Visszajelzés Húsvétvárás - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! Én papírforma szerint mindent megcsináltam az eventben, csak a learatásra váró órás mezőket szedem. Most az a gondom, a tudományos állomáson megcsináltam a hatvan kombinációt. A bal oldali ajándékdobozra kattintva most nekem az írja ki hogy jutalom áttekintése. 60/120. Az kérdésem, hogy a maradék 60 jutalmat hogyan lehet megszerezni. Kémcsöveket már nem tudok hova beadni. Lehet hogy csak én nem értettem meg valamit az event leírásában? Segédségüket köszönöm!

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Olyan kombinációkat tudsz kirakni, amit már kiraktál. Érmét nem kapsz érte, csak a sorvégi jutalmat, és persze a haladási sorban is haladsz. Válaszd azt a sort, aminek a jutalma a legszimpatikusabb.

3. damien

damien Haladó

Nekem az a panaszom, hogy itt egy ünnepi event, lennének jutalmak, de nem lehet őket megszerezni. A felhősor és a rávalók kiváltása után, ami csillagos érme marad, az nagyon kevés! Az ember nem tudja mit váltson ki! Bezzeg, amikor semmirekellő ajándékok vannak, azt ki lehet váltani duplán, meg triplán, meg mindenféle más haszontalanra is jut. Amikor olyan ajándék van, hogy azt mondaná az ember, hogy ez most megérné, azt meg csak nézheti!

4. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Azért ez nagyon durva. A Gomba erdőben egy csomó fáról egy mikroszkópot kaptam.A másikról meg semmit.:oops: zsóka56 ID: 1412578

Szilárd050915 és Lenczy kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Csatlakozom! Hiába a sok fa, jó ha 4-5 mikroszkóp jön. Az ólak és terményesek sem különbek, van ahol még 1 db szög, vagy tégla sem jön, hát még űrlénysejt! Elmegy a kedvem az egésztől!

Szilárd050915 és zsóka56 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha van lehetőséged próbálj meg a hosszabb érési idejű fákat kitenni. Ellenőrzésem alapján most tényleg 1 db Mikroszkópot kaptál a Gombaerdőn 2025-04-23 14:17-kor, de azt látom, hogy kb. 20 fád volt ekkor érett állapotban. Azóta újabb fák beértek a Gombaerdőben, érdemes lenne újra aratni, hátha azok már több mikroszkópot adnak.
    További sok sikert az eventben, még több mint egy hét van az event végéig.

7. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Elértem egy szintre a (1-es sorozat 2/3. próbálkozás) Kiraktam már mind a 6 sorozatot, de nem ad újabb ablakot, hogy folytassam a következőt. Gömböm van.
    Igen, feleslegessé váltak a kék fák is!

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha a 60 egyedi kombinációt kiraktad, akkor teljesítetted az első részét a küldetésnek. Ezt követően már szabadon választott, hogy melyik kombinációkat rakod ki, érdemes azokat, amelyek sorvégi ajándéka Neked a leginkább tetszik.
    Csillagos érmét a Kombinációkért már nem kapunk, azt már csak az időzítős mezőkből tudsz szerezni.
    Amint elérsz 70/80/stb kirakott kombinációhoz, kapsz még a Haladási sávból is jutalmat, például "Piccolo" titokzatos ládát is tudsz szerezni, így érdemes még folytatni a Kombinációk létrehozását.
    A megszerezhető ajándékokat itt tudod megnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446428
    Azt, hogy hányadik kombinációnál tartasz az eventablakban tudod megnézni, balra fent az ajándékdobozra kattintva.
    További jó játékot!

Swartsch, GA-BI-O-Farm és inanna11 kedveli ezt.
  9. Farmom1024

Köszi a választ! A 60.-nál járok. 10-20 órákat kell várni, (ha nincs malomtermék). Erre választhatok: 23.900 Csp-t, vagy 2 kacsakata szupertrágyát, vagy 2 kacsakata turbót, vagy 47 000 TP-t, stb. Komolyan ezért csináljuk az eventet? Ez már nem a nevetséges kategória, hanem bosszantó. Ennyire néznek bennünket hülyének? Bocsi, de tényleg nem értem a játék készítőit! Sajnálom, hogy a módiknál csapódik le a csalódásunk!

sutimami57 kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A 116. kombinációnál tartok és a 61.-től sorozatonként hol a KK.szupertrágyást- hol a szupertápost ismételgetem csak.
    1 teljes sorozatból így kapok 78 sztápot és 60 KK-t.
    Kevés olyan event van, ahol csak napi 1-2 lekattintásért ennyi sztápot lehet nyerni.
    Még 1 teljes sorozatot biztos végig tudok vinni, így végül 5x78 sztáp nem is olyan rossz !

Dolphin, vihence, -gyöngy-581 és 10 más kedveli ezt.
  11. Farmom1024

Nekem nem ajánl szupertápot, csak kacsaturbókat 2 db-ot, luxusbájitalt, Csp-t, na meg TP-t. Ja és 2 csillagot :D

12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Minden második hármas sorozatban van a szupertáp, az első hármasban pedig a KK.sztrágya.
    Jobb oldalt nézd meg, hogy melyik kirakást kell csinálnod, hogy ezeket kapd és azt ismételgesd.

Dolphin, -gyöngy-581, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kollégám már válaszolt neked és a vonatkozó ismertetőt is linkelte. Sorozatonként változnak az elérhető ajándékok és a darabszámok is. Ez a 60. minijáték után is így van. A haladási sáv jutalmáért is érdemes tovább játszani, ami 120 minijátékig tart.

További jó játékot!

-gyöngy-581, cili53, kigyo51 és 4 más kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A 100 kombinációnál járok, ott van a 4 szupertáp, én is azt ismételgetem.
    Érdekes, nekem KK-ból és KK szupertrágyáből is 10.000 felett van, mégis örülök 2 db-nak is.
    A kék fának nem tudom miért nincs értelme, most pl. a mikroszkópot adja, ami kell a malomtermékbe.
    180 malomtermékem van jelenleg, naponta 4-szer aratom a 10 órás mezőket és 2-szer a 20 órásakat.

Dolphin, vihence, Sylja és 10 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Lehet így, hogy látod könyebb lesz ismételgetni miket ad.
    Egyik kombináció kék-rózsaszín-sárga= a 9. sorozatban 6 kacsakata, ezt eljátszod 3*

2 kombináció rózsaszín-zöld-kék 10. sorozat 8 szupertáp, ezt is eljátszod 3*
    Aztán jön az 1 sorozat, ott valóban 2 ad, de minden sorozatnál emelkedik a mennyiség.
    Végül is Te választod ki mit szeretnél kiszedni, lehet a 20 szupertrágyát, akkor rózsaszín-kék-zöld.
    A 3 10 órás területet naponta 3* le tudod szedni, azért elég szép kis mennyiséget lehet összevadászni és már mást nem is kell
    tenni, csak az órás mezőket leszedni.
    A 20 órás mezőket 2* tudod leszedni, ott pedig csillagos érméket kapsz, amiből szintén tudsz kiváltani számodra való dolgokat.

Dolphin, vihence, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  16. dzsozef1

dzsozef1 Járnitanuló

háát,az a gondom,hogy a 3 sorozatnál elakadtam,sehol nincs a beígért 10 sorozat,ott a 3 teli rekesz,és nem tudok továbblépni,csak 3-3 szupertrágyát ad se csilag semmi,hiába váltom be a plazmagömböket..ok a felhő meg a pikoló megvan,de a többihez már nem ad csillagot..

17. Luminary

Szia!

Csak folytasd tovább a kombinációkat, válaszd azt amit szeretnél egy kicsit gyarapítani a farmodon. Pl. szupertáp, Luxus bájital, TP, vagy CSP stb. Itt már te döntöd el, hogy melyik kombinációt használod és gyűjtöd be érte az ajándékot. A jutalmak mennyisége is emelkedik, ahogy haladsz előre a sorozatokban.

Az, hogy éppen melyik sorozatnál jársz, azt a rózsaszínnel keretezett mezőben tudod ellenőrizni.
    Példának zölddel kereteztem a Luxus bájitalt. Ha, annak a mennyiségét szeretnéd egy kicsit gyarapítani, akkor ebben a sorozatban csak a zöld-lila-piros kombinációt ismételd és 24 Luxusbájital lesz a jutalmad összesen.

upload_2025-4-24_23-4-37.png

120 minijátékot lehet játszani, vagyis annyiszor kell valamelyik kombinációt kirakni, hogy a haladási sáv jutalmait is maradéktalanul megkapd. 60-120 - már csak ismétlés van, valóban, de érdemes begyűjteni a plazmagömböket a 10 órás mezőkről, hogy meg legyen a 120 minijáték és az érte járó jutalmak.
    Itt találod az ismertető ide vonatkozó részét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446428

Csillagos érmét a 20 órás aratható mezőkről tudsz gyűjteni. Érdemes rövidíteni malomtermékkel, akkor naponta 2x tudod aratni, vagyis napi 120 csillagos érmét tudsz még gyűjteni.
    Ha, ellenőrzést szeretnél, akkor farmnév és az ID szám megadásával várlak valamelyik segítségkérő topikba.

Sok sikert!

vihence, dzsozef1, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  18. -Rebel1-

-Rebel1- Fórum-zöldfülű

Nekem az lenne a panaszom, hogy ma már másodszor jártam úgy, hogy leszedtem a különleges mezőt, de nem a tudományos állomáson nem jelent meg a 2-2 plazmagömb. Tudtok segíteni?
    Köszönöm szépen előre is! (ID 6859896)

19. Luminary

Szia!

Csak a 10 órás mezők adnak plazmagömböt. Amikor a 20 órásakat aratod csillagos érmét kapsz.
    Részlet az ismertetőből, kiemeltem a Plazmagömböket.

Az alábbi táblázatban az aratható mezők információi olvashatók:
    NévMelyik szinten érhető el?Alap érési időJutalom aratásonként
    Aratható mező (1.)1. (Gyűjtemény)10:00 óra2x Plazmagömb
    Aratható mező (2.)1. (Gyűjtemény)20:00 óra20x Csillagos érme
    Aratható mező (3.)2. (Terményes ól)10:00 óra2x Plazmagömb
    Aratható mező (4.)2. (Terményes ól)20:00 óra20x Csillagos érme
    Aratható mező (5.)3. (Titkos tanya)10:00 óra2x Plazmagömb
    Aratható mező (6.)3. (Titkos tanya)20:00 óra20x Csillagos érme

Sok sikert!

Dolphin, GA-BI-O-Farm, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  20. -Rebel1-

-Rebel1- Fórum-zöldfülű

Ó, ez elkerülte a figyelmemet! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:)

Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.