Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Valójában csak annyi növényt tudok bekeverni fészeknek, amennyire elegendő a felröpi. Ami azon felül van, az felesleg. És jobban járok, ha elnemesítem, mint ha a végén beváltják pár TP-re és CSP-re.

Rékuci1111, Gio, Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  2. dani**

dani** Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én pedig a legunalmasabb véletlenszerű ajándékot kapottak versenyében állok dobogós helyen! Már teljesen tövig rágtam a körmömet, vajon legközelebb TP-t kapok vagy netán CSP-t?

Gio, Swordfish, BackOffice és 9 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ebben én is dobogós vagyok. Már 40 felett járok, de komoly ajándékot egyszer kaptam, banánt. A kis farmon még csak 26 ablak van kész, de már 3 ólat kaptam. Érdekes helyzet......

-Csiki-, Gio, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  4. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Beneveznék a nemesítési versenybe.

Rékuci1111, -Csiki-, Gio és 13 más kedveli ezt.
  5. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

27 a 40 bőll csak a ferepiken fog mulni hogy meg leszeke remélem igen midekinek sokk sok felrepit miden szinten hajrá ....))

-Csiki-, Gio, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  6. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sajnos most csak csillagot adott, holnap folyt. köv.

Gio, marcsi152, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
  7. wyzaru

wyzaru Utánpótlás-írogató

Estét

7 felrőpi az nem kicsit pofátlan???Eddig se volt szivügyem az efajta játék de ezután kimondottan utálom.

-katalinjani- és Rebcsok kedveli ezt.
  8. zebraful

zebraful Fórumelemző

2 óra mulva meglesz a felhő. Eddig volt a " komoly " munka,-.- most jön a játék. Kétszer nemesítettem menet közben, de nem kaptam bonust. A továbbiakban tét nélkül nemesítek, játszom az ajándékokért. Befejezhető a játék bonus nélkül is , de ehhez a lehetőség szerint mindig időben kellett aratni. Felröpi hiányom nem volt, most is van 4 adagra való pluszban.
    Az volt az egészben a legjobb, hogy nem zavarta köreimet és a nagyon régen parlagon heverő Gazdakörikből néhányat - ?? talán ?!-befejezhetek.

Gio, Swordfish, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  9. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Hurrá :D meg van a felhő!:music:Akkor most már nemesíthetek!;)

-Csiki-, lüszike69, emocy91 és 7 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Jelenlegi állás 27-40! Minden csomag megvásárolva és nem haladok sehova!!!Küzdök, de már nagyon unom!!!Ha jól emlékszem 4x próbálkoztam nemesítéssel,csak veszteség volt az is:cry:Na jól van nem sírok, mert még egyesek kiosztanak, de ezek a tények.Kb másfél óra van még aratásig, egész nap talpaltam, a lábaim leszakadnak, úgy hogy alszom! Kitartás mindenkinek!

asdfghjkl7373, Gio, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  11. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia!
    Van aki a lottó ötös számait szeretné megálmodni, van aki az algoritmust ami szerint a felröpik osztogatásra kerülnek. ;)

Jó játékot kívánok!

Gio, Swordfish, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Együtt haladunk!xD

Gio, Swordfish, marcsi152 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia!

30/40, és még van 60 óra. Egyébként néha jobb ha kiadjuk a bánatunkat és a mérgünket, mert ha bennünk marad gyomorfekélyt okozhat. Ezt akkor szoktam mondani amikor éppen hangosan morgolódom, csak úgy, de azért lehetőleg hallja mindenki. ;)

Ugyanitt: varázspálca és kispárna jutányos áron, a koboldok egy bödön aranyáért eladó. 8)

Fuhur, emocy91, Gio és 7 más kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Marcsikám !
    Gratulálok !!!
    Én is kész lettem délután.

emocy91, Gio, SzabadEurópa és 4 más kedveli ezt.
  15. potyi120

potyi120 Aktív író

Sziasztok! Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok MINDENKINEK!

-Csiki-, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az állás 28/40.
    Mára így is maradt,holnap meglátom mire jutok. :)
    Gratulálok azoknak akik már végeztek. :) Kitartást a még küzdőknek! :)

Utoljára szerkesztett: 3.4.18
    Rékuci1111, -Csiki-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Jöttem aláírni én is a jelenlétit, eddig családi programom volt, nemrégen értem ide :D:D:D
    A Húsvéti nyuszi meghozta az ajándékomat:
    Gratulálok mindenkinek, aki befejezte már, és elégséges felreppenőt kívánok a még küszködőknek! :inlove::inlove::inlove:

Szia Toma! :)
    Követem a példádat, ami a malmozás felett megmarad, azt beforgatom a nemesítésbe, ahogy még az event legelején is írtam, és a sikertelen kísérletekből gazdagszom meg! xDxDxD

Szia kedves zoldert! :)
    Nem csalódtam, mint ahogy az elsők között végeztél a felhősorral is, így a nemesítési sort is végigvitted már! Gratulálok a teljesítményedhez! :D:inlove::D

Kiemeltem az idézésbe írt válaszodat, ezért látszik a szerkesztési információm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.18
    -Csiki-, asdfghjkl7373, marcsi152 és 11 más kedveli ezt.
  18. Szélcsendke

Szélcsendke Járnitanuló

Húú de irigykedem a nyürrögőkre!! Én még csak 21-22/40 a 3 farmon.. mégse adom fel..A fele már megvan. S még van idő...Aztán, ha nem lesz meg, akkor nem lesz meg.. kinőttem már az akarom-hisztis korból..

marcsi152, Gio, -BombadilToma- és 7 más kedveli ezt.
  19. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kellemes húsvéti ünnepeket!

Az elég jól jártam a nemesítéssel 4-ből 3 adott (mindig 130-al próbálkoztam)
    1. 100% TP
    2. 5% érés idő csökkenés
    3. 10% érés idő csökkenés

28/40 állok!
    Ja és nem tudom hogy hogyan :) 1*1-en 28 fészket adott....ez eddig a csúcs mert mindig 20 alatt volt!

-Csiki-, Gio, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  20. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Áldott ünnepeket mindenkinek! Szorgos szomszédaimnak és a napi ötszöri aratásnak köszönhetően felhő aktív! Érdekes az éjjeli órákban 20 hajnalban 23 napközben 13-14 felröpi ugyan akkora 2x2 -es területre! Gratulálok aki kész sok sikert felröpit aki kűzd!

-Csiki-, Gio, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.