Visszajelzés Hajótörés! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 26.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. lovardatanya

  lovardatanya Törekvő

  Bocsi azt írtam, hogy csak a nagy farmba teszek pénzt. Ezen a kicsin csakis a munkásokat veszem meg igaz, ez is pénz. :) El kell ismerni, hogy sokat jelent az, hogy bármikor arathatok. Cserébe a 72. évemben leledzek.:)
  Igen tudom, hogy "régi" motoros vagy te is mivel a régi nickemen jól ismertük egymást.:)
   
  farmerogirl kedveli ezt.
 2. fregolinyi

  fregolinyi Törekvő

  Beadtam már, de rossz gombot nyomtam,. már rájöttem, köszönöm a segítséget :) Meglett a felhő :)
   
  soresne, Sali~*.* és lovardatanya kedveli ezt.
 3. jutka190226

  jutka190226 Fórum hercege

  Szia! Teljesen egyetértek veled nem kell erőltetni a végéig eljutni én a 233-as szinten is csak a felhőt tűztem ki célul. Viszont ami szerintem nagyon durva a felreppenő kérdése. Ugyanaz a növény fele annyit ad kisebb farmon, mint a nagyon. Az egyik nagyobb farmon amit szintén csinálok most 223-as szinten nincs panni mégis kétszer annyi felreppenőt ad minden, mint a 100 körüli farmokon. Ez az ami nem fér a fejembe. Miért szintfüggő? Direkt nem a saját farmomhoz hasonlítom a kicsiket, mert nekem 3+1 pannim van ezért érthető lenne ha többet kapok. Persze így sem kapok annyit amennyi kellene, de tudomásul veszem és csak addig nyújtózkodom ameddig a takaróm ér. De nagyon bosszant. Gratulálok mindenkinek akinek sikerült és hajrá akik még küzdenek.
   
 4. Szaby200342

  Szaby200342 Junior szaki

  Nem tudom még valaki van-e ebben a csevegőben, de remélem még akadnak páran! :D

  Én még sajnos mindig a felhőért küszködök, Saguarom van ültetve szupertrágyával illetve egy kis helyre még 8 órás e-gazom. Ha minden igaz 3 óra múlva fogom befejezni a felhőig az eventet. Nagyon megizzasztott, nem gondoltam, hogy ennyire körülményes lesz ez az event. :sleepy:

  Az biztos, hogy következőkor kétszer is meggondolom a bahás event előtt, hogy mit hogy csinálok, mert bónuszok nélkül nagyon nehéz volt számomra. Csak az utolsó kör hosszú érésű növényre használtam szupertrágyát.

  Akinek megvan annak gratulálok, remélem én is megbírkozom vele - sikerélmény lesz, ha ma be tudom üzemelni ezt a felhőt az biztos! xD
   
  marcsi152, Puszpang, erzsike511 és 3 más kedveli ezt.
 5. MickiMause

  MickiMause Utánpótlás-írogató

  Igen van még aki itt van de már feladtam!
   
 6. Ecóka2

  Ecóka2 Fórumlakó

  Igen én is itt vagyok. Szinte az utolsó pillanatban sikerült végig vinni. Vajon megérte? Mit ad majd a Piccolo láda? Rá ment jó pár szuper trágyám, na de majd adnak a ládák és a felhő. Vásárolni nem szoktam. Sajnos rossz irányban haladnak az eventek a felröppenők sokasága miatt. Aki még küzd és feltétlen akarja a Piccolót ott van lehetőségként a farmaranyért vásárolható felröppenő.
   
  mamszi5107 és Kuzdern kedveli ezt.
 7. zsanamama52

  zsanamama52 Utánpótlás-írogató

  szia nekem a felhőt sikerült megszerezni ,be is fejeztem volna ha a felröpenőt is rendesen kaptam volna.Egy aratásért kapot 16-25
  felröpenőből nem jön össze a 900darab.
   
  jutka190226 kedveli ezt.
 8. roka902

  roka902 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok. Nekem most a vége nem jött össze. Történt pár esemény ami elvette a figyelmemet és a kedvemet ,még most sem vagyok 100-as. Gratulálok mindenkinek aki elérte amit szeretett volna.!! :)
   
  mamszi5107 kedveli ezt.
 9. smoldering

  smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

  Kedves Játékosok!

  A Hajótörés! event véget ért, a csevegő topikot is bezártuk.
  Köszönjük a hozzászólásokat, a segítő tanácsokat!

  Találkozunk a következő event csevegőjében.

  További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!
   
  stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.