, de hogy egy deka farmaranyat nem vagyok hajlandó költeni az is biztos. Bízom benne ha tiszta lesz az egész terület megtörténik a csoda. Egyébiránt annak örülök hogy külön területen van, így kényelmesen tudok töltögetni mindenhol. :)

Gio, -Fülemüle-70, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Csodaszép ! Látom tojásból nem lesz hiány húsvékor, a sonkafát és a kolbászkerítés ugyan nem látom tisztán , de bizonyára az is van.;):);)

-Csiki-, Gio, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.