Visszajelzés Húsvéti fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ginger.

ginger. Fórumprofi

Igaz hogy nekem sikerült befejeznem , de a jutalmazási rendszer miatt el is ment a kedvem. A következő eventet nem is fogom csinálni.
    Sokan írták hogy kaptak oroszlánt, hát én nem vagyok köztük, de még más ólat sem kaptam.:cry: Pedig keményem dolgoztam, a kapától hólyagos lett a kezem.

ildiko44, Gio, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  2. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sziasztok! Nem tudtam befejezni az eventet ,talán 10 perc hiányzott volna ,hogy beérjen a tojásfa :( Ajándékokból sem kaptam semmi értékeset pl: ól egyet sem :( Nagyon rossz event volt ,legközelebb ilyen vagy hasonlóba bele se kezdek! >:(

Swordfish és mamika57 kedveli ezt.
  3. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia!
    Felröpit nem lehet venni, de a gazdaboltban kosár még vásárolható. o_O

Imi*, Swordfish és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Még tart az event, le tudod aratni. Ne add fel !

Swordfish, Fenyvesi1010 és Rebcsok kedveli ezt.
  5. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia ginger!
    Ne szomorkodj. Bár idő - néha hosszabb - de előbb-utóbb minden ól elérhető.

Sajnos a farmaranyfáról egyelőre ez nem mondható el.

Imi*, Swordfish, Samborg és még 1 ember kedveli ezt.
  6. gymikii

gymikii Fórumlakó

Most sikerült befejezni....Hulladék egy event volt, remélem, soha többet nem lesz ilyen.

kovacstne, he1951 és galambduc kedveli ezt.
  7. Ildikó1208

Ildikó1208 Fórum-zöldfülű

35-ig jutottam, végig 8 és 13 felröpit adott ! Siralmas ! Pedig vetettem folyamatosan, éjszaka kivételével.

Swordfish, he1951, magika és 2 más kedveli ezt.
  8. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Utóljára nem kell beültetni gondolom. Sokat kellett dolgozni, nem is volt bőséges az ajándék!!!! Semmi állat!!!

Swordfish, klari8110 és drunyi kedveli ezt.
  9. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nekem is ez a véleményem, már régen kész vagyok, nemesítettem is,de 1 árva sólyom vagy mi az, amit kaptam. Van belőle jó pár,de a ritkábbakból semmi, csak tp.csp na meg rengeteg csillag de minek a 3000 mellé????!!! Szomorú vagyok!!

Swordfish, mebajah, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  10. klari8110

klari8110 Járnitanuló

Nekem az utolsó leszedésnél,egy db.sem adott.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Sziasztok!

Ma délelőttre sikerült befejeznem az eventet, növény 557 db maradt, felröppenő 0 !!! Két-három éjszakai aratás kellett hozzá, különben nem jutottam volna a végére...
    Nem nagyon tudom követni melyik mostani eventből kapott titkosakat kiraktam (összesen 8 db-ot), lett 1 bölénykifutó, 1 sólyomfészek és 1 vörösbegyfészek, aminek nagyon örülök, mert eddig nem tudtam szerezni :) Ezért mindenképpen megérte félálomban aratni :D

-Csiki-, alpha58, OJani és 6 más kedveli ezt.
  12. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

ééééééééssssssssssss megvagyok :) Még ajándékba is érkezett felröppenő :) Még egy aratás már nem férne bele, de a lényeg, hogy sikerült teljesíteni az eventet időben.
    gratulálok mindenkinek, akinek sikerült, drukkolok azoknak, akik még csinálják!

ildiko44, -Csiki-, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  13. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot Mindenkinek ! :):):) Tegnap sikerült az eventet befejeznem, amit utána termeltem, malomtermék.
    Így lett egy fészek beadásnál meglepetésemre egy csigafészek. Azonban a többi plusz ajándéknak is örültem. Ez volt a legjobb, jelenleg 2-en vannak már. A még mindig megmaradt
    tojásokat most nemesítem, abból mi lesz, majd kiderül. Még bízom benne.... :):):)
    Aki befejezte , gratulálok , sajnos látom nem mindenkinél volt így. ;););)

ildiko44, Imi*, -Csiki- és 9 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

Végül 7/9-en zártam a nemesítést :) ha van még 1 nap, akkor szerintem összejött volna

Kísérleteim:
    NemesítésBeadottEredmény1Eredmény2Eredmény3
    1303 arany banán--
    23020%-os érésidő csök.--
    33019.800 TP--
    4305%-os érésiddő csök.--
    53019.800 TP--
    6305 FP--
    7705 szupertrágya200%-os TP-
    87010%-os trágyaelveszett-
    9705 FP10%-os érésiddő csök.-
    10705 KK szupertrágya1 fészek-
    11705 szupertáp3 arany banán-
    121305 szupertrágya5 szupertáp100% TP
    137019.800 CSP30% NO trágya-
    Összesen:730

Ha legközelebb lesz ilyen nemesítési lehetőség event növénynél, akkor jó lenne a rendszeresen visszatérő event növényekre bevezetni, és/vagy az event indulása előtt legyen lehetőség egy kapott mennyiséggel szórakozni :)

Sokan nem szeretnek ezen a külön területen játszani, mert itt mindig meg kell küzdeni a területekért, nekem viszont pont ez tetszik benne. Én örülök, ha ide kapunk valami játékot, már várom a következőt:inlove: (remélem akkor több időm lesz rá)

Imi*, -Csiki-, OJani és 7 más kedveli ezt.
  15. Goldros

Goldros Fórumlakó

Hát nem tudom ki és hogyan osztja a felröpiket, de én minden területett vetettem és 12 felröpit kaptam többször, ... Nem elsö esett hogy a felrepik miatt nem tudok eventet befejezni. Pénzt játékért elvböl sem adnék:) jo lenne , ha valaki utána nézne , hogy miért ilyen kevés a felrepi?

mali74, -sanele- és he1951 kedveli ezt.
  16. faris61

faris61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Support szerint nemesítés nélkül is elvégezhető az event. Valószínűleg úgy gondolta, hogy a gép mellett alszom, és ébresztő órát állítok a leszedésre, mert sajnos azt tapasztaltam, hogy még 4 beadandó hiányzik:(((( Ezért az event nem sikerült.........

Goldros, -sanele-, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  17. Döme

Döme Utánpótlás-írogató

Köszönöm azoknak akik küldtek.
    A készítőknek meg egy 1-es kedvességből!:inlove:

18. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Sziasztok!

Az event végeztével a csevegő is zárul.
    Mindenkinek köszönjük a közreműködését, az építő jellegű hozzászólásokat
    valamint a rengeteg segítséget és jó ötletet amit egymásnak adtatok. Találkozunk a következő event csevegőjében.

A Beko által meghirdetett nemesítési játék eredményhirdetése Beko topikjában lesz megtalálható legkésőbb a hét végéig!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.